آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای 🍊 ( تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی)

در این مقاله، به توصیف طرز تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای در فرهنگ غذایی ترکیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی خواهیم پرداخت.

در فرهنگ غذایی ترکیه، غذاهایی با ترکیبات منحصر به فرد و طعم‌های خاص وجود دارند که هر کدام به نحوه‌ی خود، شگفت‌انگیز و لذیذ هستند.

یکی از این غذاهای متمایز، کرفس پرتقال ترکیه‌ای است که با ترکیب دو مواد اصلی یعنی کرفس و پرتقال، طعمی منحصر به فرد و شیرینی بی‌نظیری به ارمغان می‌آورد.

برای آموزش طرز تهیه بورک بادمجان ترکیه ای این مقاله را بخوانید و بصورت گام به گام تهیه آن را یاد بگیرید.

طرز تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای

طرز تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

در این بخش طرز تهیه کرفس پرتقال را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما قرار دادیم. پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

2 عدد کرفس متوسط

1 هویج

2 عدد سیب زمینی متوسط

1 عدد پیاز

6 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1/2 لیمو

1 لیوان آب پرتقال

1 فنجان آب

یک  قاشق چایخوری آرد

1 قاشق چایخوری شکر گرانول (یا 1 حبه قند)

1/2 قاشق چایخوری نمک

2 adet orta boy kereviz

1adet havuç

2 adet orta boy patates

1adet soğan

6 yemek kaşığı zeytinyağı

1/2 adet limon

1 su bardağı portakal suyu

1su bardağı su

bir tatlı kaşığı un

1 tatlı kaşığı toz şeker (ya da 1 kesme şeker)

1/2 tatlı kaşığı tuz

مواد لازم برای تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای

برای آموزش اسامی انواع میوه به ترکی استانبولی مانند پرتقال به ترکی استانبولی به این مقاله مراجعه کنید.

طرز تهیه کرفس پرتقال ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

کرفس را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. کرفس را در آب لیمو خیس کنید تا تیره نشود. پیاز را خرد کنید. هویج را ریز خرد کرده و همراه با پیاز در قابلمه ای که روغن زیتون به آن اضافه می کنید تفت دهید.

سپس سیب زمینی ها را روی آن اضافه کنید.

کرفس را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سپس شکر، نمک، آب پرتقال، آبلیمو و آب را اضافه کنید.

در نهایت ساقه کرفس را وسط قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را ببندید. بعد از جوش آمدن، حدود 25-35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

بعد از استراحت به غذای پخته شده می توانید آن را در بشقاب کشیده و سرو کنید.

نوش جان.

Kerevizin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Kerevizin kararmaması için limon suyun içinde bekletin.  Soğanı yemeklik doğrayın. Havucu da ince ince doğrayıp zeytinyağı eklediğiniz tencere de soğanla birlikte kavurun.

Ardından üzerine patatesleri ekleyin.

Kerevizleri de ilave ederek bir süre kavurun.

Üzerine unu ilave edip karıştırın.

Ardından şeker, tuz, portakal suyunu, limon suyunu ve suyu da ekleyin.

Son olarak kereviz sapını da tencerenin ortasına koyduktan sonra tencerenin kapağını kapatın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık 25-35 dakika kadar sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

Pişen yemeği dinlendikten sonra tabağa alıp servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

 

چه نکاتی در تهیه کرفس پرتقالی باید رعایت کنیم ؟

فارسی

ترکی استانبولی

نکته دستور العمل کرفس پرتقالی

هنگام سرو می توانید مقداری از روغن زیتون را روی کرفس بریزید. آرد را هم حتما اضافه کنید.

Portakallı Kereviz Tarifinin Püf Noktası

Zeytinyağının bir kısmını servisi esnasında kerevizin üzerine gezdirebilirsiniz. İçerisine mutlaka un da ilave edin.

برای یادگیری طرز تهیه گوشت بره به سبک اژه این مقاله را بخوانید، زیرا این مقاله به شما راهنمایی کاملی برای آموزش طرز تهیه این غذای محبوب و خوشمزه می‌دهد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله، ما به توصیف مراحل تهیه کرفس پرتقال ترکیه‌ای پرداختیم، یک دسر شیرین و معتبر که در آشپزخانه‌های خانگی به راحتی قابل تهیه است. این دسر با ترکیب مواد اصلی کرفس و پرتقال، طعمی منحصر به فرد و خاص دارد که همه را مجذوب خواهد کرد.

امیدواریم که این روش تهیه، شما را به دنیایی از طعم و لذت غذاهای ترکیه‌ای هدایت کند و لحظات شیرینی را در کنار عزیزان خود سپری کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *