آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای 🍴 + (تهیه دلمه فلفل ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی)

دلمه فلفل ترکیه ای غذایی است که با طعم و مزه‌ی بی‌نظیر خود، قلب‌ها را فتح می‌کند، در این مقاله ما شما را با طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای آشنا خواهیم کرد، به زبان‌های فارسی و ترکی استانبولی.

این دستور غذایی، که ریشه در تاریخ غنی و تنوع فرهنگی این کشور دارد، با مواد اولیه تازه و طعم‌دهنده‌های خاص خود، تجربه‌ای بی‌نظیر از آشپزی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

از فلفل‌های رنگارنگ و خوش آب و رنگ گرفته تا مخلوطی از گوشت، برنج و ادویه‌جات معطر، هر جزء در این دستور پخت نقش مهمی در خلق طعمی فراموش‌نشدنی دارد.

چه به دنبال یادگیری دستورالعمل به زبان فارسی باشید و چه به ترکی استانبولی، این مقاله راهنمای شما خواهد بود تا دستور پخت اصیل این غذای سنتی را به راحتی در خانه خود تجربه کنید.

طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

برای آموزش طرز تهیه غذای ترکیه ای با بلغور به این مقاله مراجعه کنید.

دلمه فلفل ترکیه ای 

یک غذای مرسوم در خاورمیانه است که بسیار خوشمزه است و انواع گوناگونی دارد. در این قسمت طرز تهیه این دلمه بسیار خوشمزه را آموزش می دهیم:

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

 

فارسی

ترکی استانبولی

فلفل دلمه ای 6 عدد

1 فنجان برنج

3/4 (یک نصف + یک چهارم) لیوان چای روغن زیتون

گوجه فرنگی 1 عدد

1 فلفل

یک عدد پیاز

1 عدد جعفری

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک

فلفل قرمز پودر شده

نعناع

فلفل سیاه

6 adet dolmalık biber

1 su bardağı pirinç

3/4 (bir yarım+bir çeyrek) çay bardağı zeytinyağı

1 adet domates

bir adet biber

1 adet soğan

1 tutam maydanoz

2 yemek kaşığı salça

Tuz

Kırmızı toz biber

Nane

Karabiber

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

مرحله اول طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای 

 

فارسی

ترکی استانبولی

پیاز و فلفل خرد شده را در روغن زیتون سرخ می کنند.

گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر برنجی که شسته و آبکش شده است اضافه می شود.

1 لیوان آب اضافه کنید و برنج را بپزید تا آب آن را بگیرد.

وقتی آب جذب شد، ته آن را می بندند و جعفری ریز خرد شده را اضافه می کنند و مخلوط می کنند.

فلفل دلمه ای برداشته شده و با هاون مایه پر می شوند.

Zeytinyağında yemeklik doğranan soğan ve biber kavrulur.

Soyulup küçük doğranmış domates ve salça eklenir.

Tuz ve baharatlar da eklenerek iyice karıştırılır.

En son yıkanıp suyu süzülen pirinçler eklenir.

1 su bardağına yakın su eklenerek, pirinçler suyunu çekene kadar pişirilir.

Suyunu çekince altı kapatılır ve ince kıyılmış maydanozlar eklenerek karıştırılır.

Dolmalık biberlerin çekirdekleri çıkarılarak, içleri dolma harcımız ile doldurulur.

مرحله دوم طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

در قابلمه قرار می گیرد.

شما می توانید برش های گوجه فرنگی روی آنها قرار دهید.

برای براق ماندن فلفل ها، کمی روغن زیتون می ریزند.

آنقدر آب اضافه کنید تا به نصف فلفل های داخل قابلمه برسد.  درب بسته است.

بعد از جوش آمدن روی حرارت ملایم پخته می شود.

کنارش با ماست سرو می شود.

..::نوش جان::..

Tencereye yerleştirilir.

Üzerlerine benim gibi domates dilimleri koyabilirsiniz.

Biberlerin parlak durması için, az zeytinyağı gezdirilir.

Tencereye biberlerin yarısına gelecek kadar su koyulur. Kapağı kapatılır.

Kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir.

Yanında yoğurt ile servis yapılır.

..::Afiyet Olsun::..

مراحل تهیه دلمه فلفل ترکیه ای

برای آموزش طرز تهیه سالاد پیاز ترکیه ای به این مقاله مراجعه کنید و یک سالاد خوشمزه تهیه کنید.

 

سخن پایانی 

در پایان امیدواریم که شما هم از یادگیری طرز تهیه دلمه فلفل ترکیه ای به اندازه‌ی ما لذت برده باشید. این دستورالعمل نه تنها یک روش پخت است، بلکه نمایانگر فرهنگ غنی و تاریخی ترکیه در زمینه‌ی آشپزی است.

با این دستور پخت، ما نه تنها یک غذای خوشمزه و جذاب تهیه کردیم، بلکه پلی برقرار کردیم میان دو فرهنگ و زبان؛ فارسی و ترکی استانبولی. امیدوارم که این تجربه برای شما به یادماندنی بوده باشد و تشویق‌کننده باشد برای ادامه‌ی کاوش در دنیای وسیع و رنگارنگ آشپزی ترکیه.

 

 

2.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *