طرز تهیه پای سیب ترکیه ای 🥧 [ دستور تهیه به ترکی استانبولی و فارسی ]
طرز تهیه تارت سیب ترکیه ای
در این بخش طرز تهیه پای سیب ترکیه ای خوشمزه را برای شما قرار دادیم:
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر 1 نفر زمان آماده سازی 50 دقیقه زمان پخت و پز 50 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK 1 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ 50 dakika PİŞİRME SÜRESİ 50 dakika |
مواد لازم برای تهیه پای سیب ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
برای خمیر: 50 گرم آرد 45 گرم کره 18 گرم پودر قند 1 گرم نمک 25 میلی لیتر. این برای چرب کردن قالب پخت: مواد مصرفی : 1 قاشق چایخوری کره 1/2 سیب قرمز متوسط 1/2 سیب سبز متوسط 1 قاشق چایخوری کره 50 گرم شکر گرانول 1/4 قاشق چایخوری دارچین 5 گرم گردو 2 گرم مکعب زردآلو خشک 2 گرم کشمش برای روی مواد : 1 عدد زرده تخم مرغ برای سرو: 2 قاشق غذاخوری پودر قند بستنی وانیلی 60 گرم | Hamuru için: 50 gram un 45 gram tereyağı 18 gram pudra şekeri 1 gram tuz 25 ml. su Fırın kalıbını yağlamak için: 1 çay kaşığı tereyağıç harcı için: 1/2 adet orta boy kırmızı elma 1/2 adet orta boy yeşil elma 1 çay kaşığı tereyağı 50 gram toz şeker 1/4 çay kaşığı tarçın 5 gram ceviz içi 2 gram kuru kayısı küpleri 2 gram kuru üzüm Üzeri için: 1 adet yumurta sarısı Servisi için: 2 yemek kaşığı pudra şekeri 60 gram vanilyalı dondurma |
طرز تهیه پای سیب ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
کره سرد، آرد، پودر قند، نمک و آب را در کاسه ای بریزید و ورز دهید تا یکدست شود. خمیر جمع شده را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید. خمیر استراحت داده شده را با استفاده از وردنه داخل قالب تارت که با کره چرب کرده اید بغلتانید. باقی مانده خمیر را جمع کنید و برای استفاده بعدی کنار بگذارید. پس از ایجاد سوراخ های کوچکی روی پایه تارتی که با چنگال آماده کردید، آن را در فر 160 درجه گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. برای تارت سیب؛ سیب های سبز و قرمز را که پوست گرفته اید با قسمت درشت رنده رنده کنید. در تابه ای جداگانه کره و شکر گرانول را به کارامل تبدیل کرده و روی حرارت ملایم با اضافه کردن حبه های زردآلو خشک، مغز گردو، کشمش، دارچین و سیب رنده شده بپزید تا آب آن گرفته شود. خمیر تارتی را که از فر بیرون آورده اید کنار بگذارید تا خنک شود. قسمت داخلی خمیر تارت را با سیبی که آماده کرده اید پر کنید. خمیری را که به صورت چوب های نازک بلند از باقی مانده خمیر تهیه کرده اید، به شکل قفس روی تارت قرار دهید. بعد از اینکه مقداری از زرده زده شده را با قلم مو روی تارت زدید، در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. بعد از اینکه روی تارتی که بعد از بیرون آمدن از فر در دمای محیط استراحت می کند، پودر قند را الک کردید، آن را با بستنی وانیلی با عزیزانتان به اشتراک بگذارید. | Soğuk tereyağı, un, pudra şekeri, tuz ve suyu karıştırma kabına alıp pütürsüz bir kıvam alana kadar yoğurun. Toparlanan hamuru, oda sıcaklığında 30 dakika kadar dinlendirin. Dinlenen hamuru tereyağıyla yağladığınız porsiyonluk tart kalıbına bir merdane yardımıyla açarak yerleştirin. Arta kalan hamurları bir araya getirip daha sonra kullanmak üzere bekletin. Hazırladığınız tart tabanının üzerine bir çatal yardımıyla küçük delikler açtıktan sonra önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15-20 dakika kadar pişirin. Elmalı iç harcı için; kabuğunu soyduğunuz yeşil ve kırmızı elmaları rendenin iri kısmıyla rendeleyin. Ayrı bir tavada tereyağı ve toz şekeri karamel haline getirip kuru kayısı küpleri, ceviz içi, kuru üzüm, tarçın ve rendelenmiş elma ilavesiyle suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Fırından çıkardığınız tart hamurunu soğuması için bir kenarda bekletin. Hazırladığınız elmalı iç harcı tart hamurunun iç kısmına doldurun. Arta kalan hamurdan uzun ince çubuklar şeklinde hazırladığınız hamurları, tartın üzerine kafes görüntüsünü alacak şekilde yerleştirin. Çırpılmış yumurta sarısının bir kısmını tartın üzerine bir yumurta fırçası yardımıyla sürdükten sonra önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra oda ısısında dinlenen tartı üzerine pudra şekeri eledikten sonra vanilyalı dondurma eşliğinde sevdiklerinizle paylaşın. |
ما طرز تهیه یک غذای معروف ترکی دیگر که با گوشت است را برایتان آماده کردهایم و آن گوشت بره به سبک اژه است، میتوانید دستور تهیه آن را در مقاله آموزش گوشت بره به سبک اژه مشاهده کنید.