آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای اصیل + (دستور تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی)

به دنیای خوش طعم آشپزی ترکیه‌ای خوش آمدید! امروز می‌خواهیم شما را با یکی از سالاد های محبوب این سرزمین آشنا کنیم، طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای.

این سالاد، که اغلب در میهمانی‌ها و جشن‌های خانوادگی جایگاه ویژه‌ای دارد، ترکیبی از طعم‌ها و بافت‌های مختلف است که هر گاز آن شما را به سفری خوشمزه به قلب ترکیه می‌برد.

در این مقاله، ما نه تنها شما را با دستور تهیه این سالاد خوش طعم و مغذی همراهی می‌کنیم، بلکه نکاتی برای افزودن طعم‌های دلپذیر، همه و همه در این مقاله گنجانده شده‌اند. که و 

پس آماده شوید تا با هر قاشق از این سالاد، زیبایی‌های آشپزی ترکیه را کشف کنید و مزه‌ای اصیل و بی‌نظیر را تجربه کنید.

برای آموزش طرز تهیه لاهماجون ترکیه غذایی بسیار خوشمزه این مقاله را مطالعه کنید.

سالاد بلغور ترکیه ای

 

طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی

طرز تهیه سالاد بلغور به روش ترک ها را در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان آموزش دهیم، این سالاد همانطور که از اسمش پیداست از بلغور گندم درست می‌شود.

شبیه به سالاد تبوله لبنانی است و می‌توان گفت نام دیگر آن سالاد تبوله ترکیه ای است.

مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور

فارسی

ترکی استانبولی

فنجان بلغور گندم

2 قاشق غذاخوری روغن

2 فنجان آب گرم

نمک

سایر مواد تشکیل دهنده:

1 جعبه ذرت

2 عدد فلفل قرمز سرخ شده

خیارشور 3 عدد قرقره

1 عدد هویج بزرگ رنده شده

شوید

جعفری

آب نصف لیمو (5 قاشق غذاخوری)

روغن زیتون

نمک

Közlenmiş patlıcan salatası için ilk olarak su bardağı pilavlık bulgur

2 yemek kaşığı sıvı yağ

2 su bardağı sıcak su

Tuz

Diğer Malzemeler:

1 kutu mısır

2 közlenmiş kırmızı biber

3 kornişon salatalık turşusu

1 büyük rendelenmiş havuç

Dereotu

Maydanoz

Yarım limon suyu (5 yemek kaşığı)

Zeytinyağı

Tuz.

مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور ترکیه ای

طرز تهیه سالاد بلغور به سبک ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

بلغور را در روغنی که در تابه خود می گیریم کمی تفت می دهیم و آب داغ و نمک را به آن اضافه می کنیم و می پزیم تا آب آن تمام شود.  با توجه به شرایط پخت بلغور می توانید آب اضافه کنید.

بلغور پخته شده را در ظرفی جداگانه بریزید و بگذارید خنک شود.

شوید، جعفری، فلفل قرمز و خیار شور را خرد کنید.

هویج را رنده می کنیم.

تمام مواد را در کاسه همزن بریزید.

روغن زیتون، آب لیمو و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

نوش جان

Tavamıza aldığımız sıvı yağda bulguru hafif kavurup üzerine sıcak su ve tuz ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirelim. Bulgurların pişme durumuna göre su ilave edebilirsiniz.

Pişen bulgurları ayrı bir kaseye alarak soğumaya bırakalım.

Dereotu, maydanoz, kırmızı biber ve salatalık turşusunu doğrayalım.

Havucu rendeleyelim.

Karıştırma kabına tüm malzemeyi alalım.

Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve tuz ilave edip karıştıralım.

Afiyet olsun:)

سالاد بلغور ترکی

نکات دستوری طرز تهیه سالاد بلغور اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

چگونه سالاد بلغور درست کنیم؟ نکات

بسته به نوع بلغور که استفاده می کنید، مقداری که هنگام پخت بلغور استفاده می کنید ممکن است متفاوت باشد.  اگر بلغور برای شما نپخته است، می توانید کمی آب داغ اضافه کنید.

Bulgur salatası nasıl yapılır? Püf noktaları

Kullandığınız bulgurun cinsine göre bulguru pişirirken kullanacağınız miktar değişebilir. Bulgur size pişmemiş gelirse bir miktar daha sıcak su ekleyebilirsiniz.

 

برای طرز تهیه غذای ترکیه ای چی کوفته ، کوفته ای بسیار خوش طعم این مقاله را بخوانید و مرحله به مرحله آن را تهیه کنید.

 

سخن پایانی 

در پایان این سفر آشپزی، امیدوارم که شما نه تنها با دستورالعمل‌های لازم برای تهیه سالاد بلغور ترکیه‌ای آشنا شده باشید، بلکه حس و حال آن دیار کهن را نیز در هر دانه بلغور مزه مزه کرده باشید.

سالاد بلغور، با بافتی متنوع و طعمی که ترکیبی از شور، شیرین، ترش و تند است، نمایانگر تنوع فرهنگی و غذایی ترکیه می‌باشد.

از آنجا که هر آشپزی سلیقه و دستور پخت خاص خود را دارد، این سالاد نیز قابل تغییر است تا به بهترین شکل مطابق با ذائقه شما باشد.

و

اگر سوال یا مشکلی در مقاله طرز تهیه سالاد بلغور دارید با ما در انتهای مقاله به اشتراک بگذارید. 

3.5/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا