دانستنی های ترکیه

4 تا از بهترین رستوران های غذای دریایی در استانبول+ ماهی کالکان ترکیه

بهترین رستوران غذاهای دریایی در استانبول را بشناسیم، پس با ما در این مقاله همره شوید. استانبول با توجه به موقعیت قرار گیری در کنار دریا دارای غذاهای دریایی متنوع است. غذاهای دریایی نقش بسیار پررنگی در آشپزی ترکی دارند. در شهر استانبول بازارهای ماهی فروشی متعددی وجود دارند که تازه ترین و خوش طعم ترین ماهی ها را به فروش می رسانند. ماهی کالکان ترکیه، ماهی پالاموت، ماهی توربوت، ماهی لورک از معروفترین ماهی های ترکیه هستند. همچنین برای آشنایی با ۶ بهترین تانتونی در استانبول با ما همراه باشید.

ماهی کالکان

ماهی لورک یکی از خوشمزه ترین انواع ماهی ها است که می توانید آن را به صورت تازه در ماه های گرم تابستان میل کنید. این ماهی بزرگ، بومی دریای اژه جنوبی و دریای مدیترانه است.

معرفی 4 تا از بهترین رستوران غذاهای دریایی در استانبول

استانبول شهری باورنکردنی با لذت های فراوان آشپزی است. یکی از محبوب ترین غذاهای این شهر متنوع، غذاهای دریایی است. رستوران های زیادی برای انتخاب وجود دارد، اما این 4 رستوران غذاهای دریایی در استانبول توسط مردم محلی و بازدیدکنندگان به عنوان یکی از بهترین ها رتبه بندی شده اند.

اگر به استانبول سفر می کنید و عاشق غذاهای دریایی هستید، این پست وبلاگ به شما ایده می دهد که برای وعده غذایی بعدی خود کجا بروید! بیایید قبل از فهرست کردن بهترین رستوران‌های ماهی و غذاهای دریایی در استانبول به سوالاتی که زیاد از ما پرسیده می‌شود پاسخ دهیم.

ماهی های محلی محبوب استانبول کدامند؟

از پیشخدمت خود بپرسید که چه ماهی در فصل است. بسته به فصل، سبک پخت و پز نیز ممکن است تغییر کند.

بونیتو (پالاموت)

این ماهی تن یک شکارچی خشن است. به خصوص در فصل خود یکی از مقرون به صرفه ترین ماهی های استانبول است. به دلیل طعم قوی، خشن و بافت روغنی، این طعمی نیست که مورد قبول همه باشد، اما اکثر مردم محلی استانبول، ماهی بونیتو را کاملاً خوشمزه می دانند.

Bluefish (Lüfer)

آبی‌ماهی‌ها تغذیه‌کننده‌های حریص و جنگنده‌های سرسخت هستند که نام «شکارچی بسفر» را در میان ماهی‌گیران به آن‌ها داده است. ماهی آبی دارای طعمی غنی و کامل و گوشت درشت و مرطوب با پوست خوراکی است. هر چه ماهی بزرگتر باشد، طعم آن واضح تر و قبض گران تر است.

سیپورا (چیپورا)

ماهی‌های دریای مدیترانه به طور گسترده توسط سرآشپزها به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین ماهی‌ها شناخته می‌شود، زیرا طعم فوق‌العاده تمیز و بافت گوشتی رضایت‌بخشی دارد. حتی ماهی ماهی پرورشی نیز اگر درست پخته شود طعم خوبی دارد.

ماهی خال مخالی (Uskumru)

ماهی خال مخالی یک ماهی با طعم قوی و چرب است که طعمی شبیه به ماهی قزل آلا دارد. ساندویچ های معروف ماهی که در سراسر استانبول فروخته می شود معمولا با ماهی خال مخالی نروژی درست می شوند. از آنجایی که ماهی خال مخالی یک ماهی با طعم قوی است، این ساندویچ ها با پیاز تازه، جعفری و کمی لیمو سرو می شود.

سی باس (لورک)

سی باس یک انتخاب عالی برای افرادی است که طعم شدید ماهی دیگر ماهی ها را دوست ندارند. طعم شیرین ملایم، محتوای پرچرب و قوام کامل گوشت مانند دارد که حتی برای کسانی که از غذاهای دریایی بیزار هستند به راحتی می توانند از آن لذت ببرند.

کفال قرمز (تکیر یا باربون)

کفال قرمز اغلب ماهی سفید نامیده می شود، اما طعم قوی تری نسبت به سایر ماهی های سفید دارد. معمولاً کمی سرخ می شود و به صورت ماهی کامل سرو می شود. کوچک است و 5-6 عدد از آنها سرو می شود تا یک غذای سیر کننده باشد!

Anchovies (Hamsi)

بهترین رستوران غذاهای دریایی در استانبول.0258

آنچوی ممکن است ستاره منوی رستوران های ماهی استانبول نباشد، اما محبوب ترین ماهی است که در خانه های ترکیه طبخ می شود.

فراموش کنید که آنچوی کنسرو شده در خانه چه طعمی دارد و در عوض آنچوی سرخ شده (تازه) را در استانبول امتحان کنید تا یک ماهی مورد علاقه جدید برای درخواست داشته باشید. من شخصاً از سر، دم یا استخوان آنچوی سرخ شده ناراحت نمی شوم و آن را به طور کامل می خورم.

توربات (کالکان)

توربوت یک گونه بسیار ارزشمند است که به دسته ماهی های پهن تعلق دارد. معمولاً به عنوان بهترین ماهی در این گروه با طعم عالی و گوشت سفید سفت در نظر گرفته می شود. با در نظر گرفتن همه چیز، دوست نداشتن این غذای دریایی محبوب سخت است.

این ماهی شیک و خوش طعم یک غذای لذیذ در استانبول است. این یکی از گران ترین انواع موجود در بازار است، اما قطعا ارزشش را دارد!

اره ماهی (Kılıç)

اره ماهی به طور کلی یکی از گوشتی ترین ماهی ها در نظر گرفته می شود و طعم شیرین لطیفی دارد. حتی پس از پخت، این بافت با حفظ رطوبت خود دست نخورده باقی می ماند. معمولا به سیخ کشیده، پخته می شود و به عنوان شیشلیک سرو می شود.

کفال خاکستری (کفال)

کفال خاکستری طعمی متمایز، خاکی و آجیلی دارد و در ترکیه بسیار محبوب است. این یک خوراکی یا یک ماهی شیک محسوب نمی شود، اما یک انتخاب عالی برای یک ناهار یا شام سریع و با قیمت مناسب خواهد بود. ماهیگیری که در پل گالاتا خواهید دید معمولاً این کفال خاکستری معمولی را صید می کند.

قیمت رستوران های غذاهای دریایی استانبول چگونه است؟

قیمت ماهی در استانبول می تواند از بسیار گران تا دزدی باشد. هیچ قیمت مشخصی در منوها موجود نیست (به جز ماهی های پرورشی و ماهی های کوچک مانند آنچوی، کفال خاکستری، کفال قرمز، وایتینگ)، بنابراین قبل از سفارش ماهی باید قیمت را با پیشخدمت خود تأیید کنید. این مهم است تا هنگام آمدن صورتحساب، غافلگیرکننده ناخواسته نشوید.

رستوران های غذای دریایی در استانبول

لیست بهترین رستوران های ماهی در استانبول

1. Balıkçı Kahraman

این رستوران ماهی در شمال استانبول با منظره دریای سیاه واقع شده است. کارکنان آنقدر خوش برخورد هستند که شما بیشتر شبیه خانواده هستید تا مشتری، و آنها به خود زحمت نمی دهند که بشقاب غذای شما را با پیش غذای سرد و گرم پر کنند، قبل از اینکه به شما اجازه دهند طعم ماهی های نفیس آنها را بچشید.ماهی که بیشتر از همه دوست دارم در قهرمان بخورم، ماهی توربوت است. این ساکن آب سرد یکی از غذاهای لذیذ ترکی بوده است و اگر در استانبول هستید، مطمئن شوید که این غذای دریایی آب شور در لیست شماست!

کهرامان هر ماهی موجود در فصل را دارد و سرو می کند، اما آنها در یک نوع ماهی تخصص دارند: تربوت. آنها در فصل بسیار خوشمزه هستند – در حدود ژانویه و فوریه، به این معنی که زمان مناسبی برای جستجوی برخی از انواع با اندازه خوب است زیرا زمانی که چرب و تازه هستند طعم بسیار بهتری دارند. پیدا کردن یک میز برای آخر هفته سخت است، اما اگر این کار را انجام دهید، می تواند ارزش وقت شما را داشته باشد. ممکن است شانس بیاورید و ببینید چند سلبریتی ترک در کنار شما نشسته اند! این رستوران یکی از گران‌ترین رستوران‌های ماهی در استانبول است و یک سوپاپ سایز متوسط می‌تواند به تنهایی حدود 150 تا 300 دلار قیمت داشته باشد.

2. Bebek Balıkçısı

این رستوران برای کسانی که عاشق منظره خوب هستند بهترین است. این بهشت ماهی و غذاهای دریایی که درست در لبه آب قرار گرفته است، صیدهای تازه روز را از سراسر ترکیه و همچنین مقداری واردات برای جالب نگه داشتن چیزها ارائه می دهد! محیط با طراوت و تمیز این رستوران به شما این حس را می دهد که مکانی فوق العاده برای گذراندن یک شب با دوستان است. خدمات سریع و دلسوز بود، اما نه خیلی سختگیرانه، که من همیشه در رستوران ها از آن استقبال می کنم.

آنها واقعاً خوشحال به نظر می رسیدند که ما آنجا بودیم. در منوی اینجا چیزی برای همه وجود دارد! آنها برخی از تازه ترین ماهی های استانبول را دارند، اما ماهی باس آنها یکی از غذاهای مورد علاقه من است. یکی دیگر از چیزهای عالی در مورد

Bebek Balıkçısı، گریل های ترکیبی غذاهای دریایی آنها است که در هر لقمه ای تنوع ارائه می دهند. لذت نبردن در اینجا سخت خواهد بود، زیرا همه چیز با غذای جانبی مانند پلو پلو یا سالاد سبز بسیار خوشمزه است.

 بهترین رستوران غذاهای دریایی در استانبول

3. Sur Balık Haliç

رستوران دریایی

شلوغی استانبول در تضاد با آرامش این رستوران واقع در گلدن هورن است. غذاهای دریایی محلی تازه سرو می شوند در حالی که می توانید از منظره فوق العاده خود در بالکن طبقه چهارم آن ها مشرف به دو طرف شاخ طلایی با شراب در دست همراه با شریک زندگی خود لذت ببرید.

بهترین زمان برای آمدن و غذا خوردن در Sur Balık عصر است که در ماه های تابستان گرم نیست. غذا بسیار گران است اما به هر پنی می ارزد – می توانم بگویم که این رستوران غذاهای دریایی به دلیل ماهی تازه و روش های عالی پخت غذاهای دریایی در بین بهترین ها در استانبول قرار می گیرد.

منوی مزه به صورت فصلی در حال چرخش است، اما یکی از غذاهایی که همیشه در گزینه‌های مزه‌های متنوع و رضایت‌بخش آن‌ها لذیذ باقی می‌ماند، «باس دریای وحشی ترشی‌شده با ریحان» است. می توانید از پیشخدمت خود در مورد ماهی های محلی که در فصل هستند بپرسید، اما متوجه خواهید شد که تنها ماهی، باس دریایی کبابی و  کالاماری کبابی در هر روز به همان اندازه خوشمزه خواهد بود.

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا