طرز تهیه ایهلامور ترکیه به فارسی و ترکی استانبولی 🍵 ایهلامور چیست ؟
ایهلامور یکی از دلپذیرترین و محبوبترین نوشیدنیهای محلی ترکیه، به خصوص در استانبول است. این نوشیدنی گرم و دلچسب، به ویژه در فصل سرد سال، به تنهایی یا با دیگر دلچسبیهای محلی مثل بیسکوییت همراه میشود.
طعم منحصر به فرد ایهلامور باعث شده تا این نوشیدنی ترکیهای جزء طلایی میراث فرهنگی این کشور باشد.
برای آموزش طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای این مقاله را بخوانید و از این صبحانه خوشمزه لذت ببرید.
با ما همراه باشید تا بفهمید ihlamur چیست و طرز تهیه دمنوش ایهلامور را یاد بگیرید.
ایهلامور چیست و چه خاصیتی دارد؟
قبل از تهیه این چای بهتر است ابتدا بدانیم ایهلامور چیست و چه خاصیتی دارد؟
چگونه چای ایهلامور را دم کنیم ؟
فارسی | ترکی استانبولی |
زمان دم کشیدن چای ایهلامور بسیار مهم است. هر چند رنگ و بوی نباتی که به مدت طولانی جوشانده می شود بهتر است، اما مواد مفید موجود در آن کاهش یافته و از بین می رود و اثر سمی ایجاد می کند. یک پیمانه از این گل معطر که هم روح و هم دل ما را گرم می کند در آب جوش بریزید و حداکثر 8-7 دقیقه دم کنید. بعد از 7-8 دقیقه، چای ایهلامور شما آماده نوشیدن است. | Ihlamur çayını demleme süresi çok önemli. Uzun süre kaynatılıp içilen ıhlamurun rengi ve kokusu daha güzel olsa da içindeki yararlı maddeler azalarak yok olur ve toksik etki yaratır. Hem ruhumuzu hem içimizi ısıtan bu mis kokulu çiçeğin bir tutamını kaynamış suya atın ve en fazla 7-8 dakika demleyin. 7-8 dakikanın ardından ıhlamur çayınız artık içmeye hazır. |
طرز تهیه دمنوش ایهلامور با زنجبیل
مواد لازم برای تهیه ایهلامور ترکیه :
فارسی | ترکی استانبولی |
یک تکه زنجبیل تازه توصیه می کنم ابتدا از یک قطعه کوچک استفاده کنید. کافی است حدود 1 سانتی متر زنجبیل تازه را رنده کنید. اگر طعم آن را دوست دارید می توانید کمی بیشتر اضافه کنید. 1 پیمانه گیاه ایهلامور 1 قاشق چایخوری عسل | Bir parça taze zencefil Önce küçük bir parça kullanmanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 cm boyunda taze zencefili rendelemeniz yeterli. Tadını severseniz biraz daha ilave edebilirsiniz. 1tutam ıhlamur 1 Tatlı kaşığı bal |
طرز تهیه ایهلامور ترکیه با عسل و زنجبیل
فارسی | ترکی استانبولی |
آماده سازی گیاه ایهلاموررا در یک قوری شیشه ای یا چینی یا فنجان بزرگ بریزید. یک تکه کوچک زنجبیل تازه را برش دهید و بشویید. پوست آن را جدا کرده و رنده کنید. آب داغی که جوشیدید و پنج دقیقه صبر کردید رویش بریزید و خنک کردید بهتره از آبی که 70-80 درجه کم کردید استفاده کنید نه از آبی که 100 درجه جوشید. بعد از پنج دقیقه صاف کنید. یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. چندین فنجان چای گیاهی را پشت سر هم ننوشید. ابتدا با یک لیوان شروع کنید. مراقب عوارض جانبی باشید. بیش از 2-3 لیوان در روز ننوشید. نوش جان. | Hazırlanması Cam veya porselen bir demliğe veya büyükçe bir fincana ıhlamuru koyun. Taze zencefilden küçük bir parça kesin ve yıkayın. Kabuklarını soyun, rendeleyin. Üzerine kaynattığınız ve beş dakika kadar bekleyip soğuttuğunuz sıcak suyu dökün.100 Derecede kaynamış suyu değil de 70-80 dereceye düşürdüğünüz suyu kullanmanız daha iyi olacaktır. Beş dakika sonra süzün. Üzerine bir tatlı kaşığı bal ekleyin ve karıştırın. Bitki çaylarını arka arkaya birkaç bardak içmeyin. Önce bir bardak ile başlayın. Yan etkileri olup olmadığını gözlemleyin. Günde en fazla 2-3 bardak için. Afiyet olsun. |
برای آموزش طرز تهیه آش ماست ترکیه ای خیلی خوشمزه و یادگیری فوت و فن های آن این مقاله را بخوانید.
نتیجه گیری
یه فنجان دمنوش ایهلامور، یه هدیه طبیعی از دل طبیعت هست که سلامتی و آرامش رو به شما هدیه میده. با نوشیدن این دمنوش خوشمزه، از فواید بینظیر اون برای سلامتی خودتون بهرهمند بشید.
امیدواریم این مطلب برای شما مفید باشد.
تجربه شما از نوشیدن دمنوش گیاه ایهلامور چیست؟ نظرات و تجربیات خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.