آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای 🥦 { دستور تهیه گل کلم به ترکی استانبولی و فارسی }

به دنیای غنی و خوش‌عطر آشپزی ترکیه خوش آمدید، جایی که گل کلم نه تنها یک سبزی ساده بلکه بومیِ دستور پخت‌های خلاقانه و پرطعم است،  طرز تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای ، پلی است بین سنت و نوآوری، آمیخته با تنوع طعمی که تنها در ترکیه یافت می‌شود.

با زبانی سرشار از شور و حال آشپزی ترکی و فارسی، شما را به یک ماجراجویی طعمی می‌بریم که در هر گاز از این غذای کبابی، فرهنگ غنی و کهن این سرزمین را تداعی می‌کند.

برای آموزش بورک بادمجان ترکیه ای اصیل این مقاله را مطالعه کنید و از مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

گل کلم کبابی ترکیه ای

طرز تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

گل کلم که زادگاهش به مدیترانه شرقی معروف است از جمله غذاهایی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، به ویژه در کاهش وزن موثر است، زیرا متابولیسم را تسریع می کند.

به طور کلی در سالاد، سوپ و غذاهای اصلی استفاده می شود، به لطف ویتامین های C و K موجود در آن، از رشد آن پشتیبانی می کند.

به همین دلیل توصیه می شود کودکان و زنان باردار ماهی یک بار آن را مصرف کنند. حالا که با فواید گل کلم آشنا شدیم، در صورت آماده بودن مواد، با هم ببینیم چطور گل کلم را به راحتی سرخ کنیم.

گل کلم کبابی ترکیه ای (Karnabahar Kızartması)

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

چند نفر: 6 نفر

Hazırlanma Süresi : 20 dakika

 Pişirme Süresi : 15 dakika

 Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای (Karnabahar Kızartması)

فارسی

ترکی استانبولی

گل کلم کوچک

1 پیمانه آرد

تخم مرغ 2 عدد (سفیده و زرده جدا شده)

175 گرم آب معدنی

نمک

3 قاشق غذاخوری گل پرک

نصف لیمو

1 قاشق چایخوری جعفری

برای سرخ کردن

روغن آفتابگردان

küçük karnabahar

1 su bardağı un

2 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış)

175 gr maden suyu

Tuz

3 yemek kaşığı kapari

Yarım limon

1 çay bardağı kıyılmış maydanoz

Kızartmak için

Ayçiçeği yağı

مواد لازم برای گل کلم کبابی

 

طرز تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

گل کلم را به قطعات بزرگ برش دهید. 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید و صاف کنید و بگذارید خنک شود.

زرده تخم مرغ، آرد، آب معدنی و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سفیده ها را در ظرفی تمیز و خشک با همزن بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و بدون خاموش شدن با قاشق مخلوط کنید.

گل کلم ها را ابتدا به آرد آغشته کرده و سپس در مخلوط آغشته کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید. روغن اضافی را روی دستمال کاغذی خالی کنید.

جعفری خرد شده، گلپرک و آب لیمو را مخلوط کرده و روی گل کلم بپاشید.

می توانید گل کلم سرخ شده را با سالاد پاستا سرو کنید.

نوش جان

Karnabaharı iri parçalara ayırın. Kaynamış suda 5 dakika haşlayın ve süzerek soğumaya bırakın.

Yumurta sarıları, un, maden suyu ve tuzu bir kasede karıştırın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta mikserle iyice çırpın ve unlu karışıma ekleyerek kaşıkla söndürmeden karıştırın.

Karnabaharları önce una sonra karışıma batırarak kızgın yağda 2-3 dakika kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

Kıyılmış maydanoz, kapari ve limon suyunu karıştırıp karnabaharların üzerine serpiştirin.

Karnabahar kızartmasını, makarna salatası ile birlikte servis edebilirsiniz.

 afiyet olsun.

نکات دستور تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

نکاتی برای گل کلم کبابی چیست؟

مراقب باشید گل کلم را زیاد نپزید.

می توانید لیمو یا نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید. بنابراین بیرون گل کلم ترد تر خواهد بود.

گل کلم را به قطعات بزرگ خرد کنید. در غیر این صورت با نرم شدن شروع به متلاشی شدن می کند.

وقتی گل کلم پخته شده را می توانید در سس فرو کنید که شروع به گرم شدن کرد. در صورت درخواست می توان از سس های آماده استفاده کرد.

?Karnabahar Kızartmasının Püf Noktaları Nelerdir

Karnabaharı çok fazla haşlamamaya özen gösterin.

Haşlama suyuna limon veya tuz ekleyebilirsiniz. Böylece dışı daha çıtır olacaktır.

Karnabaharı iri parçalar halinde doğrayın. Aksi takdirde yumuşadıkça dağılmaya başlayacaktır.

Pişen karnabaharı ılıklaşmaya başladığında sosa batırabilirsiniz. İsteğe göre hazır soslar kullanılabilir.

برای آموزش طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی در یوفکا این مقاله را مطالعه کنید و فوت و فن های آن را بشناسید.

سخن پایانی 

با پایان هر دستور پخت، نه تنها یک غذای خوشمزه بلکه یک اثر هنری نوین خلق می‌شود.

گل کلم کبابی ترکیه‌ای که امروز با هم تهیه کردیم، نمادی از ترکیب میراث دیرین آشپزی با لذت‌های مدرن است.

امیدواریم که این تجربه، نه تنها حس و حال شما را با طعم‌های تازه بالا برده باشد، بلکه دریچه‌ای به دنیای جدیدی از آشپزی دوزبانه برای شما گشوده باشد.

که و 

اگر سوال یا مشکلی در این مطلب دارید با ما در میان بگذارید. 

4/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا