طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه ای + دستور تهیه سالاد ازمه ترکیه ای ترکی استانبولی و فارسی
سالاد ازمه، یکی از انواع سالادهای سنتی و محبوب ترکیه، نمونهای از طعمهای غنی و تنوع آشپزی ترکی است. این سالاد، که اغلب با استفاده از موادی مانند خیار، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، جعفری و آب لیمو تهیه میشود، به دلیل طعم تازه و خنک خود مورد توجه است. سالاد ازمه همچنین با روغن زیتون و ادویههای معطر مانند نعناع خشک طعمدار میشود و اغلب به عنوان یک غذای سبک یا پیش غذا در کنار غذاهای اصلی سرو میشود.
برای طرز تهیه غذای ترکیه ای چی کوفته کلیک کنید .
طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی
سالاد ازمه که از جمله پیش غذا های خوشمزه است، به خصوص با غذاهای گوشتی و ماهی سرو می شود. مواد اصلی آن فلفل، رب گوجه فرنگی و ادویه جات است. این غذا که به طور مکرر در غذاهای مدیترانه ای و اژه ای مصرف می شود، کالری کمی دارد. اگر مواد شما آماده است، بیایید طرز تهیه سالاد پوره تند را ببینیم.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد ازمه ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
نصف قاشق غذاخوری رب چیلی
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1.5 قاشق چایخوری نعناع خشک
1.5 قاشق چایخوری ایزوت
1 قاشق چایخوری سماق
6 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری ملاس انار | Yarım yemek kaşığı biber salçası Yarım yemek kaşığı domates salçası 1,5 yemek kaşığı kırmızı toz biber 1 yemek kaşığı kırmızı biber 1,5 tatlı kaşığı kuru nane 1,5 tatlı kaşığı isot 1 tatlı kaşığı sumak 6 yemek kaşığı sıvı yağ̆ 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı nar ekşisi |
مواد لازم برای تهیه سالاد ازمه
فارسی | ترکی استانبولی |
4 عدد گوجه فرنگی بزرگ فلفل دلمه ای 1 عدد 1 عدد پیاز 2 حبه سیر نصف دسته جعفری | 4 adet iri domates 1 adet kapya biber 1 adet kurusoğan 2 diş sarımsak Yarım demet maydanoz |
طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه ای به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
مواد لازم برای سس سالاد را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس سبزیجات مورد نیاز سالاد را یکی یکی در غذا ساز میریزیم. سپس سس سالادمان را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در صورت امکان چند ساعت یا 1 روز در یخچال استراحت می دهیم و سرو می کنیم. این سالاد را می توانید در وعده صبحانه یا همراه با غذا میل کنید. | Salatanın sosu için gerekli malzemeleri bir kapta karıştıralım. Daha sonra salata için gerekli sebzeleri teker teker robotta çekelim. Ardından salatamızın sosunu ekleyip iyice karıştıralım. Mümkünse dolapta bir kaç saat yada 1 gün dinlendirip servis yapalım. Bu salatamızı ister kahvaltıda ister yemeklerin yanında afiyetle tüketebilirsiniz. Afiyet olsun |
نکات مهم دستور تهیه سالاد ازمه ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
هنگام تهیه خمیر تند، نباید مواد را زیاد در غذا ساز مخلوط کنید . هنگامی که آن را زیاد در غذا سازمخلوط کنید ، خمیر فلفل قرمز شما بیشتر از حد لازم آبکی خواهد بود.
اگر گوجه ای که برای رب داغ استفاده می کنید در فصل باشد خوشمزه تر می شود.
اگر بعد از شستن سبزیجات کمی صبر کنید تا خشک شود، سالادتان خوشمزه تر می شود.
می توانید مقدار موادی مانند شربت تلخ و انار را به سلیقه خود در رب تند کم یا زیاد کنید. | Acılı ezme yaparken malzemeleri robottan geçirmemelisiniz. Robottan geçirdiğinizde acılı ezmeniz gereğinden fazla sulu olacaktır.
Acılı ezme yaparken kullandığınız domates mevsiminde olursa daha lezzetli olacaktır.
Sebzeler yıkandıktan sonra bir süre kuruması için beklerseniz salatanız daha leziz olur.
Acılı ezme içerisindeki acı, nar ekşisi gibi malzemelerin miktarlarını damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz.afiyetle tüketebilirsiniz. Afiyet olsun |
سخن پایانی
برای طرز تهیه گوزلمه ترکیه پنیری کلیک کنید .