آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه لرزان با نشاسته 🍮 { دستور دسر لرزان به ترکی استانبولی و فارسی }

در این مقاله، ما به شما طرز تهیه لرزان با نشاسته یکی از دسرهای سنتی و محبوب ترکیه را به زبان‌های ترکی استانبولی و فارسی آموزش می‌دهیم.

لرزان، که با نشاسته طعم‌دار می‌شود، دسری نرم و خوش‌طعم است که در هر وعده غذایی یا به عنوان یک تنقلات عصرانه عالی است.

این دستور پخت ساده اما بسیار دلچسب، نمونه‌ای از ظرافت و تنوع آشپزی ترکی است. بیایید با هم این دسر شگفت‌انگیز و سنتی را تهیه کنیم و از طعم‌های دلپذیر آن لذت ببریم.

برای یادگیری طرز تهیه اورفا کباب این مقاله را بخوانید و نکات آن را یاد بگیرید.

طرز تهیه لرزان با نشاسته ترکیه

 

طرز تهیه لرزان با نشاسته

این دسر خوشمزه بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. در این قسمت نحوه درست کردن این دسر را قرار دادیم .

مواد لازم برای تهیه لرزان با نشاسته

فارسی

ترکی استانبولی

برای lمحلبی :

5 فنجان شیر

پنج قاشق غذاخوری شکر گرانول

5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

2 قطره آدامس (2 تکه کوچک)

1 بسته وانیل

برای ژله؛

1 بسته ژله فوری

2.5 فنجان آب جوشیده

Muhallebisi İçin ;

5 su bardağı süt

beş yemek kaşığı toz şeker

5 tatlı kaşığı mısır nişastası

2 adet damla sakızı (2 küçük parça)

1 paket vanilya

Jölesi İçin ;

1 paket hazır jöle

2,5 su bardağı kaynamış su

مواد لازم برای تهیه لزران ترکی

طرز تهیه لرزان با نشاسته

 

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا ژله طبق دستور نوشته شده تهیه می شود.

تخم مرغ را با شکر در قابلمه ریخته و هم می زنیم و آرد و نشاسته را با همزن می زنیم و شیر را هم می زنیم و می پزیم. 5 دقیقه که شروع به جوشیدن کرد. آن را بجوشانید و مارگارین را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در قالب کیک بریزید. بیسکویت ها را به صورت عمودی در کاستارد فرو کنید و بعد از خنک شدن 5 ساعت بعد یا روز بعد در یخچال قرار دهید و در ظرف سرو برگردانید. روی آن کاکائو بپاشید، اشتها آور.

 

نکته : قبل از اینکه آن را برگردانید، کناره های آن را با دست از قالب کیک جدا کنید، سپس راحتتر بیرون بیاید.

Öncelikle jöle yazılan tarife göre hazırlanır.

Şeker ile yumurtayı tencereye koyun ve çırpın, un ve nişasta koyun çırpın, sütü koyun çırpın ve pişirin. Kaynamaya başlayınca 5 dk. kaynasın, margarini ilave edin ve biraz daha pişirin, kek kalıbına dökün. Bisküvileri muhallebiye dik şekilde batırın ve soğuyunca buzdolabına koyun 5 saat sonra veya ertesi gün servis tabağına ters çevirin. Üzerine kakao serpin, afiyet olsun.

 NOT:Ters çevirmeden önce yanlarını elinizle kek kalıbından ayırın o zaman daha rahat çıkacaktır.

برای آموختن طرز تهیه موساکا ترکیه ای و فوت و فن های آن این مقاله را بخوانید.

سخن پایانی 

با پایان این دستور تهیه لرزان با نشاسته، امیدواریم که شما از آماده‌سازی این دسر سنتی ترکیه‌ای لذت برده باشید.

لرزان با بافتی نرم و طعمی دلپذیر، می‌تواند انتخابی عالی برای پایان دادن به یک وعده غذایی خاص یا به عنوان یک تنقلات دلچسب در عصرهای دل‌انگیز باشد.

حالا وقت آن است که این دسر خوش طعم را در خانه تهیه کرده و از طعم غنی و سنتی آن لذت ببرید.

3.7/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا