طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای+ ✔️تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی
شیربرنج ترکی، معروف به “سوتلاچ”، یکی از دسرهای سنتی و محبوب در ترکیه است که از ترکیب شیر، برنج، شکر، و گاهی اوقات وانیل یا دارچین تهیه میشود. این دسر ساده اما خوشمزه، که معمولاً هم گرم و هم سرد سرو میشود، نمایانگر فرهنگ غنی و تنوع آشپزی ترکیه است. شیربرنج ترکی به دلیل طعم شیرین و بافت کرمیاش در میان افراد همه سنین محبوب است و اغلب در مهمانیها، رستورانها و به عنوان دسر خانگی سرو میشود.
طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی را برای شما عزیزان قرارا دادیم . شما می توانید این غذای بسیار خوشمزه را به روش ترک ها تهیه و نوش جان کنید .
برای آموزش طرز تهیه هامسی ترکیه ای کلیک کنید.
طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی
شیر برنج یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین غذاهای ترکیه ای شناخته میشود. یک وعده خاص و دوست داشتنی برای سحری و افطاری میتوان از آن استفاده کرد.
مواد لازم برای شیربرنج ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
1لیوان برنج 4 لیوان آب داغ 1 لیوان چایخوری شیر 1 لیوان آب مرغ | su bardağı pirinç 4 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı süt 1 su bardağı tavuktavuk bulyon Tuz, sıvı yağ |
تهیه شیربرنج ترکی به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
اول از همه برنجمون رو خوب بشوییم و نیم ساعت تو آب نمک بذاریم. سپس به اندازه کافی روغن به ماهیتابه اضافه می کنیم و برنج را که شسته ایم بعد از داغ شدن اضافه می کنیم. سپس آبگوشت مرغ خود را می ریزیم. (من از آبغوره استفاده می کنم چون آب مرغ ندارم. اما اگر دارید می توانید به جای آب معمولی از آب مرغ استفاده کنید). وقتی به نظر می رسد برنج به هم چسبیده است، آب، شیر و نمک را اضافه می کنیم. بعد از چند بار هم زدن درب آن را می بندیم و روی حرارت متوسط می پزیم. وقتی حبابزد (جوش آمد )، ته آن را کم کنیم. در ضمن یه بار هم زدم. چون شیر است کف می کند. سپس وقتی آب به خوبی تخلیه شد، ته آن را ببندید و یک دستمال روی درب آن بگذارید و 10-15 دقیقه دم کنید. واقعا خوشمزه است. پیشنهاد میکنم با لبخند شیربرنج را امتحان کنید نوش جان :)) | Öncelikle pirinçimizi iyice yıkayıp tuzlu suda yarım saat bekletelim. Ardından tavaya yeterince sıvı yağ ekleyip hafif kızdıktan sonra yıkamış olduğumuz pirinçleri süzüp ekleyelim. Ardından da tavuk bulyonumuzu atalım. (Bende tavuk suyu olmadığı için bulyon kullanıyorum. Ama eğer sizde var ise normal su yerine tavuk suyu kullanabilirsiniz. ) Pirinçler birbirine yapışır gibi oldukları zaman suyumuzu, sütümüzü ve tuzumuzu ekleyelim. Bir iki kere karıştırdıktan sonra kapağını kapatıp orta ateşte pişirelim. Göz göz olduğu zaman altını iyice kısalım. Bu esnada ben bi kere karıştırdım. Süt olduğu için köpürüyor. Sonra iyice suyunu çekince altını kapatıp kapağına peçete koyup 10-15 dk demlendirin. Gerçekten lezzetli oluyor. Sütle denemenizi tavsiye ederim smile Afiyet Olsun :)) |
سخن پایانی
برای آموزش طرز تهیه آش ماست ترکیه ای کلیک کنید .
کامل نبود