طرز تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج 🥔 [ دستور به فارسی و ترکی استانبولی]
طرز تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج به فارسی و ترکی استانبولی اینجاست، با ما همراه باشید.
در دنیای هنر و طعمهای آشپزی، طرز تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج یکی از اختراعات خلاقانه و دلچسب است که با ترکیبی جالب از مواد اولیهی ساده، به یک دستور خوشمزه و شگفتانگیز تبدیل میشود.
این دستور، به همراه طعم و رایحهای مطبوع از سیبزمینی و ترشی و تازگی اسفناج، به شما امکان میدهد تا در کنار خانواده و دوستان خود لحظاتی شاد و لذتبخش را سپری کنید.
برای آموزش طرز تهیه تره فرنگی شکم پرترکیه ای این صفحه را مطالعه کنید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج به زبان ترکی استانبولی و فارسی
یک غذای خوشمزه همراه با دستور پخت به روش ترک ها را باری شما آماده کردیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج
فارسی | ترکی استانبولی |
برای گوشت 2 عدد گوشت دنده (هر کدام 250 گرم) 1/2 دسته آویشن تازه 1 سر سیر 3 برگ بو 4 قاشق غذاخوری کره 1/2 قاشق چایخوری نمک درشت 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه برای پوره سیب زمینی اسفناج 500 گرم اسفناج 500 گرم سیب زمینی 3 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری شیر داغ 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه برای سرو : 1/2 هلو 1 عدد آلو دمسون 1/2 تکه خمیر 4 گل خشک خوراکی
| Eti için 2 adet antrikot (250’şer gramlık) 1/2 demet taze kekik 1 baş sarımsak 3 adet defne yaprağı 4 yemek kaşığı tereyağı 1/2 çay kaşığı iri çekilmiş tuz 1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber Ispanaklı patates püresi için 500 gram ıspanak 500 gram patates 3 yemek kaşığı tereyağı 1 çay bardağı sıcak süt 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Servisi için 1/2 adet küp doğranmış şeftali 1 adet dilimlenmiş mürdüm eriği 1/2 adet yufka 4 adet yenilebilir çiçek |
مرحله 1 طرز تهیه پوره سیب زمینی سرخ شده و اسفناج به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
سیب زمینی های پوست کنده را در آب نمک بجوشانید. سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و اسفناج را سریع بجوشانید. بعد از 30 ثانیه آنها را بیرون بیاورید و بگذارید در آب یخ بمانند تا شکل خود را حفظ کنند. سیب زمینی پخته شده و اسفناج کاملاً فشرده، شیر داغ و کره را اضافه کنید و با سرعت کم چند نوبت هم بزنید تا به حالت پوره درآید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. پوره سیب زمینی اسفناج را در کیسه ای بریزید و بگذارید بماند. | Kabukları soyulmuş patatesleri tuzlu suda haşlayın. Kaynayan suda patatesleri alın ve ıspanakları hızlıca haşlayın. 30 saniye sonra çıkartın ve buzlu suda formlarını korumaları için bekletin. Haşlanmış patatesleri ve iyice suyu sıkılmış ıspanakları, sıcak süt ve tereyağı ekleyip düşük devirde bir kaç tur püre kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Tuz ve karabiberi de ilave edin. Ispanaklı patates püresini sıkma torbasına alın ve bekletin. |
مرحله 2 تهیه پوره و اسفناج
فارسی | ترکی استانبولی |
دو طرف گوشت با چاشنی در یک تابه که به خوبی گرم شده است. پس از پخته شدن گوشت، یک سر سیر از وسط، آویشن و برگ بو را داخل تابه بریزید. کره را اضافه کنید و با قاشق کره را روی گوشت بپاشید. در این فاصله یوفکا را که در سرو آن استفاده می کنید در فر 180 درجه گرم شده به مدت 10 دقیقه گرم کنید.
میوه ها را با کمی تفت دادن آن ها آماده کنید. یک بشقاب خوشمزه که گوشت در آن حرف اول را می زند تهیه کنید و از غذای خود لذت ببرید. | Etleri, iyice ısınmış döküm tavada iki yüzünü de baharatlandırarak mühürleyin. Etler mühürlendikten sonra tavaya ortadan ikiye kesilmiş bir baş sarımsak, kekik ve defne yapraklarını atın. Tereyağınıda ilave edin ve kaşık yardımıyla tereyağını etlerin üzerine gezdirin. Servisinde kullanacağınız yufkayı, bu esnada önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika ısıtın. Meyveleri de hafifçe soteleyip hazırlayın. Etin ön planda olduğu nefis bir tabak hazırlayın ve afiyetler olsun. |
برای یادگیری طرز تهیه پپی براونی ترکیه ای به این مقاله مراجعه کنید و از توضیحات آن بهرهمند شوید.