طرز تهیه لرزان با نشاسته 🍮 { دستور دسر لرزان به ترکی استانبولی و فارسی }
طرز تهیه لرزان با نشاسته
این دسر خوشمزه بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. در این قسمت نحوه درست کردن این دسر را قرار دادیم .
مواد لازم برای تهیه لرزان با نشاسته
فارسی | ترکی استانبولی |
برای lمحلبی : 5 فنجان شیر پنج قاشق غذاخوری شکر گرانول 5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 2 قطره آدامس (2 تکه کوچک) 1 بسته وانیل برای ژله؛ 1 بسته ژله فوری 2.5 فنجان آب جوشیده | Muhallebisi İçin ; 5 su bardağı süt beş yemek kaşığı toz şeker 5 tatlı kaşığı mısır nişastası 2 adet damla sakızı (2 küçük parça) 1 paket vanilya Jölesi İçin ; 1 paket hazır jöle 2,5 su bardağı kaynamış su
|
طرز تهیه لرزان با نشاسته
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا ژله طبق دستور نوشته شده تهیه می شود. تخم مرغ را با شکر در قابلمه ریخته و هم می زنیم و آرد و نشاسته را با همزن می زنیم و شیر را هم می زنیم و می پزیم. 5 دقیقه که شروع به جوشیدن کرد. آن را بجوشانید و مارگارین را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در قالب کیک بریزید. بیسکویت ها را به صورت عمودی در کاستارد فرو کنید و بعد از خنک شدن 5 ساعت بعد یا روز بعد در یخچال قرار دهید و در ظرف سرو برگردانید. روی آن کاکائو بپاشید، اشتها آور.
نکته : قبل از اینکه آن را برگردانید، کناره های آن را با دست از قالب کیک جدا کنید، سپس راحتتر بیرون بیاید. | Öncelikle jöle yazılan tarife göre hazırlanır. Şeker ile yumurtayı tencereye koyun ve çırpın, un ve nişasta koyun çırpın, sütü koyun çırpın ve pişirin. Kaynamaya başlayınca 5 dk. kaynasın, margarini ilave edin ve biraz daha pişirin, kek kalıbına dökün. Bisküvileri muhallebiye dik şekilde batırın ve soğuyunca buzdolabına koyun 5 saat sonra veya ertesi gün servis tabağına ters çevirin. Üzerine kakao serpin, afiyet olsun. NOT:Ters çevirmeden önce yanlarını elinizle kek kalıbından ayırın o zaman daha rahat çıkacaktır. |
برای آموختن طرز تهیه موساکا ترکیه ای و فوت و فن های آن این مقاله را بخوانید.