آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه شیر چای ترکیه ای +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

شیر چای، که ترکیبی از چای و شیر است، یک نوشیدنی محبوب در بسیاری از فرهنگ‌ها به شمار می‌رود. این نوشیدنی که اغلب با افزودن شیر به چای سیاه دم کشیده تهیه می‌شود، می‌تواند طعم‌ها و بافت‌های متفاوتی داشته باشد بسته به نوع چای و شیر استفاده شده. شیر چای هم به عنوان یک نوشیدنی صبحگاهی و هم به عنوان یک میان وعده روزانه محبوب است. این نوشیدنی نه تنها به دلیل طعم لذیذش مورد پسند است، بلکه به خاطر خواص آرام‌بخشی و انرژی‌زایی‌اش نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

طرز تهیه شیر چای ترکیه ای  را به روش ترک ها و دو زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما عزیزان قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه آش ماست ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه شیر چای ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

این نوشیدنی گرم و خوشمزه و پرطرفدار از مخلوط شدن چای و شیر بدست می آید.  اگر اغلب در طول روز احساس عصبی و استرس می کنید، می توانید چای شیر را برای آرام کردن اعصاب خود ترجیح دهید. علاوه بر این، چای شیر عملکرد سیری نیز دارد، زیرا ارزش غذایی چای را افزایش می دهد. شما می توانید در وعده های صبحانه و عصرانه این نوشیدنی را درست و نوش حان کنید .

طرز تهیه شیر چای ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه شیر چای ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

مواد لازم دستور تهیه چای شیر

1 فنجان شیر داغ

نصف لیوان چای داغ

3 تا 4 هل (اختیاری)

شکر (به سلیقه شما)

کمی نمک کافی است (اختیاری)

1 قاشق چایخوری کره فقط در صورتی که قصد دارید آن را با نان در وعده صبحانه مصرف کنید (اختیاری)

Sütlü Çay Tarifi’nin Malzemeleri

1 su bardağı sıcak süt

Yarım su bardağı sıcak çay demi

3 – 4 tane kakula (isteğe bağlı )

Şeker (damak tadınıza kalmış)

Tuz bir çimdik yeterli (isteğe bağlı)

1 tatlı kaşığı tereyağı sadece kahvaltı da ekmekle tüketecekseniz oda (isteğe bağlı)

تهیه شیر چای ترکی به روش ترک ها

 

فارسی

ترکی استانبولی

دستور تهیه چای شیر

این دستور برای یک نفر است، شما می توانید قوری با شیر به سلیقه اشخاص درست کنید. شیر باید کمی بیشتر از چای باشد، به ذائقه شما بستگی دارد، فقط شکر یا نمک بعداً به لیوان اضافه می شود، قبل از نوشیدن آن بستگی به درخواست شخص دارد. من هل را در چای استفاده کردم، چون عطر آن را دوست دارم، دستور جدیدی برای کسانی است که نمی توانند شیر ساده بنوشند.

اگر چای داغ آماده دارید، کافی است یک لیوان شیر را از روی آتش بردارید که در قهوه جوش شروع به جوشیدن کرد، سپس نصف لیوان چای داغ را داخل آن بریزید.

با افزودن شکر یا نمک از آن لذت ببرید.

اگر شیر و چای هم سرد هستند، می توانید به همان اندازه در قهوه جوش بجوشانید و بنوشید، اگر می گویید باید چای تازه باشد، می توانید چای جدید دم کنید، شیر را بجوشانید، این دو را در یک قهوه جوش ترکیب کنید. قوری را بنوشید  (نیازی نیست همیشه روی آتش بایستید).

از شکر عسل لذت ببرید.

Sütlü Çay Tarifi’nin Yapılışı

Bu tarif tek kişilik sizlerde kişilere göre bir demlik sütlü çay yapabilirsiniz. Süt çaydan biraz fazla olmalı sizin damak tadınıza kalmış sadece şeker yada tuz sonradan eklenir bardağa, içmeden oda kişinin isteğine bağlı. Ben çay da kakula kullandım aromasını sevdiğim için hem sütü sade içemeyenler için de yeni bir tarif.

Hazır sıcak çayınız varsa sadece bir bardak sütü cezvede tam kaynamaya başlayınca ateşten alın sonra içine yarım su bardağı sıcak çay demini dökün.

Şeker yada tuz katarak afiyetle için.

Süt ve çay demi de soğuk ise aynı ölçülerde cezvede ikisini kaynatıp içebilirsiniz yok taze çay olmalıdır derseniz yeni çay demleyip sütü kaynatarak ikisini başka bir demlikte birleştirip içebilirsiniz (sürekli ateş üstünde durmasına gerek yok).

Afiyet bal şeker olsun.

نکات مهم در تهیه شیر چای

فارسی

ترکی استانبولی

توجه داشته باشید:

دانه های هل را کمی له کردم تا با چای مخلوط شود و به چای اضافه کردم و همینطور دم کردم.

می‌توانم بگویم این یک سنت صبحانه است که مادران من صبح‌ها با اضافه کردن کمی نمک و کره به یک کاسه چای با شیر و خرد کردن نان در آن صبحانه می‌خورند، اما می‌توان یک لیوان را در هر زمانی از روز نوشید یا سرو کرد. به مهمانان البته شیر و چای باید با اضافه کردن شکر یا نمک داغ شود البته بعد نیازی به کره نیست فقط برای صبحانه.

Not:

Kakula içindeki taneleri çayla harmanlansın diye taneleri az ezip ben çayın içine kattım öyle demledim.

Annemlerin sabahları bir tas içine sütlü çay bir çimdik tuz ve tereyağı katıp içine ekmek doğrayarak ettikleri bir kahvaltı geleneği desem yeridir ama günün her saatinde bir bardak içilebilir yada misafire ikram edilir. Tabi süt ve çay sıcak olmalıdır şeker yada tuz katarak tabii o zaman tereyağına gerek yok o sadece kahvaltı da.

سخن پایانی

در نهایت، شیر چای به عنوان یک گزینه نوشیدنی منحصربه‌فرد، نه تنها طعمی دلپذیر ارائه می‌دهد، بلکه می‌تواند به تنوع در انتخاب‌های نوشیدنی کمک کند. این نوشیدنی به دلیل ترکیبی از خواص چای و مزایای شیر، انتخاب خوبی برای کسانی است که به دنبال گزینه‌ای سالم‌تر در نوشیدنی‌های روزانه خود هستند. همچنین، شیر چای در فرهنگ‌های مختلف به شیوه‌های گوناگون تهیه و سرو می‌شود، که این امر به اشتراک‌گذاری فرهنگی و کشف طعم‌های جدید در جهان غذا و نوشیدنی کمک می‌کند. در پایان، شیر چای به عنوان یک نوشیدنی متنوع و دلپذیر، به افزایش گزینه‌های نوشیدنی در سراسر جهان کمک می‌کند و تجربه‌های جدیدی را برای دوستداران چای و شیر فراهم می‌آورد.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *