آموزش غذاهای ترکیه ای

کاسه ماهی قزل آلا+✔️ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

کاسه ماهی قزل آلا همراه با سه طعم دیگر را بری شما عزیزان آماده کردیم .

برای آموزش دستور العمل پارفه توت فرنگی ترکیه ای کلیک کنید.

آزمون تعیین سطح گاما

کاسه ماهی قزل آلا به زبان فارسی و ترکی استانبولی

کاسه ماهی قزل آلا؛ حاوی موادی مانند نخود، برنج قهوه ای، خیار، آووکادو، ماهی قزل آلا است. همچنین اگر گیاهخوار هستید می توانید ماهی قزل آلا را حذف کرده و بدون گوشت تهیه کنید.

این در واقع یک کاسه بسیار پر کننده و بسیار انرژی زا است. قطعا به عنوان یک وعده غذایی مقوی بعد از ورزش نیز عالی می شود. اگر آماده هستید، بدون هیچ مقدمه ای، بیایید با نگاهی به مواد مورد نیاز برای این دستور غذای کاسه ماهی سالمون فوق العاده مغذی و خوشمزه شروع کنیم…

مواد لازم برای تهیه کاسه ماهی قزل آلا

فارسی

ترکی استانبولی

100 گرم فیله ماهی قزل آلا

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

پوست لیموترش

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 شاخه آویشن تازه

آووکادو 1 عدد

1 قاشق چایخوری گشنیز پودر شده

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

2-3 قاشق غذاخوری نخود آب پز

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری زیره

2 قاشق غذاخوری شوید

1/2 فنجان برنج قهوه ای آب پز

1 عدد خیار

1 قاشق چایخوری کنجد

1 قاشق چایخوری سیاه دانه

1/3 فنجان زیتون سبز

نمک، فلفل سیاه

100 gram Somon Fileto

1 yemek kaşığı Zeytinyağı

Limon Kabuğu Rendesi

1 yemek kaşığı Limon Suyu

1 dal Taze Kekik

1 Avokado

1 çay kaşığı Toz Kişniş

1 yemek kaşığı Limon Suyu

1 tatlı kaşığı Zeytinyağı

1 yemek kaşığı Susam Yağı

2-3 yemek kaşığı haşlanmış Nohut

1 çay kaşığı Kırmızı Toz Biber

1 çay kaşığı Sarımsak Tozu

1 çay kaşığı Soğan Tozu

1 çay kaşığı Pul Biber

1 çay kaşığı Kimyon

 2 yemek kaşığı Dereotu

1/2 bardak haşlanmış Esmer Pirinç

1 adet Salatalık

1 tatlı kaşığı Susam

1 tatlı kaşığı Çörekotu

1/3 bardak Yeşil Zeytin

Tuz, Karabiber

طرز تهیه کاسه ماهی قزل آلا به روش ترک ها

کاسه ماهی قزل آلا

فارسی

ترکی استانبولی

تابه ای را روی اجاق گاز بردارید و مقدار کمی روغن در آن بریزید و روغن را داغ کنید.

تابه دیگری را روی اجاق گاز قرار دهید. روغن کنجد را در آن بریزید و ته آن را روشن کنید و روغن را گرم کنید.

یک شاخه آویشن تازه را در ماهیتابه ای که ماهی سالمون را در آن می پزید بریزید و روغن را با آویشن گرم کنید.

این فرآیند اجازه می دهد تا طعم آویشن ابتدا به روغن و از روغن به ماهی قزل آلا منتقل شود.

در حالی که روغن در حال گرم شدن است روی ماهی قزل آلا نمک بپاشید و به ماهیتابه منتقل کنید.

وقتی یک طرف آن پخته شد، طرف دیگر را برگردانید و بپزید.

وقتی روغن ماهیتابه دیگر داغ شد، نخود پخته شده را داخل آن بریزید.

گشنیز، زیره، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، پاپریکا، کنجد، نمک، فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برنج سبوس دار از قبل آب پز شده را به ظرف سرو منتقل کنید.

زیتون های خرد شده را روی آن بگذارید.

شوید ریز خرد شده را روی آن بپاشید و برنج را کمی مخلوط کنید.

نخودهای ترد را کنار برنج بگذارید.

برش های خیار را در طرف دیگر برنج بردارید.

سالمون سرخ شده را در یک طرف ظرف سرو بگذارید.

هسته آووکادو را جدا کرده و گوشت آن را با چاقو به آرامی برش دهید.

سپس به کمک قاشق آن را از پوسته جدا کرده و به ظرف سرو منتقل کنید.

مقداری زیره سیاه و نمک روی آووکادو بریزید.

نوش جان.

Bir tavayı ocağa alın ve içerisine az miktarda sıvıyağ alıp yağı ısıtın.

Başka bir tavayı da ocağa alın. İçerisine susam yağı alıp altını açın ve yağı ısıtın.

Somonu pişireceğiniz tavaya bir dal taze kekik bırakın ve yağı kekikle birlikte ısıtın.

Bu işlem, kekiğin lezzetinin önce yağa, yağdan da somona geçmesini sağlayacak.

Yağ ısınırken, somonun üzerine tuz serpin ve tavaya aktarın.

Bir tarafı pişince diğer tarafını da çevirip pişirin.

Diğer tavadaki yağ ısınınca, haşlanmış nohutları içerisine aktarın.

Üzerine kişniş, kimyon, soğan tozu, sarımsak tozu, pulbiber, paprika, susam, tuz, karabiber ilave edip güzelce karıştırarak pişirin.

Önceden haşlanmış kepekli pirinci, servis kasesine aktarın.

Üzerinden doğranmış zeytinleri bırakın.

Üzerine ince kıyılmış dereotu serpin ve pilavı hafifçe karıştırın.

Çıtırdayan nohutları pilavın yanından bırakın.

Pilavın diğer yanına salatalık dilimlerini alın.

Kızaran somonu da servis kasesinin bir kenarından bırakın.

Avokadonun çekirdeğini çıkarıp, bir bıçak yardımıyla etli kısmını hafifçe dilimleyin.

Ardından bir kaşık yardımıyla kabuğundan ayırarak onu da servis kasesine aktarın.

Avokadonun üzerinden biraz çörek otu ve tuz gezdirin.

Afiyet olsun.

برای آموزش دستور العمل پای سیب ترکیه ای کلیک کنید .

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا