طرز تهیه شربت لاهوسا ترکیه ای اصیل 🍹 { دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی }
همچنین برای آموزش طرز تهیه قهوه ترک اصیل این مقاله را برایتان نوشتهایم بنابراین آن را مطالعه کنید.
آموزش تهیه شربت ترکیه ای لاهوسا (Lohusa Şerbeti)
شربت لاهوسا چیست؟
برای چه کاری انجام می شود؟
چقدر در مورد این موضوع می دانیم؟ شربت شیرینی است که در دوران پس از زایمان در عثمانی به مهمانانی که به کاخ می آمدند داده می شد.
امروزه مردم برای نوزادان تازه متولد شده این شربت را بین اقوام، همسران و دوستان خود توزیع می کنند.
می گویند شیره لاهوسا شیر مادر را زیاد کرده و آن را به کیفیت بالاتری می رساند، اگر طرز تهیه شربت لاهوسا را که با رنگش چشم نواز است و طعم عسلی دارد، درست نمی دانید، آدرس درستی دارید.
مواد لازم برای تهیه شربت لاهوسا
فارسی | ترکی استانبولی |
3 لیتر آب (15 فنجان) 6 پیمانه شکر 300 گرم شکر نفاس (از نقل و انتقالات می توانید پیدا کنید) 20-25 میخک 6 عدد چوب دارچین 2-3 تکه زنجبیل خشک | 3 litre su (15 su bardağı) 6 su bardağı şeker 300 gr lohusa şekeri (aktarlardan bulabilirsiniz) 20-25 tane karanfil 6 tane çubuk tarçın 2-3 adet kuru zencefil |
طرز تهیه شربت لاهوسا ترکیه ای به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
شکر، شکر نفاس و آب را در قابلمه بریزید. اگر چوب دارچین را از وسط نصف کنید طعم بیشتری می دهد. میخک، دارچین و زنجبیل را در پارچه آشپزخانه بپیچید و داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. از آنجایی که شکر غلیظ است، آن را در نصف فنجان ها بریزید و با اضافه کردن آب جوش به نصف دیگر برای کسانی که می خواهند گرم و برای کسانی که سرد می خواهند آب سرد میل کنند، سرو می کنیم. می توانید میوه های خشک مخصوصا بادام را در کنار آن سرو کنید. | Şekeri, lohusa şekerini ve suyu tencereye koyu Çubuk tarçınları ortadan ikiye bölerseniz, daha çok aroma verir. Karanfili tarçını ve zencefili mutfak tülbentine sarın ve tencerenin içine atın. Kaynamaya başladıktan sonra 20 dakikaya yakın kısık ateşte tutun. Şekeri yoğun olduğu için fincanların yarısına kadar koyun diğer yarısına sıcak isteyene kaynar su, soğuk isteyene ise soğuk su ekleyerek servis edebilirsiniz.(annenin soğuk içmemesi tavsiye edilir). Yanında badem başta olmak üzere kuruyemiş ikramında bulunabilirsiniz. |
نکات مهم در تهیه شربت لاهوسا ترکی
- انتخاب شکر مناسب: استفاده از شکر با کیفیت بالا تاثیر زیادی بر طعم نهایی شربت دارد.
- نسبت آب و شکر: نسبت آب به شکر در تهیه شربت بسیار مهم است.
- استفاده از ادویهجات: میخک و دارچین به شربت لاهوسا طعم عمیق و دلنشین میبخشند. مطمئن شوید که ادویهها تازه و باکیفیت هستند.
- زمان پخت: مدت زمان جوشاندن شربت بر غلظت و طعم نهایی آن تاثیرگذار است. شربت نباید بیش از حد غلیظ یا رقیق باشد.
- خنک شدن شربت: پس از پخت، اجازه دهید شربت به طور کامل در دمای اتاق خنک شود. این کار به حفظ بافت و طعم شربت کمک میکند.
- نگهداری: شربت لاهوسا را در ظرفی محکم و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. این کار به حفظ طعم و ماندگاری آن کمک میکند.
فواید شربت لاهوسا چیست ؟
- شیر مادر را زیاد می کند.
- باعث بهبود کیفیت شیر می شود.
- طعم و بوی خوبی به شیر می دهد.
- به لطف محتویات آن، از سلامت هر کسی که مشروب می نوشد محافظت می کند.
- نقش مهمی در سلامت معده دارد.
شربت لاهوسا چگونه سرو می شود؟
فارسی | ترکی استانبولی |
در حین سرو، میتوانید روی لیوانهایی که سرو میکنید، بادام یا گردو ریز آسیاب شده بپاشید و شربت لاهوسا خود را تزیین کنید. ممکن است هنگام سرو شربت لاهوسا، شیرینی یا میوه های خشک ارائه دهید. با انداختن ۱ تا ۲ گلبرگ یا غنچه خشک گل رز داخل آن سرو کنید. | İkram ederken servis edeceğiniz bardakların üzerine ince çekilmiş badem veya ceviz serpebilir, lohusa şerbeti sunumunuzu güzelleştirebilirsiniz. Lohusa şerbetini ikram ederken yanına tatlı ya da kuru yemiş ikram etmek uygun olabilir. İçine 1-2 tane kuru gül yaprağı veya tomurcuğu atarak ikram edebilirsiniz. |
از آنجایی که دسرهای ترکیه بسیار خوشمزه هستند برای شما مقاله آموزش طرز تهیه دسر ساده ترکیه ای را نوشته ایم.
سخن پایانی
با اتمام مراحل تهیه شربت لاهوسا، شما نه تنها یک نوشیدنی خاص و خوشطعم را آماده کردهاید، بلکه دریچهای به دنیای غنی از طعمها و عطرهای دلانگیز را گشودهاید.
این شربت، نمادی از هنر آشپزی و ابتکار در ترکیب مواد طبیعی است که نه تنها برای گرمای تابستان بلکه برای هر فصلی مناسب است.
امیدواریم این مطلب برای شما مفید باشد، در صورتی که سوال یا مشکلی در این مقاله دارید با ما به اشتراک بگذارید.