آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

سوفله شکلاتی ترکی، به عنوان یک دسر لذیذ و پرطرفدار، جایگاه ویژه‌ای در آشپزی ترکیه دارد. این دسر که از ترکیب شکلات با کیفیت، تخم‌مرغ، شکر و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود، به خاطر بافت نرم و مرکز ذوب شده‌اش شهرت دارد. سوفله شکلاتی ترکی به عنوان یک دسر گرم و شیرین، اغلب به عنوان پایانی شیرین برای وعده‌های غذایی ویژه سرو می‌شود و می‌تواند با بستنی یا خامه تزئین شود.

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای را برای علاقه مندان به زبان و خوراکی قرار دادیم .

آزمون تعیین سطح گاما

برای آموزش دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای به زبا فارسی و ترکی استانبولی

یک دستور العمل بسیار کاربردی و خوشمزه در حال حاضر در مقابل لبخند شما وجود دارد

مواد لازم برای تهیه سوفله ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

1.5 قاشق غذاخوری کره (کمی کمتر از 50 گرم)

شکلات تلخ 80 گرم (1 بسته مربع)

آرد نصف لیوان

3 عدد تخم مرغ

4 قاشق غذاخوری شکر گرانول

1,5 yemek kaşığı tereyağı (50 gr’dan biraz az)

80 gr bitter çikolata (kare olanlardan 1 paket)

Yarım su bardağı un

3 yumurta

4 yemek kaşığı toz şeker

 تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای به روش ترک ها

تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

 

کره و شکلات را در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم آب کنید. وقتی آب شد آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا سفیدی آن از بین برود. (قوام خمیر را بدست می آورد)

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف و سفید شود (3 تا 4 دقیقه)

سپس مخلوط خمیر شکلاتی را به این مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​هم زدن را ادامه دهید. یک قوام مایع به خود می گیرد.

داخل ظروفی را که سوفله را در آنها می پزید، چرب کرده و شکر دانه ریز شده (همچنین روی لبه ها) بپاشید. مخلوطی که آماده کردید را در فنجان هایی که روغن زده اید تقسیم کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه به مدت 12-13 دقیقه قرار دهید. می توانید آن را از 10 دقیقه بررسی کنید. ممکن است از فری به فر دیگر متفاوت باشد لبخند بزنید در حالی که گرم است سرو کنید.

اشتها آور لبخند می زند

با این اندازه گیری ها دو لیوان سوفله بزرگ یا 2 کاسه سوفله مقاوم در برابر حرارت بیرون می آید.

 

Tereyağı ve çikolatalı küçük bir tencereye alıp birlikte eritin. Eridiğinde unu ekleyip beyazlık yok olana kadar karıştırın. (Hamur kıvamını alacak)

Çırpma kabında yumurtalar ve şekeri köpürüp beyazlayana kadar çırpın (3-4 dk)

Ardından çikolatalı hamur karışımını yumurtalı bu karışıma ekleyip orta hızda çırpmaya devam edin. Akışkan bir kıvam alacak.

Sufleyi pişireceğiniz kapların içini yağlayın ve hafif toz şeker serpiştirin (kenarlarına da). Hazırladığınız karışımı yağladığınız kaplara paylaştırın ve 220 derecelik önceden ısıtılmış fırında 12-13 dk pişirin. 10. Dk itibari ile kontrol edebilirsiniz. Fırından fırına değişiklik gösterebilir smile Sıcakken servis edin.

Afiyet olsun smile

Bu ölçülerle iki büyük sufle kabı ve ya ısıya dayanıklı 2 kase sufle çıkıyor.

نکات مهم در پخت سوفله شکلاتی

فارسی

ترکی استانبولی

طرز تهیه سوفله شکلاتی نکات

قبل از شروع به تهیه سوفله، باید فر را روشن کنید.

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند.

برای اینکه سوفله ها در حین پخت و پز جریان داشته باشند، باید تنظیمات فر را به خوبی تنظیم کنید.

تنظیم حرارت و زمان ممکن است بسته به عملکرد فر شما متفاوت باشد. اگر برای اولین بار است که آن را درست می کنید، می توانید با قرار دادن یکی از سوفله های خود در فر، زمان پخت را به طور دقیق تست کنید.

Çikolatalı sufle nasıl yapılır? Püf noktaları

Sufle yapmaya başlamadan önce fırınınızı çalıştırmalısınız.

Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpmalısınız.

Suflelerinizi pişirirken akışkan olmasını sağlamak için fırınınızın ayarını güzel bir şekilde ayarlamanız gerekir.

Isı ve zaman ayarı fırınınızın performansına göre değişiklik gösterebilir. İlk defa yapıyorsanız öncelikle suflelerinizden bir tanesini fırınınıza koyarak pişirme süresini doğru bir şekilde test edebilirsiniz.

طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای

سخن پایانی

در نهایت، سوفله شکلاتی ترکی بیش از یک دسر ساده است؛ آن یک تجربه طعم لذیذ و بافت خاص در آشپزی ترکیه به شمار می‌رود. این دسر به عنوان نمونه‌ای از خلاقیت در آشپزی ترکیه، به افزایش تنوع و غنای دسرهای این کشور کمک کرده است. سوفله شکلاتی ترکی نه تنها در میان مردم محلی محبوب است، بلکه برای گردشگرانی که به دنبال تجربه‌های غذایی متفاوت هستند، جذابیت دارد. در پایان، این دسر به عنوان بخشی از فرهنگ غذایی ترکیه، به ترویج غنای فرهنگی و آشپزی این کشور در سطح بین‌المللی کمک می‌کند و تجربه‌های غذایی فراموش‌نشدنی برای دوستداران دسر ایجاد می‌کند.

برای آموزش طرز تهیه هامسی ترکیه ای کلیک کنید .

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا