آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه شربت عثمانی ترکیه +✔️ دستور شربت عثمانی به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه شربت عثمانی از معروف ترین شربت های کشور ترکیه را به زبان فارسی و ترکی استانبولی در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه دسر ساده ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه شربت عثمانی به فارسی و ترکی استانبولی

معروف است که ترک ها از قرن یازدهم به آب میوه گیری و مصرف شربت مشغول بوده اند. شربت‌هایی که امروزه عموماً وجودشان را به یاد می‌آوریم، در مناسبت‌های خاص مانند نامزدی، مراسم ختنه، مولودی خوانی یا بعد از تولد، در جشن‌ها و در ماه رمضان، روزگاری از سفره‌های اجداد ترک ها بوده است. حتی شایعه شده است که مولانا عارف معروف می‌گوید: «از همه چیزهایی که در زندگی دوست دارم سمع و همام و شربت است».

مواد لازم برای تهیه شربت عثمانی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم آلبالو یا آلو قرمز

2 لیتر آب

2 عدد لیمو

1 فنجان شکر (می توانید به دلخواه کم و زیاد کنید)

7-8 میخک

۱ عدد چوب دارچین بزرگ

ریشه زنجبیل 1 عدد

500 gram vişne veya kırmızı erik

2 litre su

2 adet limon

1 su bardağı şeker (arzuya göre azaltma çoğaltma yapabilirsiniz)

7-8 adet karanfil

1 adet kabuk tarçın büyük boy

1 parça kök zencefil

طرز تهیه شربت عثمانی به روش ترک ها

تهیه شربت غثمانی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا آب، دارچین، میخک، زنجبیل ریشه دار و شکر را در قابلمه می ریزیم و روی اجاق می گذاریم.

وقتی 5 دقیقه جوشید آلبالوهایمان را داخل آن می ریزیم و کمی بیشتر می جوشانیم.

آب 2 عدد لیمو را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

کف هایی را که روی شربت در حال جوش می آید را می گیریم.

وقتی آلبالوهای ما شروع به ترکیدن کردند، تمام است.

می گذاریم خنک شود. دارچین، زنجبیل و پوست دارچین را در آن می گیریم.

در صورت تمایل می توانید آن را با گیلاس در ظرف سحور یا در لیوان با صافی میل کنید. امیدوارم خیلی خوشتون بیاد.

Öncelikle tenceremize suyumuzu, tarçın, karanfil, kök zencefilimizi ve şekerimizi koyup, ocağa koyuyoruz.

5 dakika kadar kaynayınca, içine vişnelerimizi koyuyoruz ve biraz daha kaynatıyoruz.

2 adet limon suyunu ilave edip, kaynamaya bırakıyoruz.

Kaynamakta olan şerbetin üzerine gelen köpükleri alıyoruz.

Vişnelerimiz çatlamaya başladığında, olmuş demektir.

Soğumaya bırakıyoruz. İçindeki tarçın, zencefil ve kabuk tarçını alıyoruz.

İsterseniz vişneleriyle sahurda kasede, isterseniz süzerek bardakta içebilirsiniz. Çok beğeneceğinizi umuyorum.

شربت عثمانی چه خاصیتی دارد؟

شربت عثمانی همان طور که از نامش می توان فهمید، دستور پخت خاصی است که از دوره عثمانی شناخته شده است و در ابتدا دستوری از آشپزی کاخ بوده است، اما بعداً توسط همه شروع به استفاده از آن شد. فهرست فواید شربت عثمانی که به عنوان «منبع طبیعی شفابخش» شناخته می شود، امکان پذیر نیست، زیرا به طور کامل با مواد گیاهی تهیه شده است.
شربت عثمانی به تقویت سیستم ایمنی بدن ما کمک می کند.
به این ترتیب ما را از خطر ابتلا به بیماری های زمستانی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی محافظت می کند.
در صورتی که ما قبلاً بیمار شده باشیم، با قدرتی که از گیاهان می گیرد، روند بهبودی سریع تری را فراهم می کند.
و در برابر سرفه های مداوم و خلط که خلاصی از آن غیرممکن است اثرات مثبتی نشان می دهد، اثر سرکوب کننده و خلط آور سرفه ایجاد می کند.
در بسیاری از مشکلات معده مانند سوء هاضمه در کنار بدن قرار دارد و درمان کننده این مشکلات است.
گفته می شود برای بسیاری از دردهای عضلانی و حتی دردهای روماتیسمی بدن مفید است.
از آنجایی که برای استرس مفید است، به ما کمک می کند تا بر سردردهای مرتبط با استرس و مشکلات بی خوابی غلبه کنیم.
از آنجایی که برای رفع تشنگی مفید است، نوشیدن فراوان آن در ماه رمضان مانند بسیاری از شربت ها و شربت های دیگر که از زمان امپراتوری عثمانی آمده است، توصیه می شود.

برای آموزش دستور کیک کاکائو ترکیه ای کلیک کنید .

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *