آموزش غذاهای ترکیه ای

تهیه گوشت با سبزیجات ترد در یک کاسه +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

تهیه گوشت با سبزیجات در یک کاسه ترد را حتما امتحان کنید که بسیار خوشمزه است .

برای آموزش دستور تهیه دسر یوفکا ترکیه ای کلیک کنید .

تهیه گوشت با سبزیجات ترد در یک کاسه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

زمان آماده سازی و پخت این غذای خوشمزه را در این بخش قرار دادیم.

فارسی

ترکی استانبولی

گوشت ترد با سبزیجات در یک کاسه 18 سپتامبر 2020

زمان آماده سازی: 45 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

چند نفر: 4 نفر

Çıtır Kase İçinde Sebzeli Et 18 Eylül 2020

 Hazırlanma Süresi : 45 dakika

 Pişirme Süresi : 25 dakika

 Kaç Kişilik: 4 Kişilik

مواد لازم برای پخت گوشت و سبزیجات

فارسی

ترکی استانبولی

1 بسته گوشت بره

1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

موسیر 10 عدد

فلفل دلمه ای زرد 1 عدد

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد

نصف دسته جعفری

4 قاشق غذاخوری ذرت آب پز

2 عدد کدو سبز زرد

2 عدد کدو سبز سبز

نمک

فلفل سیاه

برای خمیر:

2 فنجان ارد

1 قاشق چایخوری آب

نصف قاشق چایخوری روغن آفتابگردان

نصف دسته شوید

1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک  قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری جوز هندی

یک قاشق غذاخوری کنجد

زرده تخم مرغ 1 عدد

1 paket Kuzu Kuşbaşı

1 çorba kaşığı ayçiçeği yağı

10 arpacık soğan

1 dolmalık sarı biber

 bir dolmalık kırmızıbiber

1 dolmalık yeşil biber

Yarım demet maydanoz

4 çorba kaşığı haşlanmış mısır

2 sarı bebe kabak

2 yeşil bebe kabak

Tuz

Karabiber

Hamur kasesi için

2 su bardağı un

1 çay bardağı su

Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı

Yarım demet dereotu

1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber

bir çay kaşığı tuz

1 çorba kaşığı çörekotu

bir çorba kaşığı susam

1 yumurta sarısı

دستور پخت گوشت وسبزیجات ترد در یک کاسه

گوشت و سبزیجات ترد

فارسی ترکی استانبولی
آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. آب، تخم مرغ، روغن آفتابگردان، پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و ورز دهید. 1/3 خمیر را تا درب آن قرار دهید.

شوید خرد شده، زیره سیاه و کنجد را به بقیه اضافه کنید و دوباره ورز دهید. سطح بیرونی یک کاسه شیشه ای تو خالی را چرب کرده و با فشار دادن دست روی خمیر را بپوشانید.

یک تکه به اندازه گردو از خمیری که برای درب آن جدا کرده بودید جدا کنید. خمیر را طوری فرم دهید که بقیه روی کاسه را بپوشاند. زرده تخم مرغ را روی آن بمالید.

با تکه خمیری که روی آن بریده اید یک دسته درست کنید. خمیر را در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید. پیازها را پوست بگیرید.

فلفل و جعفری را تمیز کرده و خرد کنید. رب فلفل تفت داده شده را به صورت نگینی خرد کنید. کدو سبز را به صورت مکعبی خرد کنید.

تابه را گرم کنید و گوشت را اضافه کنید. به مدت 15 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید. وقتی آب جذب شد، روغن آفتابگردان را اضافه کنید و با پیاز به تفت دادن ادامه دهید.

فلفل و کدو سبز خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ذرت پخته شده را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر سرخ کنید و از روی اجاق گاز بردارید.

ادویه زدن با نمک و فلفل. آن را از روی اجاق برداشته، گوشت را در کاسه های خمیر تقسیم کرده، جعفری را روی آن ها بپاشید و سرو کنید.

Un ve tuzu bir kapta harmanlayın. Su, yumurta, ayçiçeği yağı, kırmızı toz biber ekleyip yoğurun. Kapak için hamurun 1/3’ünü ayırın.

Kalanına kıyılmış dereotu, çörekotu ve susamı ilave edip tekrar yoğurun. Çukur bir cam kasenin dış yüzeyini yağlayıp hamuru elinizle bastırarak kaseyi kaplayın.

Kapak için ayırdığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parça daha ayırın. Kalanı kasenin üzerini örtecek şekilde hamuru şekillendirin. Üzerine yumurta sarısı sürün.

Üzerine ayırdığınız hamur parçasıyla sap yapın. Hamurları önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Soğanları soyun.

Biberleri ve maydanozu temizleyip doğrayın. Közlenmiş salçalık biberi zar şeklinde doğrayın. Kabakları da zar şeklinde doğrayın.

Tencereyi ısıtıp etleri ilave edin. Sürekli karıştırarak kendi suyuyla 15 dakika kadar pişirin. Suyunu çekince ayçiçeği yağını ekleyin ve soğanlarla birlikte kavurmaya devam edin.

Doğranmış biberlerle kabakları ilave edip 5 dakika daha kavurun. En son haşlanmış mısırı ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın.

Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ocaktan alıp, etleri, hamur kaselerinin içine paylaştırıp, üzerlerine maydanozları serpip, servis yapın.

برای آموزش بورک بهاره سیب زمینی ترکیه ای کلیک کنید .

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *