طرز تهیه کوفته اورگوپ +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی
کوفته اورگوپ یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ترکیه است که از ترکیب گوشت چرخکرده با سبزیجات و ادویهجات تهیه میشود. این غذا به خاطر طعم متمایز و بافت خاصش شناخته شده است. کوفته اورگوپ معمولاً با دقت و مهارت خاصی آماده میشود، که در آن گوشت با ادویهجات و سبزیجات به خوبی مخلوط و سپس به شکل کوفته درمیآیند و پخته میشوند. این غذا نه تنها در میان مردم محلی بلکه در میان گردشگران نیز بسیار محبوب است و بخشی از فرهنگ غذایی غنی ترکیه را نمایش میدهد.
طرز تهیه کوفته اورگوپ یکی از غذاهای ازمیر است که شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد.
برای آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی کلیک کنید .
طرز تهیه کوفته اورگوپ به زبان فارسی و ترکی استانبولی
تهیه این کوفته ازمیری را بسیار ساده وآسان درست می شود را برای شما به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی در این بخش قرار دادیم .
ترکی استانبولی | فارسی |
azırlanma Süresi : 15 dakika Pişirme Süresi : 15 dakika Kaç Kişilik: 4 Kişilik | زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه چند نفر: 4 نفر |
مواد لازم برای تهیه کوفته اورگوپ (Ürgüp Köftesi)
ترکی استانبولی | فارسی |
500 gram dana kıyma 1 adet kuru soğan 7 adet patates 1 tutam maydanoz 3 diş sarımsak 3 yemek kaşığı irmik 1 adet yumurta bir çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Kızartmak için:
Fındık yağ Un | 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 7 عدد سیب زمینی 1 عدد جعفری 3 حبه سیر 3 قاشق غذاخوری سمولینا 1 عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک برای سرخ کردن:
روغن فندق آرد |
طرز تهیه کوفته اورگوپ (Ürgüp Köftesi)
ترکی استانبولی | فارسی |
İlk olarak patateslerin kabuklarını soyun. Patatesleri rendeleyip suyunu çıkartın ve bol yağ ile kızartın. Kıymayı geniş bir kabın içine alın. Üzerine patates, kuru soğan ve sarımsak rendeleyin. Ardından yumurta ve irmik ekleyerek yoğurun. Maydanozları ince ince kıyın. Köfte harcına maydanoz, tuz ve karabiberi ekledikten sonra tekrardan yoğurun. Köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve parmak şekli verin. Bir tabağın içerisine un koyun. Şekil verdiğiniz köfteleri una bulayın ve yağda kızartın. Ürgüp köfteyi, kibrit patates ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Not: Köfteleri kızarttıktan sonra kağıt havluda bekleterek fazla yağını süzdürün. | ابتدا پوست سیب زمینی ها را جدا کنید. سیب زمینی ها را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با روغن فراوان تفت دهید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیب زمینی، پیاز و سیر را روی آن رنده کنید. سپس تخم مرغ و بلغور را اضافه کرده و ورز دهید. جعفری را ریز خرد کنید. پس از افزودن جعفری، نمک و فلفل به کوفته ها، دوباره ورز دهید. از کوفته ها تکه هایی به اندازه گردو بردارید و حالت انگشتی به آن ها بدهید. آرد را در بشقاب بریزید. کوفته های شکل گرفته را در آرد آغشته کنید و در روغن سرخ کنید. می توانید کوفته یورگوپ را با سیب زمینی خلالی سرو کنید. نوش جان. نکته: بعد از سرخ شدن کوفته ها، روغن اضافی آن ها را با قرار دادن روی دستمال کاغذی خالی کنید. |
کوفته اورگوپ چند کالری دارد ؟
ترکی استانبولی | فارسی |
1 Porsiyon Ürgüp Köftesi Kaç Kalori?
Ürgüp köftesinin bir porsiyonu, yaklaşık 205 kaloridir. | یک پرس کوفته اورگوپ چند کالری دارد؟
یک وعده کوفته اورگوپ حدود 205 کالری دارد.
|
سخن پایانی
برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر کلیک کنید .