دانستنی های آلمان

رشته خلبانی در آلمان: آوسبیلدونگ+ بورسیه تحصیلی

در زندگی امروزه رشته خلبانی و به طور کلی صنعت هوافضا جهانی شده است و علاقه مندان به این رشته را در این روزها نمی توان نادیده گرفت. بسیاری از متقاضیان این رشته برای تحصیل و کار آلمان را انتخاب می‌کنند. شما اگر علاقه مند به تحصیل در رشته خلبانی هستید می‌توانید به عنوان یک دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های این کشور با به روز ترین روش‌های تدریس به تحصیل بپردازید. علاوه بر آموزش دانشگاهی با شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ نیز می‌توان در زمینه خلبانی مهارت کسب کرد.

شرایط تحصیل در دوره‌های آموزش خلبانی در آلمان

همواره آلمان از کشورهای پیشرو در زمینه علوم مهندسی است، مهندسی هوا و فضا هم از این قاعده مستثنی نیست. همواره دستاورد های آلمان در علوم متعدد بالاخص در رشته های مهندسی و صنعت هوافضا سبب شده تا علاقه مندان به رشته های خلبانی و مهندسی، آلمان را مقصد برتر برای تحصیل بدانند. اما دانشجویان و علاقه مندان به رشته خلبانی باید در مورد صلاحیت، مدت زمان و شرایط لازم برای تحصیل و آموزش در رشته خلبانی در آلمان مطلع باشند تا بتوانند با برنامه ریزی دوره خلبانی در آلمان را سپری کنند. در این مقاله سعی کرده ایم به بررسی جنبه‌های مختلف تحصیل این رشته در آلمان بپردازیم.

مجوزهای مختلفی برای کسب مهارت خلبانی در آلمان وجود دارد، عبارتند از: مجوز خلبانی خصوصی (CPL)، مجوز خلبانی تجاری (PPL) و کار در شرکت های هواپیمایی و مجوز خلبانی حمل و نقل هوایی (ATPL). لازم به ذکر است که با تحصیل در دانشگاه هوانوردی در رشته خلبانی اغلب همراه با کسب مجوز خلبانی CPL می‌باشد.

برای تحصیل در مقاطع مختلف خلبانی شرایطی لازم است که رعایت آن الزامی است. به عنوان مثال اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته خلبانی در آلمان را دارید می‌بایست در مقطع دیپلم در رشته های مرتبط به خلبانی و یا مهندسی تحصیل کرده باشید. اما دانشجویانی که قصد دارند در مقطع کارشناسی ارشد رشته هوانوردی و یا خلبانی حرفه‌ای ادامه تحصیل دهند قبل از ورود به دانشگاه‌های آلمان باید حداقل یک سال تجربه حرفه‌ای در این زمینه را داشته باشند.

شایان ذکر است که از نیاز‌های اساسی برای ورود و تحصیل خلبانی در آلمان شرایط سنی متقاضیان است؛ که حداقل سن برای خلبانی در آلمان از سن 16 سالگی و حداکثر سن برای دانشجویان بین المللی 21 الی 22 سال می‌باشد. همچنین از مدارک لازم برای ثبت نام رشته خلبانی ارائه گواهی پزشکی است.

آوسبیلدونگ خلبانی در آلمان

مانند سایر رشته‌ها و حرفه‌ها علاقه مندان به خلبانی می‌توانند در دوره‌های یکپارچه و یا دوره‌ها به تفکیک برنامه ریزی شده شرکت کنند و خلبانی را آموزش ببیند. در این بین بیشتر مدارس دوره‌های خلبانی را به صورت عملی نیز در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد تا آنان بتوانند از تجربه پرواز نیز بهره مند شوند. لازم به ذکر است مدارس هوانوردی و خلبانی در آلمان برای افرادی که تمایل دارند گواهینامه خلبانی خود را در شاخه‌هایی چون مجوز خلبانی خصوصی، مجوز خلبانی تجاری و یا مجوز خلبانی حمل و نقل بگذرانند دوره های حرفه‌ای در نظر گرفته است.

مدارس و دانشگاه‌های هوانوردی در آلمان

هر مدرسه و دانشگاه رویه پذیرش متفاوتی را دارد و شرایط ثبت نام خاص خود را دارند، بیشتر علاقه مندان این رشته تمایل به ادامه تحصیلات دانشگاهی دارند. از همین رو در ادامه به معرفی دانشگاه‌های برتر خلبانی پرداخته ایم:

Braunschweig University of Technology

این دانشگاه در سال 1745 در آلمان تاسیس گردیده و به عنوان برترین و اولین دانشگاه خلبانی و هوانوردی در آلمان شناخته شده می باشد که در اروپا رتبه 39 و در جهان رتبه 119 را به خود اختصاص داده است.

AEROTOURS

در این مدرسه آموزشی شما با دوره‌های گواهی خلبانی حمل و نقل هوایی، مجوز خلبانی تجاری، گواهی خلبانی هواپیمای سبک، مجوز خلبانی خصوصی بین المللی می توانید مدارک مختلف دریافت کنید.

Air Alliance Flight Center

این مرکز آموزشی مدرک لیسانس در مدیریت هوانوردی را همراه با مجوز خلبانی حمل‌ و نقل هوایی برای داوطلبان به زبان انگلیسی و آلمانی ارائه می‌دهد.

بازارکار و درآمد خلبانی در آلمان

با توجه به گستردگی خطوط هوایی در آلمان پیش بینی می‌شود که اشتغال در خطوط هوایی و خلبانی تجاری  از سال 2020 تا 2030 رشد کند به طوری که رشد آن از میانگین رشد در مقایسه با بسیاری از مشاغل دیگر چشم گیر باشد. البته انتظار می‌رود که بسیاری از این فرصت‌ها ناشی از جایگزینی کارکنانی باشد که در خطوط هواپیمایی آلمان کار می‌کنند.

یک فرد که به عنوان خلبان در آلمان کار می‌کند معمولا حدود 6510 یورو در ماه در آمد دارد که به عبارتی 78200 یورو در سال می‌شود. به طور کلی کمترین درآمد در این رشته حدود 3000 یورو و تقریبا بیشترین درآمد 10400 یورو در ماه ثبت گردیده است.  لازم به ذکر است که درآمد خلبان در آلمان بر اساس تجربه، مهارت، جنسیت و یا موقعیت مکانی تعریف می شود. بنابراین می توان گفت متوسط حقوق خلبان در آلمان 7040 یورو در ماه است. تعداد سال‌های کاری و سابقه یک خلبان بر میزان درآمد او تاثیر می‌گذارد، به طوری که فردی با تجربه بین 2 الی 5 سال معادل 4540 یورو در ماه می‌تواند درآمد داشته باشد.

بورسیه‌های هوانوردی

دانشجویان می‌توانند برای تحصیل در رشته هوانوردی و خلبانی در آلمان از این بورسیه‌های تحصیلی استفاده کنند. این بورسیه‌ها برای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه می‌گردد:

riedrich Naumann Foundation Scholarship For Doctoral Students

این بورسیه تحصیلی برای دانشجویان دکترا با بودجه جزئی در اختیار دانشجویان بین المللی قرار می‌گیرد و دانشجویان واجد شرایط می توانند با هر ملیتی برای این بورسیه درخواست دهند.

Erasmus Mundus Joint Masters Degree Scholarships 2022

برای دانشجویان این نوع بورسیه به عنوان یک بورسیه بین الملل می‌باشد که متقاضیان از ملیت‌های مختلف می‌توانند در سال 2022 از آن استفاده کنند. این بورسیه توسط کمیسیون اروپا به دانشجویان بین الملل ارائه می‌شود.

هزینه تحصیل خلبانی

میزان هزینه تحصیل در این رشته به نوع دانشگاه، داشتن و یا نداشتن بورسیه تحصیلی و مدت زمان تحصیل بستگی دارد. اما به عنوان مثال افرادی که علاقه مند به گذران دوره ATP به صورت یکپارچه هستند؛ متوسط هزینه تحصیل برای این رشته 50000 الی 60000 یورو باید در این دوره پرداخت کنند.

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

کشفی

کارشناس سئو، نویسنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *