دانستنی های چین

معروف ترین رستوران های چین

در ادامه ی درسهای آموزش رایگان زبان چینی در این متن درمورد رستوران های معروف چین توضیح داده شده اگر قصد سفر به چین را دارید پیشنهاد میکنم این متن را تا اخر بخوانید

غذا خوردن در چین بخش مهمی از تجربه بازدیدکنندگان است.رستوران‌ها جایی هستند که چینی‌ها با غذا و دوستان خوب و آبجو در فضایی آرام معاشرت می‌کنند و سرگرم می‌شوند .

برای بازدیدکنندگان، غذا خوردن در بیرون بینشی از فرهنگ چینی و همچنین فرصتی برای لذت بردن از غذاهای عالی را ارائه می دهد.

شهرهای بزرگ اکنون دارای طیف وسیعی از مکان‌ها برای غذا خوردن هستند.

از غذاهای منطقه‌ای متمایز چین گرفته تا مجموعه وسیعی از رستوران‌های آسیایی و اروپایی که اغلب بسیار خوب هستند. در جاهای دیگر به احتمال زیاد به غذاهای محلی محدود می شوید.

 

رستوران cai yi xuan

رستوران cai yi xuan

رستوران چینی  Cai Yi Xuan غذاهای سنتی کانتونی سرو میکند .

غذاهای کانتونی به تازگی مواد خود اهمیت می دهند و طعم آن با توجه به فصل کمی تغییر می کند.

آنها همچنین غذاهای معتبر پکن مانند اردک بریان شده پکن را سرو میکنند.

این رستوران شامل مکان دراماتیک و هیجان انگیز شامل یک اتاق غذاخوری رسمی بزرگ، یک اتاق ناهار خوری و هشت اتاق ناهار خوری خصوصی از جمله دو اتاق VIP است که هر کدام دارای دکوراسیون و فضای منحصر به فرد خود هستند.

غذاهای مشخص شامل شکم خوک خورشتی با آبلیون و ترافل، غذای هامور خالدار و خرچنگ مودار (در پاییز) است.

هنگام ناهار Cai Yi Xuan برخی از بهترین دیم سام های شهر را سرو می کند.

هار کائو (کوفته‌های میگو) مانند گوشت خوک کباب چئونگ (رولت‌های برنج بخارپز کانتونی با گوشت خوک کبابی) آبدار هستند. دیم سام رقیب رستوران های زیباتر گوانگژو و هنگ کنگ است.

رستوران cai yi xuan

2 _ رستوران TRB forbidden city beijing

یکی از نمادین‌ترین مکان‌های پکن با چشم‌اندازهای خیره‌کننده از شهر ممنوعه، اتاق‌های غذاخوری شیک نسبتاً خنک و مدرن شهر ممنوعه TRB در یک ساختمان دو طبقه سلسله چینگ واقع شده است که طبقه دوم مناظری از شهر ممنوعه را ارائه می‌کند.

منوی چهار یا پنج غذای چشایی (که بیشتر شبیه 11 غذا با تمام بشقاب های کوچکی است که در خانه به شما می دهند) را امتحان کنید و با مادلین های معروف آنها به پایان برسانید.

رستوران TRB forbidden city beijing

 

3_رستوران زی فی در چنگدو

Zifei یک رستوران خصوصی است. فلسفه این رستوران ترکیب تاریخ و فرهنگ سیچوان و چین بزرگ در یک تجربه غذاخوری است.

با ورود به رستوران حس سفر به گذشته را خواهید داشت. این رستوران به طور کامل با چوب ساخته شده و مانند خانه های نخبگان در چین باستان تزئین شده است.

محل نسبتا کوچک است و فضای صمیمی دنج دارد. در مرکز رستوران حیاطی وجود دارد که میهمانان می توانند قبل از سرو شام، با دم کرده چای چینی آرامش بخش باشند.

حیاط با فانوس ها کم نور است که در میان خیابان های شلوغ چنگدو حس آرامش را به شما می دهد.

منوی شام هر شب متفاوت است و بر اساس ترجیحات شخصی شما تنظیم می شود. صبح قبل از بازدید شما، مدیر رستوران تماس می گیرد تا در مورد منو با شما صحبت کند. این تضمین می‌کند که از هر غذایی لذت خواهید برد، حتی زمانی که طعم‌های محلی را امتحان می‌کنید که رستوران سعی در نمایش آن دارد.

زیفی نه تنها از طریق منو و دکور خود بلکه از طریق اجرای زنده نیز یک تجربه فرهنگی ایجاد می کند.

به هر مهمانی یک آهنگ رایگان ارائه می شود که در گوژنگ یک ساز زهی سنتی چینی نواخته می شود و در هر اتاق غذاخوری خصوصی اجرا می شود.

اجراهای اضافی مانند آهنگ های اضافی توسط همان نوازنده ساز،رقص، یا “bian lian” (اجرای تغییر ماسک) با هزینه اضافی است.

 

 

4 _ رستوران هابین رود در هانگجو

Hubin Road

این رستوران بسیار فراتر از شهر شهرت دارد و یک مجله چینی آن را بهترین رستوران چین معرفی کرد.

دو غذای اصلی دارد که این رستوران را از بقیه متمایز می کند. اولین مورد، مرغ گدای افسانه ای است – یک مرغ کامل پر شده که در لایه هایی از برگ نیلوفر آبی پیچیده شده و با خاک رس پوشانده شده و به مدت یک ساعت پخته می شود.

مرغ لطیف و آبدار است و با طعم های شراب برنج، سس سویا، عطر روغن کنجد، بادیان ستاره ای و زنجبیل پر شده است. شما را با طعم شیرینی در کام باقی می گذارد.

بعد، خوک Dongpo امضای رستوران است که با یک سبد کوچک پنکیک سرو می‌شود، و شکم گوشت خوک پخته شده به شکل یک هرم قرار گرفته است!

این آبکاری نتیجه کار دقیق چاقو است که شامل برش دادن شکم خوک در امتداد لبه به یک نوار بلند منفرد قبل از چرخاندن آن برای شکل دادن به آن است.

 هابین رود در هانگجو

5_ اوتساسمی در شانگهای

 

 

این رستوران استایل ژاپنی دارد

رستوران Utsusemi (در لغت به معنای سیکادای خالی) در نزدیکی ساحل تاریخی شانگهای Bund به عنوان یکی از پر زرق و برق ترین غذاخوری های شهر است.

همه چیز از دکور، فضا، خدمات و غذا به سبک سنتی ژاپنی اصیل است.

ماهی و محصولات تازه به طور مستقیم از بازار ژاپن سه بار در هفته به پرواز در می آیند و منویی وجود ندارد زیرا سرآشپزها غذا را بر اساس مواد اولیه موجود در روز آماده می کنند.

 اوتساسمی در شانگهای Utsusemi

https://youtu.be/biCAshM21w0

 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا