آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دنده ذرت+ طرز تهیه ذرت آجیلی ✔️

طرز تهیه دنده ذرت برای افرادی که گیاهخوار هستند می تواند بسیار مناسب باشد. پخت ذرت به روش کبابی و سرو آن به صورت ذرت آجیلی می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. هرچند سرو ذرت به ترکی ممکن است با سبزیجات، سس ها و ادویه های مختلف باشد اما به ذرت دنده کبابی در ترکیه معروف است. در این روش ذرت کبابی و پس از جدا کردن دانه های ذرت با سس و سبزیجات معطر نوش جان کنید. در این مدل ذرت به ترکی استانبولی می توانید ابتدا ذرت را کبابی و یا اینکه در آب جوش بپزید و بعد با یک چاقوی تیز دانه های ذرت را جدا کنید. همچنین برای آشنایی با آموزش پودینگ سمولینا خامه ای  با ما همراه باشید.

طرز تهیه دنده ذرت

طرز تهیه دنده ذرت به زبان فارسی و ترکی استانبولی

ذرت که فواید زیادی برای سلامتی دارد را می توان با انواع مختلفی تهیه کرد. دنده ذرت یک غذای لذیذ منحصر به فرد به خصوص برای گیاهخواران است. دنده های ذرت که با سس مایونز سرو می شود با پختن تکه های کوچک ذرت تهیه می شود. در ساخت دنده ذرت، دو فرآیند پخت متفاوت اعمال می شود. بنابراین، چگونه دنده های ذرت خوشمزه درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه دنده ذرت

فارسی

ترکی استانبولی

1 عدد ذرت شیر

گشنیز

پاپریکا

1 قاشق چایخوری نمک کرفس

پنیر چداررنده شده

برای سس:

آب نصف لیموترش

2 قاشق غذاخوری سس مایونز

1 قاشق غذاخوری سس تند

1 adet süt mısır

Kişniş

Paprika

1 çay kaşığı kereviz tuzu

Rendelenmiş eski kaşar peyniri

Sosu için:

Yarım lime suyu

2 yemek kaşığı mayonez

1 yemek kaşığı acı sos

دستور تهیه دنده ذرت به روش ترک ها

تهیه دنده ذرت

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا یک ذرت را روی پیشخوان بردارید و چاقو را به صورت عمودی روی آن قرار دهید.

با یک چاقوی دیگر تیغه را به ذرت زده و از وسط نصف کنید.

تکه های باقی مانده را از وسط نصف کنید و 8 تکه کوچک درست کنید.

ذرت ها را در آب داغ بریزید و ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید.

پس از خارج کردن ذرت از آب جوش، آن را در روغن داغ قرار دهید.

در حین تفت دادن ذرت، گشنیز، کمی نمک کرفس، پاپریکا، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید.

می توانید به جای چداراز پنیر پارمزان رنده شده نیز استفاده کنید.

برای سس؛ در یک کاسه، 2 قاشق سس مایونز، آب نصف لیموترش و یک قاشق سس تند را اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست شود.

می توانید ذرت پخته شده را با سس مایونز سرو کنید. نوش جان.

Öncelikle bir adet mısırı tezgahın üzerine alın ve bıçağı üzerine dik bir şekilde yerleştirin.

Başka bir bıçakla, mısırın üzerindeki bıçağa vurarak ortadan ikiye ayırın.

Kalan parçaları da ortadan ikiye bölerek 8 adet küçük parça çıkartın.

Mısırları sıcak suyun içerisine koyun ve 5-6 dakika haşlayın.

Mısırı haşlanmış sudan çıkarttıktan sonra, kızgın yağa alın.

Mısırı kızartırken üzerine kişniş, çok az kereviz tuzu, paprika, rendelenmiş eski kaşar peyniri ekleyin.

Eski kaşar yerine rendelenmiş parmesan peyniri de kullanabilirsiniz.

Sosu için; Bir kabın içerisine 2 kaşık mayonez, yarım lime suyu ve bir kaşık acı sos ekleyin.

Tüm malzemeleri karıştırarak sos kıvamı elde edin.

Pişirdiğiniz mısırı mayonezli sosla birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

نکته مهم برای تشخیص ذرت خوب

برای تهیه ذرت دنده خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند.

ذرت شیر که با نام شیر بلال هم شناخته می شود نوعی ذرت شیرین و آبدار است که برای پخت بلال بسیار مناسب است. ابتدا برگهای دور ذرت را باز می کنیم، سپس اقدام به پخت آن می کنیم.

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا