آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه بامیه ترکی استانبولی ✔️ ” دستور تهیه بامیه به ترکی استانبولی و فارسی “

آماده‌سازی یک دسر خاص و اصیل ترکی در آشپزخانه خود، همراه با راهنمای جامع ما برای طرز تهیه بامیه ترکی استانبولی .

در این مقاله، شما با دستور تهیه دقیق و آسان این شیرینی محبوب ترکی به همراه ترجمه‌هایی در دو زبان ترکی استانبولی و فارسی آشنا خواهید شد.

آزمون تعیین سطح گاما

این دستورالعمل گام به گام، نه تنها روش سنتی پخت بامیه را به شما می‌آموزد، بلکه به شما این فرصت را می‌دهد تا طعم بامیه ترکی استانبولی را در خانه خود تجربه کنید.

بیایید با هم این سفر طعم‌دار را شروع کنیم و با یک دسر ترکی خوشمزه، لحظاتی شیرین را خلق کنیم.

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای را می‌توانید در این مقاله مشاهده نمایید.

بامیه ترکی استانبولی

طرز تهیه بامیه ترکی استانبولی 

از پر طرفدار ترین و خوشمزه ترین شیرنی جات می توان بامیه را نام برد و در این بخش قصد داریم به شما روش تهیه شیرینی بامیه ترکی استانبولی را به روش ترک ها آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بامیه ترکی استانبولی 

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر:

2 لیوان آب

2.5 فنجان آرد

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق چایخوری شکر گرانول

نصف قاشق چایخوری نمک

3 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری سمولینا

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

برای شربت:

3 فنجان شکر

3 لیوان آب

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

در صورت تمایل می توانید تغییراتی ایجاد کنید و علاوه بر شربت 2 بسته وانیل اضافه کنید یا با 1 قاشق چایخوری دارچین آن را شیرین کنید.

برای سرخ کردن:

روغن آفتابگردان

:Hamuru için

2 su bardağı su

2,5 su bardağı un

1 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı toz şeker

Yarım çay kaşığı tuz

3 adet yumurta

3 yemek kaşığı irmik

1 yemek kaşığı limon suyu

:Şerbeti için

3 su bardağı şeker

3 su bardağı su

2 yemek kaşığı limon suyu

İsteyen değişiklik yapıp, şerbete ek olarak 2 paket vanilya da ekleyebilir veya 1 çay kaşığı tarçın ile tatlandırır.

:Kızartmak için

Ayçiçek yağı

مواد لازم برای تهیه بامیه ترکی استانبولی

مرحله اول طرز تهیه بامیه ترکی استانبولی 

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا باید شربت را آماده کنیم. برای شربت، شکر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید، وقتی شروع به جوشیدن کرد، به مدت 30-35 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا قوام غلیظی پیدا کند، آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود یا آن را در یخچال قرار دهید. شربت باید خیلی سرد باشد، پس از خنک شدن کامل شربت می توانید خمیر را آماده کنید.

برای خمیر؛ آب، کره، شکر، نمک را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

İlk önce şerbetini hazırlamamız gerekiyor. Şerbeti için şekeri ve suyu uygun bir tencereye alın, kaynamaya başladığında kısık ateşte 30-35 dakika koyu kıvam alana kadar kaynatın, limon suyunu ekleyin ve ılınmaya bırakın.

Şerbetin tamamen soğumasını bekleyin veya buzdolabına kaldırın. Şerbet çok soğuk olması gerekiyor, şerbet tamamen soğuduktan sonra hamuru hazırlayabilirsiniz.

Hamuru için; tencereye suyu, tereyağını, şekeri, tuzu ekleyin ve kaynatın.

مرحله دوم تهیه بامیه ترکی استانبولی 

فارسی

ترکی استانبولی

آرد را الک کرده و یکباره به مخلوط آب در حال جوش اضافه کنید و بلافاصله و با تمام قدرت با قاشق چوبی مخلوط کنید و اجاق گاز را کم کنید. 4-5 دقیقه مدام هم بزنید و خمیر را به این ترتیب بپزید.

خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه خمیر کمی استراحت کرد، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل خمیر بشکنید و با همزن خوب هم بزنید، هر تخم مرغ را 2 دقیقه داخل خمیر هم بزنید.

بعد از اینکه تخم مرغ ها را هم زدیم، آبلیمو و بلغور را اضافه می کنیم و دوباره با همزن به مدت 5 دقیقه با درجه حرارت بالا مخلوط می کنیم. خمیری براق و چسبناک می شود.

روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. در صورت تمایل پس از فشرده شدن بامیه ها در روغن سرد، ته روغن را باز کنید، روغن را از قبل گرم می کنم، دیگر نیازی به خنک کردن مجدد روغن نیست.

Unu eleyin ve kaynamış olan su karışımına birden ekleyin, tahta kaşıkla hemen ve bütün gücünüzle karıştırın ve ocağın ayarını kısın. 4-5 dakika hiç durmadan karıştırın ve hamuru bu şekilde pişirin.

Hamurun soğuması için kenara alın. Hamur biraz dinlendikten sonra, yumurtaları teker teker hamura kırın ve mikser ile iyice karıştırın, ben her yumurtayı 2 dakika kadar hamura yedirdim.

Yumurtaları yedirdikten sonra, limon suyunu ve irmiği ekliyoruz, mikserle tekrar 5 dakika yüksek ayarda karıştırıyoruz. Parlak ve yapışkan bir hamur oluyor.

Yağı geniş bir tencereye alın ve yüksek ayarda ısıtın. İsterseniz tulumbaları soğuk yağa sıktıktan sonra, yağın altını açın, ben yağı önceden ısıtıyorum tekrar yağı soğutmaya gerek kalmıyor o zaman.

مراحل تهیه بامیه ترکی استانبولی

مرحله سوم تهیه بامیه ترکی استانبولی 

فارسی

ترکی استانبولی

ماسوره شیرینی را به کیسه وصل کنید خمیر را تا نیمه کیسه اضافه کنید.

از خمیر به اندازه دلخواه روغن گرفته و با قیچی برش دهید.

اجازه دهید روغن با درجه بالا را کم کنیم تا سنگین، ترد و پخته شود.

به کمک آبکش هم بزنید و هر از چند گاهی هم بزنید تا رنگ کاراملی بگیرد.

بامیه های پخته شده را از روغن خارج کرده و بلافاصله در شربت سرد بریزید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بماند. این کار را تا زمانی که خمیر شما تمام شود انجام دهید.

Büyük bir bez sıkma torbasına yıldız uç takın ve torbanın yarısına kadar hamuru ekleyin.

Hamurdan istediğiniz boyutta yağa sıkın ve makas ile kesin.

Yüksek derecede olan yağın altını kısalım, ağır, çıtır ve içi pişmesi için.

Kevgir yardımı ile ara sıra karıştırarak karamel renk alana kadar pişirelim.

Pişen tulumbaları yağdan alıp hemen soğuk şerbete alın ve 2-3 dakika bekletin. Hamurunuz bitene kadar bu işlemi yapın.

سرخ شدن بامیه ترکی استانبولی

ترشی فلفل از ترشی های محبوب ترکیه است و ما در مقاله آموزش طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه ای تمام فوت و فن های آن را به شما آموزش می‌دهیم.

 

سخن پایانی 

با اتمام این راهنمای گام به گام برای تهیه بامیه ترکی استانبولی ، امیدواریم که شما لذت بردن از فرایند پخت این دسر سنتی و خوشمزه را تجربه کرده باشید.

از مخلوط کردن مواد اولیه گرفته تا لذت سرخ کردن بامیه‌ها در روغن داغ و در نهایت، غوطه‌ور کردن آن‌ها در شربت شیرین، هر مرحله از این دستور پخت، نشان‌دهنده هنر و ظرافت آشپزی ترکی است.

امیدواریم این دستور پخت برای شما فرصتی برای تهیه یک دسر خوش طعم بوده باشد.

 

3.7/5 - (16 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا