آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کوفته عدس ترکیه ای اصیل ( دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی )

هنگامی که حرف از غذاهای سنتی و خوشمزه به میان می‌آید، نمی‌توان از کوفته عدس ترکیه چشم‌پوشی کرد، این مقاله به شما نه تنها طرز تهیه کوفته عدس ترکیه ای خوش طعم را آموزش می‌دهد بلکه شما را با پیشینه‌ی غنی و داستان‌هایی که پشت این دستور غذایی نهفته است، آشنا می‌سازد.

در این مسیر، ما با مواد اولیه و روش‌های سنتی پخت این غذای محبوب آشنا می‌شویم؛ پس بیایید قدم در این سفر خوشمزه بگذاریم و با هر لقمه از کوفته عدس، بخشی از فرهنگ و تاریخ غنی ترکیه را کشف کنیم.

احتمالا تا کنون نام کوفته حسن پاشا محبوب ترکی به گوشتان خورده است، از این رو آموزش طرز تهیه کوفته حسن پاشا اصیل را در این مقاله برایتان قرار داده‌ایم.

طرز تهیه کوفته عدس ترکیه

آموزش کوفته عدس ترکیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی 

در اینجا ما مواد لازم برای تهیه یک کوفته عدس بسیار خوشمزه را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما عزیزان قرار داده‌ایم:

مواد لازم برای تهیه کوفته عدس ترکیه 

فارسی

ترکی استانبولی

1.5 فنجان عدس قرمز

3 فنجان آب داغ

بلغور خوب 1.5 فنجان

2 عدد پیاز

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

یک  قاشق غذاخوری رب چیلی

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

پیازچه 5 عدد

1/2 دسته جعفری

1.5 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری پاپریکا

یک قاشق چایخوری زیره

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1,5 su bardağı kırmızı mercimek

3 su bardağı sıcak su

1,5 su bardağı ince bulgur

2 adet kuru soğan

1 çay bardağı zeytinyağı

bir yemek kaşığı biber salçası

1 yemek kaşığı domates salçası

5 adet taze soğan

1/2 demet maydanoz

1,5 tatlı kaşığı tuz

1çay kaşığı pul biber

bir çay kaşığı kimyon

1 çay kaşığı karabiber

مواد لازم برای تهیه کوفته عدس

مرحله 1 طرز تهیه کوفته عدس ترکیه 

فارسی ترکی استانبولی
عدس قرمزی را که شسته اید در آب فراوان در آب داغ بجوشانید.

بلغور ریز را که نزدیک به جذب آب آن است، اضافه کنید و عدس را از روی اجاق گاز بردارید. بلغور ریز را به آن اضافه کنید.

و بلغور ریز را در قابلمه درب دار به مدت 15 دقیقه با عدس بگذارید تا پف کند.

روغن زیتون را در تابه گرم کنید.

پیازها را به مکعب های کوچک خرد کنید و به تابه منتقل کنید.

پیازهای خرد شده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

به ترتیب؛ رب فلفل، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید.

Bol suda yıkadığınız kırmızı mercimeği sıcak suda kaynatın.

Suyunu çekmeye yakın ince bulguru ekleyin, mercimeği ocaktan alın. Üzerine ince bulguru ekleyin.

Kapağını kapattığınız tencerede ince bulguru şişmesi için mercimekle birlikte 15 dakika kadar bekletin.

Zeytinyağını bir tavada kızdırın.

Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın ve tavaya aktarın.

Doğradığınız soğanları 5 dakika kadar kavurun.

Sırasıyla; biber salçası, domates salçası, tuz, pul biber ve kimyonu ekleyin.

مرحله 2 تهیه کوفته عدس به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

مخلوط پیاز را به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید.

رب گوجه فرنگی و ملات پیاز را به بلغور متورم و ملات عدس اضافه کنید.

پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید. سبزی خرد شده را اضافه کنید.

شروع به ورز دادن مواد کنید.

همه مواد را ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.

از هاونی که آماده کرده اید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با فشار دادن آن در کف دست شکل دهید.

کوفته عدس را در بشقاب سرو با سبزی دلخواه سرو کنید. با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.

Soğanlı karışımı 3-4 dakika kadar kavurun.

Şişen bulgurlu ve mercimekli harca salçalı, soğanlı harcı ekleyin.

Taze soğanları ve maydanozu ince ince kıyın.  Doğranmış yeşillikleri ilave edin.

Malzemeleri yoğurmaya başlayın.

Tüm malzemeyi özleşene kadar yoğurun.

Hazırladığınız harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve avuç içinizde sıkarak şekil verin.

Servis tabağına aldığınız mercimekli köfteleri arzu ettiğiniz yeşilliklerle servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.

اگر بسیار به بامیه علاقه مند هستید ما مقاله آموزش طرز تهیه شیرینی بامیه ترکیه ای را برایتان قرار داده‌ایم تا گام به گام آن را بیاموزید و از خوردن آن لذت ببرید.

سخن پایانی 

همانطور که در این مسیر همراه ما بودید و با ما در کشف اسرار و جذابیت‌های کوفته عدس سفر کردید، امیدواریم که این مقاله برای شما بیش از یک دستور پخت ساده بوده باشد.

ما به شما آموختیم که چگونه این غذای سنتی را تهیه کنید، اما امیدواریم که شما بیشتر از آن، لذت بردن از فرآیند پخت و درک عمیق‌تری از فرهنگی که پشت این دستور پخت نهفته است را تجربه کرده باشید.

با آرزوی اینکه این دستور غذایی نه تنها به مهارت‌های آشپزی شما افزوده باشد، بلکه انگیزه ای بوده باشد برای یادگیری زبان ترکی استانبولی و غذاهای بیشتر ترکی.

اگر سوالی در این مطلب دارید خوشحال می‌شویم در انتهای مقاله با ما در میان بگذارید. 

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا