آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سلطان کباب با مرغ ترکیه ای 🍗 [ دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی ]

در این مقاله، با طرز تهیه سلطان کباب با مرغ ترکیه ای آشنا خواهیم شد؛ این دستور تهیه که به زبان‌های فارسی و ترکی استانبولی ارائه شده است، یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ غذایی ترکیه است.

طعم و ادویه‌های خاصی که به این کباب داده می‌شود، آن را به یکی از بهترین انتخاب‌ها برای هر مناسبت و سفره‌های خانوادگی تبدیل کرده است. امیدواریم این دستور تهیه، شما را به دنیایی از طعم و لذت آشنا کند و لحظاتی لذت‌بخش را برای شما به ارمغان بیاورد.

آزمون تعیین سطح گاما

برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای به این مقاله مراجعه کنید و از توضیحات و دستورالعمل‌های آن بهره‌مند شوید.

طرز تهیه سلطان کباب ترکیه ای با مرغ

تهیه سلطان کباب با مرغ به فارسی و ترکی استانبولی

در این قسمت مواد لازم و نحوه تهیه سلطان کباب با مرغ ترکیه ای بسیار خوشمزه را به روش ترک ها برای شما قرار دادیم؛ پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سلطان کباب با مرغ  

فارسی

ترکی استانبولی

250 گرم مرغ ( آب پز)

1 تکه خمیر

100 گرم نخود

1 عدد کدو سبز (نگینی شده)

هویج یک عدد (نگینی شده)

پیاز یک عدد (نگینی شده)

3 حبه سیر (برش نازک)

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

200 میلی لیتر آب (برای رقیق شدن رب گوجه فرنگی)

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری روغن

100 گرم پنیر چدار

2 قاشق چایخوری نمک برای سس بشامل:

3 قاشق غذاخوری کره

سه قاشق غذاخوری آرد

3 فنجان شیر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری جوز هندی

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

250gram tavuk(kuşbaşı doğranmış, haşlanmış)

1adet yufka

100gram bezelye

1adet kabak(küp doğranmış)

bir adet havuç(küp doğranmış)

 1adet soğan(küp doğranmış)

3 dişsarımsak(ince dilimlenmiş)

1tatlı kaşığıdomates salçası

200 ml.su(salçayı sulandırmak için)

1yemek kaşığı tereyağı

1yemek kaşığısıvı yağ

100 gram kaşar peyniri(rendelenmiş)

2 çay kaşığı tuz Beşamel Sos için:

3 yemek kaşığı tereyağı

uç yemek kaşığı un

3 su bardağı süt

1/2 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı muskat cevizi rendesi

1 çay kaşığı tane çekilmiş karabiber

 

مرحله 1 طرز تهیه سلطان کباب با مرغ 

فارسی

ترکی استانبولی

وقتی پیازها صورتی شد مرغ ها را اضافه کنید و همراه با پیازها به مدت 4 دقیقه تفت دهید.

هویج، نخود، کدو سبز و سیر را به فاصله یک دقیقه به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید.

در نهایت بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی که با آب و نمک و فلفل باز کردید، 5 دقیقه دیگر ملاتی را که مخلوط کرده بودید کنار بگذارید.

1 تکه فیلو را به یک مثلث بزرگ تقسیم کرده و در یک کاسه مناسب قرار دهید که به مقدار مساوی فیلو از دو طرف آویزان باشد.

مرغ را داخل فیلو قرار دهید و یوفکاهای آویزان را از لبه ها را به سمت داخل تا بزنید و بسته را ببندید و زیر و رو کنید.

بعد از اینکه بسته ای را که زیر و رو کردید روی پیرکس یا سینی فر مناسبی گذاشتید، یک ملاقه سس بشامل و پنیر چدار روی آن بگذارید.

در فر 180 درجه که از قبل گرم شده.

Soğanlar pembeleşince tavukları ekleyin ve 4 dakika soğanlar ile beraber kavurun.

Havuç, bezelye, kabak ve sarımsakları da birer dakika arayla tavaya ekleyin ve karıştırın.

Son olarak su ile açtığınız salçayı, tuzu ve karabiberi de ekledikten sonra 5 dakika daha ateşte karıştırdığınız harcı kenara alın.

1 adet yufkayı büyük üçgen olacak şekilde dörde bölün ve ona uygun olacak bir kasenin içerisine kenarlardan da eşit miktarda yufka sarkacak şekilde orta kısmını oturtun.

Yufkanın içerisine tavuklu harcı yerleştirin ve kenarlardan sarkan yufkaları içeriye doğru katlayıp bohçayı kapatın ve ters çevirin.

Ters çevirdiğiniz bohçayı uygun bir borcam veya fırın tepsisine yerleştirdikten sonra üzerine birer kepçe beşamel sos ve kaşar peyniri koyun.

Önceden ısıtılmış 180 derece fırında.

 

مرحله 2 طرز تهیه  

فارسی

ترکی استانبولی

سس بشامل را در قابلمه یا تابه آماده می کنیم. کره و آرد را تفت دهید تا معطر شود.

سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و همزمان به هم زدن ادامه دهید.

وقتی به نقطه جوش رسید حرارت را کم کرده و گهگاه هم بزنید تا بپزد.

وقتی شروع به تیره شدن کرد نمک و جوز هندی رنده شده و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.

ملات مرغ را در تابه ای جداگانه آماده می کنیم. روغن و کره را در تابه گرم شده آب کنید.

پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا صورتی شوند.

حدود 15 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سرو کنید.

Bir sos tenceresi veya tavada beşamel sosunu hazırlayalım. Tereyağ ve unu, kokusu çıkana kadar kavurun.

Ardından yavaşça sütü ekleyin ve bu esnada çırpmaya devam edin.

Kaynama noktasına geldiğinde altını kısın ve ara ara karıştırarak pişirin.

Koyulaşmaya başladığında tuz, rendelenmiş muskat cevizi ve karabiberi ilave edin ve ocağın altını kapatın.

Ayrı bir tavada tavuklu harcı hazırlayalım. Isıtılmış tavaya sıvı yağ ve tereyağını koyup eritin.

Soğanları ekleyin ve pembeleşinceye kadar kavurun.

kızarana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin ve servis edin.

برای آموزش طرز تهیه کوزو تاندر ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید، این مقاله به شما راهنمایی کاملی برای آموزش طرز تهیه این غذای محبوب و خوشمزه می‌دهد.

سخن پایانی 

با اتمام این مقاله، امیدواریم که با آشنایی با طرز تهیه سلطان کباب ترکیه به زبان‌های فارسی و ترکی استانبولی، توانسته باشید تا یکی از محبوب‌ترین غذاهای فرهنگ غذایی ترکیه را در خانه خود تهیه کنید.

این دستور تهیه، با ترکیبی از مواد ساده و ادویه‌های خاص، به شما امکان می‌دهد تا طعمی اصیل و شیرین از سلطان کباب را تجربه کنید و لحظاتی خاص و لذت‌بخش را در کنار عزیزان خود سپری کنید.

اگر سوال یا نظری در این مقاله دارید با ما در قسمت نطرات به اشتراک بگذارید. 

3.6/5 - (5 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا