آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی اصیل 🍸 [ دستور تهیه ثعلب به ترکی استانبولی و فارسی ]

وقتی شب‌ها کولاک برف سکوت خیابان‌های استانبول را در بر می‌گیرد و سرمای هوا تا استخوان‌ها نفوذ می‌کند، هیچ چیزی مانند یک فنجان نوشیدنی ثعلب ترکی اصیل نمی‌تواند حس گرما و آرامش را به شما بازگرداند.

در این مقاله، شما را به گذراندن لحظاتی در دنیای طعم‌ها و عطرهای غنی ترکیه دعوت می‌کنیم، جایی که طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی اصیل نه تنها فرآیندی برای تولید یک نوشیدنی گرم و مقوی است، بلکه فرصتی است برای زنده کردن یکی از شیرین‌ترین بخش‌های فرهنگ این سرزمین پهناور.

با ما همراه باشید تا با هر قاشق ثعلب، قصه‌ای نهفته در دل این نوشیدنی افسانه‌ای را کشف کنیم.

آموزش طرز تهیه موساکا ترکیه ای را در این مقاله بخوانید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوشیدنی ثعلب ترکی

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب به ترکی استانبولی و فارسی 

ثعلب یک نوشیدنی زمستانی است که غلظتی شبیه به پودینگ دارد.

این نوشیدنی را گاهی اوقات با دارچین، زنجبیل و انواع آجیل تزئین می کنند.

این نوشیدنی نه تنها در ترکیه بلکه از هشت هزار سال پیش در کشورهایی مانند قزاقستان، قرقیزستان، آلبانی، بلغارستان، مقدونیه، مونته‌نگرو و کوزوو، تاریخچه دیرینه‌ای دارد.

 

مواد لازم برای تهیه ثعلب ترکی اصیل 

مواد لازم (فارسی) Miktar (ترکی استانبولی)
شیر کامل Tam yağlı süt
پودر ثعلب Salep tozu
شکر Şeker
دارچین برای تزئین Süslemek için tarçın
آب گلاب (اختیاری) Gül suyu (isteğe bağlı)
بادام و پسته خرد شده برای تزئین (اختیاری) Süslemek için kıyılmış badem ve antep fıstığı (isteğe bağlı)

 

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی اصیل 

مرحله (فارسی) Adım (ترکی استانبولی)
شیر را در یک قابلمه گرم کنید. Sütü bir tencerede ısıtın.
پودر ثعلب و شکر را به شیر اضافه کنید. Salep tozu ve şekeri süte ekleyin.
مخلوط را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. Karışımı yavaşça karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
ثعلب را به مدت 15-20 دقیقه به آرامی بجوشانید. Salebi 15-20 dakika boyunca kısık ateşte kaynatın.
نوشیدنی را در فنجان‌های مخصوص بریزید. İçeceği özel fincanlara dökün.
با دارچین و بادام/پسته خرد شده تزئین کنید. Üzerini tarçın ve kıyılmış badem/antep fıstığı ile süsleyin.
اختیاری: کمی آب گلاب برای عطر بهتر اضافه کنید. İsteğe bağlı: Daha iyi koku için biraz gül suyu ekleyin.

 

 

مواد لازم برای تهیه ثعلب با نشاسته 

فارسی

ترکی استانبولی

شکر کمی بیشتر از نصف لیوان

1 قاشق غذاخوری نشاسته (هپینگ)

3 قاشق غذاخوری آرد

4.5 فنجان شیر

1 قاشق چایخوری کره

1 بسته وانیل

Yarım su bardağından biraz fazla şeker

1 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)

 3 yemek kaşığı un

4,5 su bardağı süt

1 1 tatlı kaşığı tereyağı

paket vanilya

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی با نشاسته 

فارسی

ترکی استانبولی

شکر دانه ریز، نشاسته، آرد و شیر را در قابلمه ای مناسب بریزید و با همزن سیمی خوب هم بزنید.

بعد از به دست آوردن غلظت یکدست، قابلمه را روی اجاق گذاشته و با هم زدن بپزید.

بعد از اینکه پودینگمون غلیظ شد، از روی اجاق برداشته و کره و وانیل رو داخلش اضافه می کنیم.

دوباره هم بزنید تا کره آب شود. قوام پودینگ ما با سرد شدن غلیظ می شود.

پودینگی را که آماده کرده ایم در ظرف های سرو بریزیم و با قاشق صاف کنیم.

بعد از اینکه دسرها به دمای محیط رسید روی آن ها را با چسب می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. بگذارید حداقل 3 ساعت استراحت کند.

پودینگ استراحت داده شده را از یخچال خارج کرده و با تزیین آن به دلخواه سرو می کنیم. نوش جان!

Uygun bir tencereye toz şeker, nişasta, un ve sütü alarak tel çırpıcı ile güzelce çırpalım.

Pürüzsüz bir kıvam aldıktan sonra tencereyi ocağa alalım ve karıştırarak pişirelim.

Muhallebimiz koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alalım ve içerisine tereyağı ve vanilyayı ilave edelim.

Tereyağı eriyene kadar tekrar karıştıralım. Muhallebimizin kıvamı soğudukça koyulaşacaktır.

Hazırladığımız muhallebimizi servis kaselerine paylaştıralım ve üzerini bir kaşık yardımı ile düzeltelim.

Tatlılarımız oda ısısına geldikten sonra üzerini streç ile kapatalım ve dinlenmesi için buzdolabına kaldıralım. En az 3 saat dinlenmeye bırakalım.

Dinlenen muhallebimizi dolaptan alalım ve dilediğimiz şekilde süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun!

نوشیدنی ثعلب با نشاسته

چه نکات مهمی در تهیه ثعلب ترکی باید بدانیم ؟

فارسی

ترکی استانبولی

برای اینکه کاسترد شما قوام خوبی داشته باشد باید مدام آن را هم بزنید.

استفاده از آرد با الک کردن آن به یک پودینگ صاف و بدون گلوله کمک می کند.

افزودن کره به کاستارد قوام براقی می دهد.

Muhallebinizin güzel bir kıvamda olması için, sürekli karıştırmalısınız.

Unu eleyerek kullanmanız, topaklanmayan ve pürüzsüz bir muhallebi elde edilmesine yardımcı olacaktır.

Tereyağı ilavesi, muhallebiye parlak bir kıvam verecektir.

نوشیدنی بوزا از دیگر نوشیدنی های بسیار خوشمزه ترکیه است که ما آموزش طرز تهیه نوشیدنی بوزا ترکیه را در مقاله ای برایتان گرد آوری کرده‌ایم، حتما سری به این مقاله بزنید.

 

سخن پایانی 

در پایان این سفر آشپزی به دل فرهنگ ترکیه، امیدواریم که تجربه طرز تهیه نوشیدنی ثعلب نه تنها مهارت‌های آشپزی شما را بهبود بخشیده باشد، بلکه شما را با بخشی از سنت‌های این سرزمین زیبا آشنا کرده باشد.

ما امیدواریم که این دستور پخت، دروازه‌ای باشد به دنیای جدیدی از طعم‌ها و تجربیات برای شما و عزیزانتان.

 

اگر سوالی در این مقاله دارید در قسمت پرسش و پاسخ مقاله با ما در میان بگذارید. 

3.3/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا