آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای +✔️دستور سالاد چچن به فارسی و ترکی استانبولی

سالاد چچن، که یکی از انواع سالادهای سنتی در ترکیه است، از ترکیب سبزیجات تازه، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل، و گاهی اوقات پنیر فتا یا انواع مغزها تهیه می‌شود. این سالاد به خاطر طعم تازه و خنکش محبوب است و اغلب به عنوان یک پیش‌غذا یا همراه با وعده‌های غذایی اصلی سرو می‌شود. سالاد چچن نه تنها یک غذای خوشمزه است، بلکه به دلیل محتوای بالای سبزیجات و مواد مغذی، یک گزینه سالم نیز به شمار می‌رود.

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و ارسی در این مقاله برای شما قراردادیم .

برای آمورش غذای محلی ترکیه هونکار بیندی کلیک کنید .

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی

یکی از سالاد های پر طرفدار در کشور ترکیه سالاد چچن است ، این سالاد از دکشور روسیه و یا چچن به این کشور رسیده است .

 

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه سالاد چچن

فارسی ترکی استانبولی
سینه مرغ 50 گرم

1 فنجان نخود فرنگی

1 فنجان ذرت

2 عدد سیب زمینی متوسط ​​بزرگ

یک دسته جعفری

خیارشور ترشی 3 فنجان (350 گرم)

1 عدد لیمو بزرگ

روغن زیتون، آویشن، نمک

50 gram tavuk göğsü

1 su bardağı bezelye

1 su bardağı mısır

2 iri orta boy patates

bir demet maydanoz

3 su bardağı kornişon turşu (350 gr.)

1 tane büyük limon

zeytinyağı, kekik, tuz

طرز تهیه سالاد چچن به سبک ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

سینه مرغ را به مکعب های کوچک خرد کرده و در قابلمه تفلون قرار دهید. روی آن کمی آب اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. وقتی آب کاملا جذب شد، در 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. همه را تفت دهید و مرغ ها را از روی اجاق گاز بردارید.

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید. در یک قابلمه کوچک با اضافه کردن مقداری آب به آن بپزید. مرغ پخته شده، سیب زمینی آب پز، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور خرد شده به مکعب های کوچک و جعفری ریز خرد شده را در یک کاسه عمیق بریزید. در یک لیوان آبلیمو، نصف روغن زیتون، کمی آویشن و نمک را مخلوط کرده و روی مواد بریزید. همه را خوب مخلوط کنید.

avuk göğsünü küçük küçük küp şeklinde doğrayıp, teflon bir tencereye alın. Üstüne çok az su ekleyip, suyunu çekene kadar ara ara karıştırıp, pişirin. Suyunu tamamıyla çektiğinde 2-3 yemek kaşığı zeytinyağında kavurup, karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekleyin. Hepsini şöyle bir kavurup, ocaktan tavukları alın.

Patatesleri soyup, küçük küçük küp şeklinde doğrayın. Küçük bir tencerede, üzerine biraz su ekleyerek pişirin. Derin bir kaba pişirdiğiniz tavukları, haşladığınız patatesleri, bezelyeyi, mısırı, küçük küpler şeklinde doğranmış turşuları ve ince kıyılmış maydanozu koyun. Bir bardakta limon suyunu, limon suyunun yarısı kadar zeytinyağını, biraz kekik ve tuzu karıştırıp, malzemelerin üzerine dökün. Hepsini iyice karıştırın.

نکات مهم د تهیه سالاد چچن

فارسی

ترکی استانبولی

مهمترین ویژگی این سالاد ترشی موجود در آن است. در صورت تمایل می توانید ترشی مخلوط شده را به شرطی که به قطعات کوچک خرد شده باشد اضافه کنید. چون از کنسرو نخودفرنگی استفاده کردم آب پز نکردم. اگر قرار است از نخود فرنگی تازه یا منجمد استفاده کنید، باید نخود را هم بجوشانید.

Bu salatanın en önemli özelliği içindeki turşudur. İsterseniz içine küçük küçük doğramak koşuluyla karışık turşu koyabilirsiniz. Ben konserve bezelye kullandığım için haşlamadım. Siz tazesini veya dondurulmuşunu kullanacaksanız, o zaman bezelyeyi de haşlamanız gerekir.

طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای

سخن پایانی

در نهایت، سالاد چچن نمونه‌ای از تنوع و سلامت غذایی در آشپزی ترکیه است. این سالاد با طعم‌های غنی و مواد تازه، به افراد کمک می‌کند تا یک گزینه غذایی سبک و در عین حال مغذی را در رژیم غذایی خود داشته باشند. همچنین، سالاد چچن به عنوان بخشی از سنت‌های غذایی ترکیه، نشان‌دهنده اهمیت تنوع و تازگی در آشپزی این کشور است. در پایان، سالاد چچن به عنوان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه، به ارائه تجربه غذایی سالم و لذت‌بخش کمک کرده و به تقویت فرهنگ غذایی متنوع و غنی این کشور می‌انجامد.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *