طرز تهیه مانلاما ترکیه ای اصیل و خوشمزه ( دستور تهیه به ترکی استانبولی و فارسی)
در این مقاله با طرز تهیه مانلاما ترکیه ای به روشی اصیل و سنتی آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا گام به گام این تجربه یادماندنی را تجربه کنید.
در دنیای پر رنگ و تنوع غذاهای مختلف در سراسر جهان مانلاما ترکیهای با ظاهری ساده و طعمی بینظیر خودنمایی میکند.
مانلاما، با ترکیبی جادویی از گوشت چرخ کرده، کره و ادویههای متنوع، تجربهای منحصر به فرد از طعم و مزه را برای شما به ارمغان میآورد. این غذا، انتخابی ایدهآل برای وعدههای صبحانه، ناهار و شام است و میتواند زینت بخش سفرههای شما باشد.
برای آموزش طرز تهیه سلطان کباب با مرغ خوشمزه این مقاله را مطالعه کنید تا تمام جزئیات آن را یاد بگیرید و از لذت مصرف این غذای خوشمزه بهرهمند شوید.
طرز تهیه مانلاما ترکیه ای به ترکی استانبولی و فارسی
مانلاما یک غذای ترکیه ای است که که مطمعنا از خوردن آن لذت خواهید برد، از همین رو ما طرز تهیه آن را به زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما قرار دادهایم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مانلاما ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
کره ۲ قاشق 1/2 پیاز (خرد شده) 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 5 شاخه جعفری 1 عدد روغن نان یوفکا برای مخلوط شیر: 1 قاشق چایخوری شیر 1/2 قاشق چایخوری روغن همراه با کره برای سس گوجه فرنگی: کره ۲ قاشق 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب | 2 yemek kaşığı tereyağı 1/2 adet soğan(yemeklik doğranmış) 200 gram dana kıyma 1 yemek kaşığı domates salçası bir çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 5 dal maydanoz (doğranmış) 1 adet yufka Sıvı Yağ – Süt Karışımı İçin: 1 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ Tereyağlı Salçalı Sos İçin: 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı su |
مرحله 1 طرز تهیه مانلاما به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
کره و پیاز را در تابه تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا آب آن تمام شود. پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی، مخلوط کرده و در آخر جعفری خرد شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. خمیر را روی پیشخوان بگذارید. نان یوفکا را کمی با مخلوط شیر و روغن خیس کنید. گوشت چرخ کرده را در وسط خمیر به شکل مربع پهن کنید. | Bir tavada tereyağı ve soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Kıymayı da ekleyip, suyunu çekene kadar tekrar kavurun. Salça, tuz, karabiber ve pul biberi de ekledikten sonra karıştırın ve son olarak doğranmış maydanozu da ekleyip ocaktan alın. Soğumaya bırakın. Yufkayı tezgaha serin. Süt ve sıvı yağ karışımını ile yufkayı hafif ıslatın. Yufkanın tam ortasına kavurduğunuz kıymalı harcı kare şeklinde yayın. |
مرحله 2 طرز تهیه مانلاما به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا آن را از بالا و سپس از پایین روی گوشت چرخ کرده تا بزنید. مخلوط شیر و روغن را روی سطوح باقیمانده خمیر بمالید تا به شکل مربع درآید. 2 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و شیرینی هایی را که آماده کردید در تابه بریزید و بپزید تا دو طرف آن قهوه ای طلایی شود. کره را در تابه ای جداگانه ذوب کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 1-2 دقیقه تفت دهید و آب را اضافه کنید. روی آن را با ماست سیر زده شده و کره و سس رب گوجه فرنگی سرو کنید. با پاشیدن جعفری تزئین کنید. نوش جان! | Önce üstten, sonra alttan kıymanın üzerine doğru katlayın. Süt-sıvı yağ karışımını fırça yardımıyla kalan yufka yüzeylerinin üzerine kare şeklinde katlanana kadar sürün. Geniş bir tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritin ve hazırladığınız böreği tavaya koyup arkalı önlü kızarana kadar pişirin. Ayrı bir tavada tereyağını eritin. Salçayı ekleyip 1-2 dakika kavurun ve suyu da Üzerine çırpılmış sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos dökerek servis edin. Maydanoz serpiştirerek süsleyin. Afiyet olsun! |
برای آموزش طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای خواندن این مقاله برای شما بسیار مفید خواهد بود و تمام جزئیات را به شما خواهد آموخت.
سخن پایانی
به اتمام رسیدیم و فهمیدیم که تهیه مانلاما ترکیهای یک فرآیند دلپذیر و لذیذ است.
این غذا با استفاده از مواد ساده و متنوع، یک انتخاب منحصر به فرد را به ارمغان میآورد.
امیدواریم با پیروی از این روش ساده و موفقیتآمیز، بهترین نتیجه را به دست آورده و از این تجربه لذت ببرید.
اگر نظری در این مطلب دارید با ما در انتهای مقاله به اشتراک بگذارید.