آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه ماهی ترش ترکیه ای +✔️ طرز تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه ماهی ترش ترکیه ای بسیار لذیذ همراه با ترجمه فارسی برای شما  در این  مقاله قرار  دادیم .

برای آموزش طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای کلیک کنید.

طرز تهیه ماهی ترش ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

خوشمزه ترین انواع ماهی ترکیه :

Lüfer،  Palamut  ،Barbun،   Levrek،  Kefal ،Mezgit   ،Dil Balığı

مواد لازم برای تهیه ماهی ترش ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

یک عدد پیاز بنفش

1 عدد پیاز سفید

5-6 قارچ

6-7 شاخه جعفری

2 حبه سیر

برای سس؛

 

1.5 قاشق غذاخوری رب چیلی

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری ملس انار

1.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه

آب نصف لیموترش

1.5 قاشق چایخوری آویشن

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری سماق

نمک

tane mor soğan

1 tane beyaz soğan

5-6 adet mantar

6-7 dal maydonoz

2 diş sarımsak

Sosu için;

1.5 yemek kaşığı biber salçası

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı nar ekşisi

1.5 çay kaşığı karabiber

Yarım limon suyu

1.5 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı sumak

Tuz

طرز تهیه ماهی ترش به روش ترک ها

طرز تهیه ماهی ترش ترکی

فارسی

ترکی استانبولی

سیب زمینی ها به صورت گرد بریده می شوند. پیازها را به شکل نیمه ماه برش می دهیم.

قارچ ها را به شکل نیمه ماه برش داده و مدتی در آب لیمو نگه می دارند. اگر خیلی کوچک است، نمی توانید آن را خرد کنید. جعفری ریز خرد شده.

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی در تابه گرفته می شود. سیب زمینی های خرد شده را برمی گردانیم و سرخ می کنیم تا قهوه ای طلایی شود و روی دستمال کاغذی قرار می دهیم.

قارچ ها شروع به سرخ شدن در روغن می کنند. وقتی آب جذب شد، سیر له شده را بلافاصله بدون سیاه شدن اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

 

Patatesler halka halka doğranır. Soğanlar yarım ay şeklinde piyazlık doğranır.

Mantarlar yarım ay biçiminde doğranır ve limonlu suda biraz bekletilir. Çok küçükse doğramayabilirsiniz. Maydanozlar ince kıyılır.

Tavaya patates kızartmak için sıvı yağ alınır. Doğranan patatesler altın sarısı olana kadar çevrilerek kızartılır ve kağıt havlu üstüne alınır.

Mantarlar yağda kavrulmaya başlanır. Suyunu çektiğinde karartmadan hemen ezilmiş sarımsak eklenir ve birkaç dakika daha kavrulup alınır.

مرحله دوم تهیه ماهی ترش

فارسی

ترکی استانبولی

پیاز را در همان روغن به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم و می گیریم (در صورت تمایل می توانید بدون تفت دادن هم بگذارید)

برای سس؛ رب فلفل را در یک کاسه یا سینی بزرگ می‌ریزند، روی آن روغن زیتون می‌ریزند و مخلوط می‌کنند و باز می‌کنند. سپس شربت انار و ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی، قارچ، جعفری خرد شده و پیاز به سس اضافه می شود و سس به طور کامل به همه خورده می شود. در آخر روی آن نمک بپاشید و سرو کنید. نوش جان

Soğan aynı yağda 3 dakika sotelenir ve alınır (Dilerseniz sotelemeden koyabilirsiniz)

Sos için; geniş bir kaseye ya da tepsiye biber salçası koyulur ve üzerine zeytinyağı eklenerek karıştırılıp açılır. Daha sonra nar ekşisi ve baharatlar eklenip iyice karıştırılır.

Sosun içine patatesler, mantarlar, kıyılmış maydanoz ve soğan eklenerek sos hepsine iyice yedirilir. En son üzerine tuz gezdirilir ve servis edilir. Afiyet olsun

برای آموزش طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای کلیک کنید .

4/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *