آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه پای کدو حلوایی به ترکی استانبولی+ کدو حلوایی به ترکی✔️

پای کدو حلوایی یک دسر بسیار خوشمزه است که ما به روش ترک ها این دستور پای را همراه با ترجمه فارسی در این مقاله برای شما قرار دادیم. دسر پای کدو حلوایی به ترکی یکی از محبوب ترین دسرها برای روزهای سرد زمستانی است که در خانه می توانید آن را درست کنید. پای کدو حلوایی از دسرهای ترکی برای مهمانی و دورهمی هاست. دستور ترکی کدو حلوایی در ادامه آورده شده است. همچنین برای آموزش ۳ روش مختلف پخت شاه بلوط در تابه،فر و آب و  آموزش تهیه گوشت با سبزیجات ترد در یک کاسه با ما همراه باشید. علاوه بر یادگیری دستور پخت با کلمات ترکی مانند کدو حلوایی به ترکی استانبولی آشنا خواهید شد.

پای کدو حلوایی

طرز تهیه پای کدو حلوایی

یک خمیر تارت که در دهان آب می شود، با پوره کدو حلوایی خوشمزه و گردو روی آن. این پای را حتما امتحان کنید که حتی با فکرش هم اشتها آور است.

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

چند نفر: 8 نفر

Hazırlanma Süresi : 40 dakika

 Pişirme Süresi : 40 dakika

 Kaç Kişilik: 8 Kişilik

مواد لازم برای پای کدو حلوایی

فارسی

ترکی استانبولی

آرد 170 گرم

100 گرم کره (سرد و ریز خرد شده)

پودر قند 20 گرم

1 عدد زرده تخم مرغ

15 میلی لیتر آب (سرد)

برای پر کردن

 

450 گرم کدو تنبل (خرد شده)

1 فنجان گردو کالیفرنیا (به چهار قطعه دراز)

خامه 200 میلی لیتر

2 عدد زرده تخم مرغ

100 گرم پودر قند

1 قاشق غذاخوری شربت افرا

یک پیمانه دارچین

170 g un

100 g tereyağı (Soğuk ve küçük doğranmış)

20 g pudra sekeri

1 adet yumurta sarısı

15 ml su (Soğuk)

Dolgu için

450 g balkabağı (Doğranmış)

1 su bardağı California cevizi (Uzun parçalar halinde dörde bölünmüş)

200 ml krema

2 adet yumurta sarısı

100 g toz seker

1 çorba kaşığı akçaagaç şurubu

Bir tutam tarçın

چطور به روش ترک ها ه پای کدوحلوایی را درست کنیم ؟

فارسی ترکی استانبولی
آرد و پودر قند را در روندو مخلوط کنید. کره، زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه کنید و دوباره به صورت متناوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را روی پیشخوان کمی آرد پاشی شده بردارید و بدون ورز دادن زیاد آن را جمع کنید. آن را با وردنه به اندازه قالب تارت 25 سانتی خود باز کنید و در قالب قرار دهید.

کف آن را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. روی خمیر تارت خنک شده را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید و حبوبات را روی آن قرار دهید تا وزن شود.

بعد از حدود 20 دقیقه پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا زمانی که لبه های آن صورتی شود، حبوبات را از روی آن جدا کنید.

8-10 دقیقه دیگر بپزید تا ته آن هم صورتی شود. از اجاق بیرون آورید وکنار بگذارید.

برای پر کردن ، کدو تنبل را بخارپز کنید تا نرم شود. با استفاده از مخلوط کن دستی پوره کنید.

زرده تخم مرغ زده شده، خامه، شکر گرانول، شربت افرا و دارچین را با هم مخلوط کنید. آن را داخل خمیر تارتی که پختید بریزید و گردو را روی آن بپاشید.

دوباره به فر داغ برگردانید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس در یخچال بگذارید و سرو کنید.

Un ve pudra şekerini rondoda karıştırın. Tereyağı, yumurta sarısı ve soğuk su ilave edin ve tekrar aralıklı olarak çalıştırarak hamurun toparlanmasını sağlayın.

Hafif unlanmış bir tezgaha hamuru alıp fazla yoğurmadan toparlayın. 25 cm’lik tart kalıbınızın büyüklüğünde merdane ile açıp kalıba yerleştirin.

Tabanına çatalla delikler açıp buzdolabında 20 dakika bekletin. Soğuyan tart hamurunun üstüne bir parça yağlı kağıt örtüp ağırlık yapması için bakliyatlar yerleştirin.

Önceden ısıtılmış 170 derecedeki fırında kenarları pembeleşene kadar yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra üstündeki bakliyatları alın.

8-10 dakika daha pişirerek tabanının da pembeleşmesini sağlayın. Fırından çıkarıp kenara alın.

Dolgu için balkabağını yumuşayana kadar buharda pişirin. Bir el blenderi aracılığıyla ezerek püre haline getirin.

Çırpılmış yumurta sarıları, krema, toz seker, akçaağaç şurubu ve tarçın ile karıştırın. Pişirdiğiniz tart hamurunun içine döküp cevizleri üzerine serpiştirin.

Tekrar sıcak fırına alıp 30 dakika daha pişirin. Fırından çıkardıktan sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Daha sonra buzdolabında soğutup servis edin.

سخن پایانی

شما با یادگیری طرز تهیه پامیکین پای می توانید انتخاب درستی برای دورهمی ها و عصرانه روزهای سرد زمستانی داشته باشید. دستور ترکی پای کدو حلوایی از معروف ترین دسرهای ترکی با کدو حلوایی است. امیدوارم امتحان کنید و از این دسر خوشمزه لذت ببرید.

5/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا