آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه آش Kurşun + دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه آش Kurşun ترکیه ای به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی را برای شما قرار دادیم.

برای آموزش طرز تهیه رول دارچین کلیک کنید.

طرز تهیه آش Kurşun به زبان ترکی استانبولی و فارسی

غذاهای آبدار یکی از محبوب ترین طعم های غذاهای ترکی است. حاوی طعم های مختلف مانند لوبیا خشک، خوراک بامیه، غذای عدس سبز است. با این حال، برای کسانی که از دستور العمل های کلاسیک خسته شده اند، ما در مقاله خود دستور العمل های مختلف آبدار را گردآوری کرده ایم. :برای تهیه این آش خوشمزه  مواد لازم و زمان پخت  را در این بخش قرار دادیم

فارسی ترکی استانبولی
زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

چند نفر: 6 نفر

 Hazırlanma Süresi : 15 dakika

Pişirme Süresi : 20 dakika

Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه آش

فارسی

ترکی استانبولی

1 فنجان نخود آب پز

یک فنجان عدس سبز آب پز

1 عدد پیاز متوسط

فلفل سبز 1 عدد

4 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

نعناع

8 فنجان آب گرم

1 قاشق چایخوری نمک

برای کلوچه های بلغور

 

1 فنجان گندم بلغور ریز

2 قاشق غذاخوری بلغور

2 فنجان آب گرم

1 فنجان آرد

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری نمک

300 تا 400 گرم گوشت آب پز

1 su bardağı haşlanmış nohut

bir  çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek

1 orta boy soğan

1 sivri biber

4 yemek kaşığı ayçiçek yağı

2 yemek kaşığı domates salçası

2 çay kaşığı kırmızı toz biber

Nane

8 su bardağı sıcak su

1 çay kaşığı tuz

Bulgur köftesi için

1 su bardağı ince köftelik bulgur

2 yemek kaşığı irmik

2 su bardağı ılık su

1 su bardağı un

1 yemek kaşığı domates salçası

bir yumurta

1 çay kaşığı tuz

300~400 gr haşlanmış et

طرز تهیه آش Kurşun به روش ترک ها

تهیه آش Kurşun

 

فارسی

ترکی استانبولی

بلغور و اردرا در یک کاسه بزرگ بریزید و آب آن را اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید. نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و ورز دهید.

آرد و تخم مرغ را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا به حالت خمیری در بیاید.

قطعاتی به اندازه نخود از هاون بردارید و گرد کنید. پیاز و فلفل ریز خرد شده را در روغن زیتون سرخ کنید.

رب گوجه فرنگی و گوشت را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. آب داغ را اضافه کرده و بجوشانید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد، کوفته بلغور را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

عدس و نخود پخته شده را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید. بعد از 10 دقیقه دیگر، نمک، فلفل و نعنا را روی آن بپاشید. گرم سرو کنید.

هنگام تهیه واکسن سربآش کورشون، غذای منطقه قیصریه، می توانید پیاز را رنده کرده و به خمیر اضافه کنید. همچنین می توانید بدون افزودن گوشت چرخ کرده آن را تهیه کنید.

Bulguru ve irmiği büyük bir kaseye alıp suyu ekleyin. 15 dakika bekletin. Tuz ve salçayı ilave edip yoğurun.

Un ve yumurtayı ekleyip macun kıvamına gelinceye kadar yoğurmaya devam edin.

Harçtan nohut büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. İnce doğradığınız soğanları ve biberleri zeytinyağında kavurun.

Salçayı ve eti de ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Sıcak suyu ilave edip kaynatın.

Kaynamaya başlayınca bulgur köftelerini ekleyip arada karıştırarak 8-10 dakika pişirin.

Haşlanmış mercimek ve nohutu da ekleyip pişirmeye devam edin. 10 dakika daha pişirdikten sonra tuz, biber ve naneyi serpiştirin. Sıcak servis yapın.

Kayseri yöresinin yemeği kurşun aşını hazırlarken soğanı rendeleyip hamurun içine katabilirsiniz. Ayrıca kıyma ilave etmeden de hazırlayabilirsiniz.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا