آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه ایهلامور ترکیه+✔️دستور تهیه ایهلامور به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه ایهلامور ترکیه همراه با تعریفی از این غذا برای شما در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای کلیک کنید.

طرز تهیه ایهلامور ترکیه به فارسی وترکی استانبولی

قبل از تهیه این چای بهتر است ابتدا بدانیم ایهلامور چیست و چه خاصیتی دارد؟

یک درخت سایه‌دار و زینتی از خانواده نمدار است که در همه جا و در انواع خاک‌ها رشد می‌کند و ساختاری محکم دارد و به خاطر چوب‌هایش قابل قدردانی است.
و گل زرد مایل به سفید و معطر این درخت مانند چای خشک است و می جوشانند.
ایهلامور چای

چای ایهلامور چه خاصیتی دارد؟

بخار دمنوش چای ایهلامور احتقان بینی را برطرف می کند و چای داغ آن برای گلودرد و سرفه مفید است. مصرف آن با لیمو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. چای ایهلامور که اثر کاهش استرس دارد، اعصاب را آرام می کند و گذار به خواب را تسهیل می کند. از چای ایهلامور به عنوان ادرار آور نیز استفاده می شود.

چگونه چای ایهلامور را دم کنیم ؟

فارسی

ترکی استانبولی

زمان دم کشیدن چای ایهلاموربسیار مهم است. هر چند رنگ و بوی نباتی که به مدت طولانی جوشانده و دود می شود بهتر است، اما مواد مفید موجود در آن کاهش یافته و از بین می رود و اثر سمی ایجاد می کند.

یک پیمانه از این گل معطر که هم روح و هم دل ما را گرم می کند در آب جوش بریزید و حداکثر 8-7 دقیقه دم کنید.

بعد از 7-8 دقیقه، چای ایهلامورشما آماده نوشیدن است.

Ihlamur çayını demleme süresi çok önemli. Uzun süre kaynatılıp içilen ıhlamurun rengi ve kokusu daha güzel olsa da içindeki yararlı maddeler azalarak yok olur ve toksik etki yaratır.

Hem ruhumuzu hem içimizi ısıtan bu mis kokulu çiçeğin bir tutamını kaynamış suya atın ve en fazla 7-8 dakika demleyin.

7-8 dakikanın ardından ıhlamur çayınız artık içmeye hazır.

طرز تهیه چای ایهلامور با زنجبیل

چای ایهلار ترکیه

مواد لازم :

فارسی ترکی استانبولی
یک تکه زنجبیل تازه

 

توصیه می کنم ابتدا از یک قطعه کوچک استفاده کنید. کافی است حدود 1 سانتی متر زنجبیل تازه را رنده کنید. اگر طعم آن را دوست دارید می توانید کمی بیشتر اضافه کنید.

 

1 پیمانه آهک

 

1 قاشق چایخوری عسل

Bir parça taze zencefil

Önce küçük bir parça kullanmanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 cm boyunda taze zencefili rendelemeniz yeterli. Tadını severseniz biraz daha ilave edebilirsiniz.

1tutam ıhlamur

1 Tatlı kaşığı bal

 طرز تهیه چای ایهلامور با عسل و زنجبیل

فارسی

ترکی استانبولی

آماده سازی

ایهلامور را در یک قوری شیشه ای یا چینی یا فنجان بزرگ بریزید.

یک تکه کوچک زنجبیل تازه را برش دهید و بشویید.

پوست آن را جدا کرده و رنده کنید.

آب داغی که جوشیدید و پنج دقیقه صبر کردید رویش بریزید و خنک کردید بهتره از آبی که 70-80 درجه کم کردید استفاده کنید نه از آبی که 100 درجه جوشید.

بعد از پنج دقیقه صاف کنید.

یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

چندین فنجان چای گیاهی را پشت سر هم ننوشید.

ابتدا با یک لیوان شروع کنید.

مراقب عوارض جانبی باشید.

بیش از 2-3 لیوان در روز ننوشید.

نوش جان.

Hazırlanması

Cam veya porselen bir demliğe veya büyükçe bir fincana ıhlamuru koyun.

Taze zencefilden küçük bir parça kesin ve yıkayın.

Kabuklarını soyun, rendeleyin.

Üzerine kaynattığınız ve beş dakika kadar bekleyip soğuttuğunuz sıcak suyu dökün.100 Derecede kaynamış suyu değil de 70-80 dereceye düşürdüğünüz suyu kullanmanız daha iyi olacaktır.

Beş dakika sonra süzün.

Üzerine bir tatlı kaşığı bal ekleyin ve karıştırın.

Bitki çaylarını arka arkaya birkaç bardak içmeyin.

Önce bir bardak ile başlayın.

Yan etkileri olup olmadığını gözlemleyin.

Günde en fazla 2-3 bardak için.

Afiyet olsun.

برای آموزش طرز تهیه آش ماست ترکیه ای کلیک کنید .

3.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *