طرز تهیه کوفته ترکی استانبولی+ کوفته حسن پاشا ✔️
کوفته ترکی استانبولی یکی از غذاهای لذیذ و ساده ترکیه است که طرفداران زیادی دارد. شما می توانید بسته به سلیقه غذایی و ذائقه خود با ترکیبات متنوعی این کوفته را تهیه کنید. معروف ترین کوفته ترکیه، کوفته حسن پاشا است، برای بسیاری سوال است که کوفته حسن پاشا مربوط به کدام کشور است، در جواب باید گفت از غذاهای شناخته شده کشور ترکیه است. طرز تهیه کوفته حسن پاشا یکی از انواع کوفته های کشور ترکیه که بسیار لذیذ و خوشمزه است را به زبان های فارسی و ترکی استانبولی به شما آموزش می دهیم. همچنین برای آموزش طرز تهیه مانلاما ترکیه ای و آموزش طرز تهیه سلطان کباب با مرغ با ما همراه شوید.
طرز تهیه کوفته ترکی استانبولی
برای تهیه این کوفته بسیار خوشمزه آماده باشید در این قسمت مواد لازم برای تهیه این غذای لذیذ را قرار داده ایم.
مواد لازم برای تهیه کوفته استانبولی
فارسی | ترکی استانبولی |
800 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری نصف قاشق چایخوری روغن 1 عدد جعفری یک قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پاپریکا نمک برای پوره: سیب زمینی 7-8 عدد 1 قاشق غذاخوری کره نصف فنجان شیر نصف فنجان پنیر چدار رنده شده نمک برای سس: 1 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی برای روی مواد: پنیر چدار رنده شده | 800 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta 1 çay bardağı galeta unu Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tutam maydanoz bir tatlı kaşığı kara biber bir tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı pul biber Tuz Püresi için 7-8 adet patates 1 yemek kaşığı tereyağ Yarım çay bardağı süt Yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Tuz Sosu için 1 su bardağı su 1 yemek kaşığı salça Üzeri için Rendelenmiş kaşar peyniri |
طرز تهیه کوفته ترکی استانبولی/ کوفته حسن پاشا
فارسی | ترکی استانبولی |
گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی می گیریم و پیاز و سیر و جعفری را از دستگاه رد می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و بقیه مواد را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. سپس تکه هایی از کوفته های خود را برداشته و به آنها شکل کاسه ای می دهیم و در سینی خود قرار می دهیم. به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه می پزیم و سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلال می کنیم و روی اجاق می پزیم تا نرم شوند و آب آن را صاف می کنیم. سپس خوب له می کنیم و له می کنیم، کره، شیر، نمک و پنیر چدار را اضافه می کنیم، دوباره مخلوط می کنیم و در کیسه خامه ای می گذاریم (می توانید با قاشق بگذارید). پوره خود را در وسط کوفته هایی که از فر در می آوریم فشار می دهیم، آب و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط می کنیم و کف کوفته هایمان می ریزیم، پنیر چدار را روی پوره سیب زمینی می پاشیم، دوباره در فر می گذاریم. و آن را بپزید تا طلایی شود. | Kıymayı uygun bir kaba alıyoruz soğan sarımsak ve maydanozu robottan geçirip kıymaya ilave ediyoruz diğer malzemeleri de ilave edip güzelce yoğuruyoruz üzerini kapatıp buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz. Daha sonra köfte harcımızdan parçalar alıp çanak şekli veriyoruz tepsimize yerleştiriyoruz. 200 derece fırında 20 dk pişiriyoruz patatesleri soyup dilimliyoruz ocakta yumuşayıncaya kadar haşlayıp suyunu süzüyoruz. Daha sonra güzelce ezip püre haline getiriyoruz tereyağı süt tuz be kaşar peyniri ilave edip tekrar karıştırıyoruz krema torbasına alıyoruz ( kaşıklada koyabilirsiniz). Fırından çıkardığımız köftelerin orta kısmına püremizi sıkıyoruz su ve salçayı karıştırıp köftemizin alt tabanına döküyoruz patates püresinin üzerine kaşar peyniri serpip tekrar fırına veriyoruz üzeri kızarana kadar pişiriyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. |
کلام آخر
یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای که بسیار با ذائقه ما ایرانی ها سازگار بوده و طرز تهیه راحتی داشته و بسیار خوشمزه است و برای وعده غذایی ناهار بسیار مناسب است، کوفته حسن پاشا ترکی است که با گوشت چرخ کرده درست شده و داخل آن را پوره سیب زمینی می ریزند و در فر می پزند. پس از اتمام پخت کوفته ها با آماده کردن سس مخصوص کوفته حسن پاشا آن را نوش جان کنید.
یکی از معروف ترین غذاهای ترکی است و خیلی طرفداره چون به ذائقه ما ایرانیا خیلی نزدیکه، مرسی که دستور تهیه اش گذاشتین
درود بر شما. بله حق با شماست. شاد باشید