آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه هامسی ترکیه ای +✔️ دستور هامسی به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه هامسی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی را برای شما در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه هوموس ترکیه کلیک کنید .

طرز تهیه هامسی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

ماهی هامسی یک ماهی آب شور است که در دریاهای نیمه گرمسیری تا عمق 400 متری زندگی می کند. پذیرفته شده است که دمای آبی که با آن بهترین سازگاری را دارد 21 درجه سانتیگراد است. بیشتر در دریای سیاه، دریای آزوف، دریای مرمره و مدیترانه زندگی می کند. تعداد کمی در کانال سوئز، خلیج سوئز، سواحل اروپایی بین نروژ و لندن، آفریقای جنوبی یافت می شود. همچنین در استونی و جزیره سنت هلنا نیز ثبت شده است.

مواد لازم برای تهیه هامسی ترکیه ای به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

1 کیلو ماهی هامسی

1 قاشق چایخوری نمک

نصف فنجان آرد ذرت

4 قاشق غذاخوری روغن

1 kilo hamsi

1 tatlı kaşığı tuz

Yarım su bardağı mısır unu

4 yemek kaşığı sıvı yağ

دستور تهیه هامسی به روش ترک ها

تهیه هامسی ترکیه

فارسی

ترکی استانبولی

بعد از تمیز کردن ماهی (سرش را ببرید و داخل آن را خالی کنید) آن را کاملا بشویید و آب آن را بگیرید.

سپس در ظرف مناسبی ریخته و نمک بپاشیم و با دست مخلوط کنیم.

بیایید هامسی ها را در آرد ذرتی که در بشقاب گذاشته اید فرو ببریم.

داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و می گذاریم به کمک قلم مو از همه طرف به روغن آغشته شود..

با چیدن ماهی ها در همین راستا دایره ای درست می کنیم و تابه مان را روی اجاق می گذاریم و می گذاریم 7-8 دقیقه با حرارت زیاد بپزد. می‌توانید ماهی‌تان را به‌صورت یکجا و مطابق تابه‌تان بپزید یا می‌توانید آن را در ۳ قسمت بپزید.

پس از سرخ شدن ماهی، درب آن را صاف می گذاریم و روغن اضافی آن را در ظرفی جداگانه می کشیم.

سپس طرف دیگر ماهی مان را برگردانیم و دوباره روغنی که آبکش کرده ایم روی آن بریزیم و اجازه دهیم سرخ شود.

وقتی دو طرف ماهی مان سرخ شد، آن را در ظرف سرو می بریم. نوش جان..

Balıkların temizledikten sonra (kafasını koparıp, içini boşaltın) iyice yıkayalım  ve suyunu süzelim.

Ardından uygun bir bir kaba koyarak tuz serpelim, elimizle karıştıralım.

Hamsileri, tabağa koyduğunuz mısır ununa güzelce bulayalım.

Tavaya sıvı yağı koyarak fırça yardımı ile her tarafına gelmesini sağlayalım.

Balıkları aynı yönde, sıkı bir şekilde dizerek daire oluşturalım ve tavamızı ocağa alarak yüksek ateşte 7-8 dakika pişmeye bırakalım. Balıklarınızı tavanıza göre tek seferde pişirebileceğiniz gibi 3 seferde porsiyonluk olarak da pişirebilirsiniz.

Balıkların alt kısmı kızardıktan sonra üzerine düz bir kapak kapatalım ve fazla yağını ayrı bir kaba süzdürelim.

Daha sonra balıklarımızın diğer yüzünü de çevirerek süzdürdüğümüz yağı tekrar üzerine gezdirelim ve kızarmaya bırakalım.

Balıklarımızın her iki yüzeyi kızardığında servis tabağına alalım. Afiyet olsun..

برای آموزش طرز تهیه ایهلامور ترکیه کلیک کنید .

3.6/5 - (7 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *