آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه قهوه ترک +✔️دستور تهیه قوه ترک به فارسی و ترکی استانبولی

قهوه ترک، با طعم غنی و روش تهیه منحصربه‌فرد خود، بخش مهمی از فرهنگ و سنت‌های ترکیه است. این نوع قهوه که به دقت آسیاب شده و به روش خاصی در اجاق‌های کوچک به نام “جزوه” پخته می‌شود، دارای طعمی قوی و بافتی غلیظ است. قهوه ترک نه تنها به خاطر طعم خود بلکه به عنوان یک نماد فرهنگی، در مراسم اجتماعی و دیدارهای دوستانه اهمیت دارد. این نوع قهوه همچنین در آیین‌های خاصی مانند پیشنهاد ازدواج نقش دارد و به عنوان یکی از نمادهای مهمان‌نوازی در ترکیه شناخته می‌شود.

طرز تهیه قهوه ترک به زبان فارسی و ترکی استانبولی برای دوستداران و طرفداران قهوه ترک در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه لرزان با نشاسته کلیک کنید .

طرز تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک به روش ترک ها

قهوه ترک از پر طرفدار ترین انواع قهوه است . در اینجا می خواهیم به روش ترک ها یک قهوه ترک اماده کنیم .

برای تهیه یک قهوه ترکی خوب، ابتدا باید قهوه شما تازه باشد. قهوه ترکی که با یک قهوه قدیمی درست می کنید طعم ترش در دهان شما می گذارد و شما را برای همسایه رسوا می کند. پس مطمئن شوید که قهوه تان تازه است. ساده ترین راه برای حفظ تازگی قهوه این است که آن را در مقادیر کم بخرید و در حین مصرف قهوه جدید بخرید.
دومین نیاز ما ست قهوه ترک است. Cezve و فنجان قهوه ترک. مسی بودن قهوه جوش به شما این امکان را می دهد که بهترین طعم را از قهوه بگیرید. در قهوه جوش های استیل هم می توانید قهوه خوبی درست کنید، اما بهترین قهوه ها همیشه از قهوه جوش های مسی بیرون می آیند.
آب و شکر. مهم ترین نکته ای که در مورد آب باید به آن توجه کرد این است که آب آشامیدنی است. همچنین مشخص است که آب به طور کلی باید سرد باشد، اما دمای اتاق برای این سردی کافی است . البته شکر یا بدون شکر به دلخواه. 🙂

قهوه ترک چگونه درست می شود؟

تهیه قوه ترک1

مرحله اول :

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا قهوه را با توجه به تعداد دفعاتی که درست می کنیم، داخل قهوه جوش می گذاریم. بیایید این کار را برای دو نفر انجام دهیم. دو قاشق چایخوری قهوه را به قهوه جوش اضافه می کنیم. سپس دو فنجان آب با دمای محیط به قهوه جوش اضافه می کنیم. ما تعیین می کنیم که در آخر چقدر شکر بریزیم. اگر ساده درست کنیم شکر اضافه نمی کنیم، اگر با شکر کمتر درست کنیم 1 قاشق چایخوری، اگر متوسط ​​درست کنیم 2 قاشق چایخوری، اگر با شکر درست کنیم 4 قاشق چایخوری اضافه می کنیم. آن را به آرامی مخلوط می کنیم و اطمینان حاصل می کنیم که قهوه ها کاملاً با آب مخلوط شوند.

 

همچنین می توانید با مشاهده جدول زیر فرمول خود را ایجاد کنید.

Önce cezvemize yapacağımız sayıya göre kahve koyuyoruz. Biz iki kişilik yapalım. İki tatlı kaşığı kahveyi cezvemize ekliyoruz. Ardından iki fincan oda sıcaklığındaki suyu cezveye ekliyoruz. En son ne kadar şeker koyacağımızı belirliyoruz. Eğer sade yapıyorsak şeker koymuyor, az şekerli yapıyorsak 1 çay kaşığı, orta yapıyorsak 2 çay kaşığı, şekerli yapıyorsak 4 çay kaşığı ekliyoruz. Hafifçe karıştırıyor ve kahvelerin tamamen suya karışmasını sağlıyoruz.

Aşağıdaki tabloya bakarak da kendi formülünüzü oluşturabilirsiniz.

مرحله دوم تهیه قهوه ترک

فارسی ترکی استانبولی
اکنون قهوه آماده طبخ است. ته اجاق را تا وسط یا کمی کمتر از وسط باز می کنیم. اگر قهوه را زود بپزیم کف آن را از دست می دهیم. وقتی قهوه‌ای که به آرامی پخته شد شروع به کف کردن و پف کرد، مقداری کف داخل فنجان می‌کنیم و بلافاصله قابلمه را روی اجاق می‌گذاریم. این اولین مرحله بود که انجام دادیم. مرحله دوم را با کمی جوشاندن قهوه می گیریم.

اینجا آماده است! همچنین به این سوال پاسخ داده ایم که چگونه قهوه فوم دار فراوان درست کنیم. اگر در منزل خود دستگاه قهوه ساز ترک دارید، می توانید از آن نیز استفاده کنید، اما ممکن است به اندازه قهوه ترک که با پخت آرام در قابلمه مسی تهیه می شود خوشمزه نباشد،

 

Artık kahve pişmeye hazır. Ocağın altını orta ya da ortadan biraz daha az açıyoruz. Eğer kahveyi çok çabuk pişirirsek köpüğünden kaybetmiş oluruz. Yavaş yavaş pişen kahvemiz köpüklenip kabarmaya başladığında fincana biraz köpük alıyor ve cezveyi hemen ocağa koyuyoruz. Bu yaptığımız ilk taşımı almaktı. İkinci taşımı da kahveyi hafif kaynatarak alıyoruz.

İşte hazır! Bol köpüklü kahve nasıl yapılır sorusuna da cevap vermiş olduk. Eğer evinizde Türk kahvesi makinesi varsa onu da kullanabilirsiniz ancak bakır cezvede yavaş yavaş pişerek hazırlanan Türk kahvesi kadar lezzetli olmayabilir, ..

قهوه چه خاصیتی دارد؟

در نهایت، از آنجایی که قهوه خود را درست کردیم، بیایید نگاهی به فواید قهوه ترک بیندازیم. قهوه ترک که با کافئین و ترکیباتش تقریباً یک نوشدارویی است. نقش مهمی در تقویت فعالیت های ذهنی، بیدار ماندن، بهبود جنبه اجتماعی، کاهش فشار خون، ضد افسردگی، تقویت استخوان ها و تسریع متابولیسم دارد.

چنان که می گویند: دل نه قهوه می خواهد و نه قهوه خانه; دل گپ می خواهد، قهوه بهانه است.

Ne demişler: Gönül ne kahve ister, ne kahvehane; gönül sohbet ister, kahve bahane.

طرز تهیه قهوه ترک

سخن پایانی

در نهایت، قهوه ترک بیش از یک نوشیدنی ساده است؛ آن یک نماد فرهنگی و تاریخی با اهمیت در ترکیه است. این قهوه به عنوان بخشی از سنت و هویت ترکیه، در تقویت پیوندهای اجتماعی و حفظ فرهنگ محلی نقش دارد. همچنین، قهوه ترک به عنوان یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های ترکیه، جذابیت خاصی برای گردشگران دارد و به عنوان بخشی از تجربه گردشگری در این کشور ارائه می‌شود. در پایان، قهوه ترک به عنوان نمادی از فرهنگ غنی و تاریخی ترکیه، نقش مهمی در معرفی فرهنگ و سنت‌های این کشور به جهانیان دارد و به ترویج فرهنگ و تاریخ غنی ترکیه کمک می‌کند.

4.4/5 - (11 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *