آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه غذای ترکیه ای داوود پاشا + دستور پخت داوود پاشا به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی

غذای ترکی “داوود پاشا”، یکی از غذاهای سنتی و محبوب در آشپزی ترکیه است که به خاطر طعم لذیذ و ترکیبات منحصر به فردش شهرت دارد. این غذا، که اغلب در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها سرو می‌شود، از گوشت گلوله‌ای به همراه سس گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود. داوود پاشا نه تنها نمادی از غنای فرهنگ آشپزی ترکیه است، بلکه بازتابی از تاریخ و ترکیب فرهنگ‌ها در این کشور به شمار می‌آید.

طرز تهیه غذای ترکیه ای داوود پاشا به سبک ترکیه ای در این مقاله برای شما قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه بورک پنیری کلیک کنید .

طرز تهیه غذای ترکیه ای داوود پاشا

طرز تهیه غذای ترکیه ای داوود پاشا به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی

داوود پاشا یکی از خورش های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجون ما ایرانی ها دارد. وقتی مواد مختلفی به یک دستور غذای شناخته شده اضافه می شود، طعم بسیار متفاوتی از دستور پختی که به خوبی می دانید ظاهر می شود. کوفته‌های داووت پاشا دقیقاً به این ترتیب پدید آمدند و شکلی متمایز از کوفته ازمیر است که ما می‌شناسیم.

 دادوود پاشا چه نوع غذایی است ؟

کوفته داووت پاشا نوعی کوفته است که با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، زیره، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، پیاز، بادام شکم پر (تقسیم شده به نصف)، رب گوجه فرنگی، آب، آبلیمو و کره درست می شود. Davud Paşa Köfte یک سر غذای معطر است که در ضیافت های عصرانه در کاخ عثمانی سرو می شد. کنارش با برنج کره شده سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه داوود پاشا به سبک ترکیه ای

فارسی ترکی استانبولی
2 برش سوخاری

1 کاسه سس گوجه فرنگی

زرده تخم مرغ 1 عدد

1 فنجان بادام زمینی شکم پر

1 قاشق غذاخوری نعنا

2 قاشق غذاخوری سرکه

2 قاشق غذاخوری روغن

1 فنجان ماست سیر

2 برش نان بیات

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

2 عدد پیاز

نیم کیلو گوشت چرخ کرده

2 dilim peksimet

 kase domates sosu bir

  1 yumurta sarısı

bir fincan dolma fıstığı

 1 çorba kaşığı nane

 2 çorba kaşığı sirke

 2 çorba kaşığı sıvı yağ

 1 kase sarımsaklı yoğurt

 2 dilim bayat ekmek içi

 1 çay kaşığı karabiber

 1 çay kaşığı tuz

 2 tane soğan

 Yarım kilo kıyma

تهیه داوود پاشا به سبک ترکیه

داوود پاشا

فارسی

ترکی استانبولی

 1.در یک کاسه، خرده های نان خرد شده، پیاز ریز خرد شده، نمک، گوشت چرخ کرده، فلفل سیاه، سرکه، زرده تخم مرغ و بادام زمینی پر شده را با هم مخلوط کنید.

2.از مخلوطی که آماده کرده اید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و به شکل کوفته در بیاورید.

3. سپس در تابه ای با روغن داغ با چرخاندن آن به سمت عقب سرخ کنید.

ماست سیر را در بشقاب سرو بریزید.4.

نان های سرخ شده را روی آن بچینید.5.

روی آن سس بادام زمینی و گوجه فرنگی بپاشید.6.

یادتان نرود هنگام سرو برش های سوخاری را کنار بگذارید.7.

1.Bir karıştırma kabının içerisinde ufalanmış ekmek içi, ince doğranmış soğan, tuz, kıyma, karabiber, sirke, yumurta sarısı ve dolma fıstığını karıştırın.

2. Hazırlamış olduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak köfte şeklinde yuvarlayın.

3. Sonrasında, içerisinde kızgın yağ bulunan tavada önlü arkalı çevirerek kızartın.

4. Sarımsaklı yoğurdu servis tabağına koyun.

5. Kızarmış köfteleri üzerine dizin.

6. Üzerine fıstık ve domates sosunu serpin.

7. Servis ederken yanına peksimet dilimlerini de koymayı unutmayın.

سخن پایانی

داوود پاشا به عنوان یکی از غذاهای متمایز و پرطرفدار ترکیه‌ای، نه تنها به دلیل طعم بی‌نظیرش، بلکه به خاطر نقشی که در فرهنگ و سنت‌های غذایی ترکیه بازی می‌کند، اهمیت دارد. این غذا، که با دقت و مهارت طبخ می‌شود، ارتباط عمیقی با هویت فرهنگی و تاریخی مردم ترکیه دارد. داوود پاشا، نه تنها یک وعده غذایی است، بلکه نمونه‌ای از هنر آشپزی و سنت‌های دیرینه‌ی ترکیه است که در هر لقمه‌اش تاریخ و فرهنگ این سرزمین را به تصویر می‌کشد.

1.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *