آموزش غذاهای ترکیه ای

دسر ترکیه ای با بستنی+ دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

دسر ترکیه ای با بستنی مناسب فصل گرم تابستان برای شما به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی قرار دادیم. دسر ترکی به و بستنی و دستر ترکیه ای از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرهای تابستانی است. بستنی ترکی طعمی متفاوت با بستنی های ایران دارد و در ادامه مواد لازم برای طرز تهیه بستنی ترکیه ای را قرار دادیم. دسر ترکیه ای با به؛ و افزودن بستنی لذیذتر خواهد شد. همچنین برای آموزش طرز تهیه هویج پلو ترکیه ای و برای آموزش طرز تهیه کیک شنی ترکیه ای با ما همراه شوید.

دسر ترکیه ای با بستنی

در این قسمت طرز تهیه یک دسر بسیار خوشمزه با بستنی را به روش ترک ها برای شما قرار دادیم. دستور تهیه بستنی ترکی در ادامه برایتان آورده شده است.

آزمون تعیین سطح گاما

مواد لازم برای تهیه دسر با بستنی

فارسی

ترکی استانبولی

2 پاکت خامه فرم گرفته

2 یک لیوان  شیر سرد

1 بسته بیسکویت پتیبور

1 لیوان چایخوری شکلات چیپسی

یک لیوان چایخوری فندق یا گردو

1 لیوان چایخوری توت فرنگی خرد شده

2 poşet toz kremşanti

2 su bardağı soğuk süt

1 paket petibör bisküvi

1 çay bardağı damla çikolata

bir çay bardağı fındık veya ceviz içi

1 kase doğranmış çilek

طرز تهیه دسر  بستنی ترکیه ای به روش ترک ها

دسر ترکیه ای با بستنی

فارسی

ترکی استانبولی

شیر و پودر خامه را با همزن بزنید تا غلیظ شود.

بیسکویت هایی که به قطعات درشت برش زدید و سایر مواد را اضافه کنید و با آرامش و بدون شکستن بیسکویت با هم مخلوط کنید.

داخل قالب خود را با فویل چسبناک بپوشانید.

مخلوط را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.

روی فویل آویزان شده از لبه ها را بپوشانید و بگذارید یک شب در فریزر بماند.

بعد از اینکه خوب یخ زد، آن را در بشقاب سرو بیرون آورده، شکلات آب شده را به صورت بن ماری روی آن بریزید و با خلال کردن سرو کنید.

این کیک را همیشه می توانید در فریزر نگه دارید و هر زمان که خواستید آن را بیرون بیاورید و سرو کنید.

نوش جان

Süt ve toz kremşantiyi koyu kıvam alana kadar çırpın.

İri parçalara ayırdığınız bisküviyi ve diğer malzemeleri ilave edip, bisküvileri parçalamadan sakince karıştırın.

Kalıbınızın içini streç folyoyla kaplayın.

Karışımı kalıba boşaltıp üzerini düzleyin.

Kenarlardan sarkan folyoyu üzerine kapatıp bir gece derin dondurucuda bekletin.

İyice donduktan sonra servis tabağına çıkartıp, üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirin ve dilimleyerek servis edin.

Bu pastayı her daim derindondurucuda bekletip, istediğinizde çıkartıp servis edebilirsiniz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

دسر ترکی به و بستنی

دسر ترکیه ای با به از جمله دسرهای شناخته شده و خوشمزه است که تهیه کردن آن می تواند یک بعد از ظهر خاطره انگیز را برای شما و اطرافیان تان بسازد. این دسر اصالتا مرتبط با کشور ترکیه است. تهیه کردن دسر کار سختی نیست و با استفاده از مواد اولیه به راحتی می توانید این دسر و انواع دسر ترکیه ای را در خانه تهیه کنید.

دسر ترکی به و بستنی

مرحله اول تهیه دسر به ترکیه ای

مواد مورد نیاز برای تهیه این دسر خوشمزه را تهیه کنید و آنها را در دسترس خود قرار دهید. در گام اول یک کاسه گود بردارید و آب را داخل آن بریزید. پس از آن آب لیمو ترش تازه را نیز به آن اضافه نمایید. به سراغ به ها بروید. آنها را به خوبی شسته و سپس پوست بگیرید. سپس با استفاده از چاقو هر به از وسط دو نیم کنید. دسر به تنها یکی از انواع دسرهای لذیذ میوه ای است.

مرحله دوم تهیه دسر ترکیه ای با به

با کمک چاقو یا یک قاشق هسته های قرار گرفته در وسط به را خارج کنید و سپس به ها را در محلول آب و آب لیمو قرار دهید تا سیاه نشوند. در گام بعدی به ها را از آب خارج کرده و آنها را در کف یک قابلمه تمیز و مناسب بچینید.

مرحله سوم از مراحل تهیه دسر ترکیه ای با به

شکر را بر روی به ها بریزید و پس از آن نیز چوب دارچین و هل را نیز به مواد اضافه نمایید. مقدار نصف پیمانه آب را در قابلمه بریزید. برای اینکه دسر طعم کامل تری از به را ارایه دهد می توانید پوست و دانه های به را هم به قابلمه اضافه کنید (البته باید توجه داشته باشید که پس از پخت باید آنها را از قابلمه خارج کرده و دور بیاندازید.

مرحله آخر تهیه دسر به ترکیه ای با خامه

در آخرین مرحله پس از اطمینان از پخت به ها، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. پوست و دانه به را بیرون بریزید و به ها را داخل بشقاب سرو کنید. کمی از سس غلیظ درون قابلمه را روی به ها بریزید و سپس با خامه یا بستنی وانیلی اسکوپی، گردو و پودر پسته آن را تزئین کنید.

مواد لازم برای دسر ترکی به و بستنی

میوه به ۲ عدد متوسط
شکر ۴ قاشق غذا خوری
چوب دارچین ۲ عدد
آب نصف پیمانه
هل ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذا خوری
گردو و پودر پسته به میزان دلخواه
بستنی وانیلی اسکوپی یا خامه به میزان مورد نیاز
هل دو تا سه عدد
انار دان شده نصف فنجان
3.9/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا