آموزش غذاهای ترکیه ای

بورک بادمجان ترکیه ای+ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی✔️

بورک بادمجان ترکیه ای غذای معروف و خوشمزه ترک ها را به زبان فارسی و ترکی استانبولی می توانید درست و نوش جان کنید. بورک استانبولی یکی از خوشمزه ترین انواع فینگرفودهای ترکیه ای است. بورک بادمجان با مواد متنوعی درست می شود که به عنوان پیش غذا و فینگرفود طرفداران زیادی دارد. علاوه بر طرز تهیه بورک بادمجان با دستور پخت ترکی استانبولی، لغات ترکی مانند بادمجان به ترکی استانبولی را یاد می گیرید. همچنین  برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای با ما همراه شوید.

بورک بادمجان یکی از بورک های بسیار خوشمزه می باشد که بدون گوشت تهیه می شود و می توانید از انواع سبزیجات در آن استفاده کنید. این بورک خوشمزه را می توانید داخل فر تهیه کنید و یا می توانید در تابه سرخ کنید. برای تهیه این بورک می توانید از خمیر فیلو یا یوفکا استفاده کنید و یک غذای خوشمزه و یا یک فینگرفود عالی برای مهمانی تهیه کنید.

بورک بادمجان

طرز تهیه بورک بادمجان به زبان فارسی و ترکی استانبولی

در این بخش طرز تهیه این غذای خوشمزه و پر طرفدار را برای شما قرار دادیم.

مواد لازم برای تهیه بورک بادمجان

فارسی

ترکی استانبولی

4 عدد خمیر یوفکا

4 عدد بادمجان

1 عدد گوجه فرنگی بزرگ

2 عدد فلفل قرمز کاپیا

2 عدد فلفل سبز

1 عدد پیاز

4 قاشق غذاخوری روغن

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری نعنا خشک

فلفل قرمز پودر شده

برای سس؛

1 لیوان آب

1 قاشق غذاخوری آرد

یک قاشق غذاخوری سرکه

1/2 (نصف) قاشق چایخوری روغن

برای روی بورک :

زرده تخم مرغ 1 عدد

کنجد

4 adet yufka

4 adet patlıcan

1 büyük domates

2 adet kırmızı kapya biber

2 adet yeşil biber

1 adet soğan

4 yemek kaşığı sıvı yağ

1 yemek kaşığı domates salçası

bir çay kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı kuru nane

Toz kırmızı biber

Sosu için;

1 su bardağı su

1 yemek kaşığı un

bir yemek kaşığı sirke

1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ

Üzerine için;

1 yumurtanın sarısı

Susam

طرز تهیه بورک بادمجان به روش ترک ها

تهیه بورک بادمجان ترکی

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا قیمه خود را آماده می کنیم.

بادمجان ها را پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش می دهیم.

بگذارید کمی در آب بماند سپس آب آن را خالی کنید.

پیاز را ریز خرد کنید.

فلفل قرمز و فلفل سبز را ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی را به مکعب های کوچک خرد کنید.

به تابه ای روغن اضافه می کنیم و با اضافه کردن پیاز و سپس فلفل و گوجه فرنگی تفت می دهیم.

رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، ادویه ها را اضافه می کنیم، بادمجان های آبکش شده را اضافه می کنیم، بادمجان ها را در تابه تفت می دهیم تا سبزیجات نرم شوند. بگذارید خنک شود.

Önce iç harcımızı hazırlayalım.

Patlıcanların kabuklarını soyalım küçük küpler halinde ince olacak şekilde doğrayalım.

Bir süre suda doğranmış olarak bekletelim sonra suyunu süzelim.

Soğanı ince kıyım yemeklik doğrayalım.

Kırımızı biberi yeşil biberi ince kıyım doğrayalım.

Domatesi küçük küpler halinde doğrayalım.

Bir tavaya sıvı yağ ilave edelim içine önce soğan sonra biberleri ve domatesi ilave ederek kavuralım.

Salçayı ilave edelim baharatları ilave edelim suyu süzülmüş patlıcanları ilave edelim ,patlıcanlar sebzeler yumuşayana kadar tavada pişirelim. Soğumaya bırakalım.

مرحله دوم تهیه بورک بادمجان به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

سس را آماده می کنیم؛ ابتدا آرد و سپس سرکه و آب روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم، سس یکدستی به دست می آید.

یک فیلو را باز می کنیم و فیلو را با دو انگشت از چهار سر آن به صورت پاکت به داخل تا می کنیم.

دو قاشق غذاخوری سس را داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم.

Sosu hazırlayalım ;önce unu ,sonra sirke ve sıvı yağ suyunu ilave ederek çırpalım,pütürsüz bir sos elde edelim.

Bir yufkayı açalım kenarlarından içe doğru zarf şeklinde dört ucundan iki parmak içe doğru yufkayı katlayalım.

Yufkanın içine iki yemek kaşığı kadar sostan gezdirelim eşit dağıtalım.

مرحله سوم تهیه بورک بادمجان

فارسی ترکی استانبولی
سس را آماده می کنیم؛ ابتدا آرد و سپس سرکه و آب روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم، سس یکدستی به دست می آید.

یک فیلو را باز می کنیم و فیلو را با دو انگشت از چهار سر آن به صورت پاکت به داخل تا می کنیم.

دو قاشق غذاخوری سس را داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم.

Sosu hazırlayalım ;önce unu ,sonra sirke ve sıvı yağ suyunu ilave ederek çırpalım,pütürsüz bir sos elde edelim.

Bir yufkayı açalım kenarlarından içe doğru zarf şeklinde dört ucundan iki parmak içe doğru yufkayı katlayalım.

Yufkanın içine iki yemek kaşığı kadar sostan gezdirelim eşit dağıtalım.

4.8/5 - (5 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا