آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه اسفناج با چدار در فر ترکیه ای+ اسفناج با چدار✔️

طرز تهیه اسفناج با چدار در فر به زبان فارسی و ترکی استانبولی را در این مقاله قرار دادیم. اسفناج از مواد غذایی محبوب در میان ترکهاست، به عنوان مثال بورک اسفناج یک پیش غذای لذیذ و آسان است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد یا پیده اسفناج که به عنوان شام یا صبحانه سرو می شود. در این صفحه به معرفی یکی دیگر از غذاهای ترکی بر پایه اسفناج پرداخته ایم امیدواریم امتحان کنید و از طعمش لذت ببرید. همچنین برای آموزش پپی براونی ترکیه ای با ما باشید.

طرز تهیه اسفناج با چدار

طرز تهیه این غذای خوشمزه را به دو زبان برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای پخت اسفناج با چدار

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم اسفناج (مرتب شده و تمیز شده)

4 عدد سیب زمینی متوسط

6 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد)

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سس بشامل:

2 قاشق غذاخوری آرد

کره ۲ قاشق

1.5 فنجان شیر

1 فنجان پنیر چدار رنده شده (برای رویه)

500 gram ıspanak (ayıklanmış ve temizlenmiş)

4 adet orta boy patates

6 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz (azaltıp arttırılabilir)

1 çay kaşığı karabiber

Beşamel sos için:

2 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı tereyağı

1,5 su bardağı süt

1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri (üzeri için)

اسفناج با چدار

طرز تهیه اسفناج با چدار

  1. اسفناج ها را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.
  3. در یک تابه کره را ذوب کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
  4. اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
  5. آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
  6. شیر را به تدریج به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظی بدست آید.
  7. نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به سس اضافه کنید و به دلخواه بچشید.
  8. سس اسفناج را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر بریزید.
  9. پنیر چدار رنده شده را روی سس اسفناج بپاشید.
  10. نان تست ها را به قطعات کوچک خرد کنید و روی پنیر چدار بچینید.
  11. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که نان ها طلایی رنگ شوند، قرار دهید.
  12. پس از پخت، ظرف را از فر خارج کرده و برای 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
  13. اسفناج با چدار را گرم سرو کنید.

نکات:

  • می توانید به جای نان تست از نان فرانسوی یا نان پیتا نیز استفاده کنید.
  • برای طعم قوی تر اسفناج، می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز نیز در سس استفاده کنید.
  • اگر سس اسفناج خیلی غلیظ شد، می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.
  • به جای پنیر چدار می توانید از پنیر موزارلا یا پنیر گودا نیز استفاده کنید.
  • این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید

چطور اسفناج با چدار در فر درست کنیم ؟

فارسی

ترکی استانبولی

سیب زمینی ها را خوب تمیز کرده و پوست بگیرید و سپس رنده کنید. آن را در تابه بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در حالی که سیب زمینی ها تفت داده شده اند تا آب آن ها تمام شود، اسفناج هایی را که تمیز کرده اید و شسته اید خرد کنید. مقداری از اسفناج را به سیب زمینی ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی اسفناج شروع به جمع شدن کرد، قسمت باقیمانده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید. مخلوط را به کاغذ روغنی منتقل کنید و روی آن را صاف کنید. تهیه سس بشامل را با تفت دادن آرد و کره در قابلمه ای جداگانه شروع کنید. وقتی بوی آرد از بین رفت شیر ​​را کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود بدون گلوله. سس بشامل غلیظ شده را روی مخلوط در پیرکس  بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید. سپس آن را بیرون بیاورید و روی آن پنیر چدار رنده شده بپاشید و در فر برگردانید تا قهوه ای طلایی شود. می توانید آن را با برش دادن سرو کنید. نوش جان.

Patatesleri güzelce temizleyip soyduktan sonra rendeleyin. Tavaya alıp zeytinyağı da ekleyerek güzelce kavurun. Patatesler suyunu çekene dek kavrulurken siz de temizleyip yıkadığınız ıspanakları doğrayın. Patateslerin üzerine ıspanakların bir kısmını ekleyip kavurmaya devam edin. Ispanaklar küçülmeye başlayınca kalan kısmı da ilave edin ve karıştırarak kavurun. Baharatlarını da ekleyerek 4 dakika daha kavurun ve ocaktan alın. Yağladığınız bir borcama karışımı aktarıp üstünü düzleştirin. Ayrı bir tencerede un ve tereyağını kavurarak beşamel sosu hazırlamaya başlayın. Unun kokusu çıkınca azar azar sütü ekleyin ve sürekli karıştırarak topaklanmadan kıvam almasını sağlayın. Kıvam alan beşamel sosu borcamdaki karışımın üzerine yayın, 200 derecede önceden ısıtmaya başladığınız fırında 10 dakika kadar pişirin. Ardından çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirlerini serpiştirin ve üzeri kızarana dek yeniden fırına verin. Dilimleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا