آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کوفته فلاح ترکیه + ( دستور تهیه گام به گام کوفته فلاح اصیل )

آشپزی ترکیه سرزمینی پر از طعم‌های غنی و دلپذیر، این بار شما را به تجربه‌ای خاص دعوت می‌کند : طرز تهیه کوفته فلاح ترکیه .

این دستور پخت نه تنها یک روش ساده برای پخت یکی از خوراک‌های محبوب ترکیه است، بلکه پنجره‌ای است به دنیای غنی فرهنگی و تاریخی که در پس هر غذای سنتی نهفته است.

آزمون تعیین سطح گاما

در این مقاله ما شما را با هر گام از فرآیند تهیه این غذای خوشمزه همراهی می‌کنیم، تا کوفته فلاحی خوش طعم و اصیل را در آشپزخانه خود به تصویر بکشید.

برای اینکه بتوانید کوفته حسن پاشا غذای ترکیه ای را یاد بگیرید کافیست مقاله طرز تهیه کوفته حسن پاشا ما را بخوانید.

کوفته فلاح ترکیه

طرز تهیه کوفته فلاح ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

در این مقاله دستور تهیه این غذای خوشمزه را به زبان ترکی استانبولی همراه با ترجمه فارسی آن رابرای دوستداران غذا و زبان ترکی استانبولی قرار دادیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته فلاح ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

2 فنجان بلغورکوفته

2 فنجان آب گرم

1 فنجان آرد ایرمیک

3 قاشق غذاخوری آرد

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری رب چیلی

1 قاشق چایخوری نمک

نصف لیوان آب گرم

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری زیره

برای پختن:

آب

1 قاشق چایخوری نمک لیمو

1 قاشق چایخوری نمک

برای سس؛

1.5 قاشق چایخوری روغن زیتون

5-6 حبه سیر

2 قاشق غذاخوری رب چیلی

4 عدد گوجه فرنگی خرد شده

نمک

جعفری

2 su bardağı köftelik bulgur

2 su bardağı sıcak su

1 su bardağı irmik

3 yemek kaşığı un

1 yemek kaşığı domates salçası

bir  yemek kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı tuz

Yarım su bardağı sıcak su

1 adet yumurta

1 tatlı kaşığı kimyon

Haşlamak için:

Su

1 çay kaşığı limon tuzu

1 çay kaşığı tuz

Sosu için;

1,5 çay bardağı zeytinyağı

5-6 diş sarımsak

2 yemek kaşığı biber salçası

4 adet domates rendesi

Tuz

Maydanoz

مواد لازم برای تهیه کوفته فلاح ترکیه

مرحله 1 طرز تهیه کوفته فلاح ترکیه به روشی اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

بلغورمان را در ظرف مناسبی برای کوفته برمی داریم و آب داغ به آن اضافه می کنیم و می کشیم و می گذاریم 10 دقیقه بماند.

در آخر سر بلغورمان را که پف می کند باز می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم.

با اضافه کردن بلغور، آرد، رب گوجه فرنگی، رب فلفل و نمک شروع به ورز دادن خمیر خود می کنیم. در این مرحله هر از چند گاهی آب گرم اضافه کنید. به این ترتیب می توانید راحت تر ورز دهید.

بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب با هم مخلوط شده و خمیر به اندازه کافی سرد شده است، تخم مرغ را روی آن اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن زیره، خمیر را برای آخرین بار ورز می دهیم.

وقت آن است که کوفته های خود را شکل دهیم. اول از همه یک کاسه آب با خود ببریم. سپس نوک انگشتان خود را با آب خیس کرده و تکه های کوچک ملات را جدا کرده و به شکل توپ درآوریم.

با انگشت کوچک روی خمیر فشار می دهیم و در سینی آردپاشی شده خود می بریم. بیایید این روند را ادامه دهیم تا زمانی که ملات ما تمام شود.

برای جوشاندن کوفته هایمان، آب جوش داخل قابلمه را گرفته، لیمو و نمک را به آن اضافه می کنیم.

Köfte harcımız için uygun bir kap içerisine bulgurumuzu alalım ve üzerine sıcak su ekleyerek üzerini streçleyelim, 10 dakika kadar dinlenmeye bırakalım.

Sürenin sonunda şişen bulgurlarımızın üzerini açalım, tahta kaşık ile karıştıralım.

Üzerine irmik, un, domates salçası, biber salçası ve  tuzu da ekleyerek hamurumuzu yoğurmaya başlayalım. Bu aşamada ara ara sıcak su ekleyelim. Bu şekilde daha kolay yoğurabileceksiniz.

Malzemelerin güzelce karıştığından ve hamurun yeterince soğuduğundan emin olduktan sonra üzerine yumurtamızı ekleyelim.

Kimyonu da ekledikten sonra hamurumuzu son kez yoğuralım.

Sıra geldi köftelerimizi şekillendirmeye. Bunun için öncelikle yanımıza kase ile su alalım. Ardından parmak uçlarımızı su ile ıslatarak harcımızdan küçük parçalar kopartarak top şekline getirelim.

Serçe parmağımız ile hamurumuzun üzerine bastıralım ve unladığımız tepsimize alalım. Harcımız bitene kadar bu işleme devam edelim.

Köftelerimizi haşlamak için tencereye kaynayan suyu alalım, içerisine limon tuzu ve tuzu ekleyelim.

مرحله 2 طرز تهیه کوفته فلاح ترکیه 

فارسی

ترکی استانبولی

سپس کوفته های خود را که فرم داده ایم در قابلمه می‌گذارین و هر از چند گاهی مخلوط می کنیم و حدود 5 دقیقه می پزیم.

کوفته های آب پز خود را به کمک آبکش در بشقاب سرو می بریم.

برای سس گوجه فرنگی، روغن زیتون را در ماهیتابه خود می گیریم، سیر ریز خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی آن گرفته شود.

رب گوجه فرنگی خود را روی آن اضافه می کنیم و به تفت دادن همراه با سیر ادامه می دهیم.

گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده‌مان را داخل تابه‌مان می ریزیم و به سرخ کردن ادامه می‌دهیم.

قبل از اینکه سس آماده خود را خاموش کنیم نمک اضافه کرده و مخلوط کرده و اجاق گاز را خاموش می کنیم.

در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

کوفته فلاحمان را که آماده کرده بودیم داخل سسمان می ریزیم و به سس اضافه می کنیم.

کوفته فلاح با سس فراوان آماده سرو است.

Ardından şekillendirdiğimiz köftelerimizi de tenceremize alarak ara ara karıştıralım, yaklaşık 5 dakika pişirelim.

Haşlanan köftelerimizi kevgir yardımı ile servis tabağımıza alalım.

Domates sosu için tavamıza zeytinyağını alalım, ince kıyılmış sarımsaklarımızı da ekleyerek kokusu çıkana kadar kavuralım.

Üzerine salçamızı da ilave ederek sarımsaklarla birlikte kavurmaya devam edelim.

Rendelediğimiz domateslerimizi de tavamıza alalım ve kavurmaya devam edelim.

Hazır olan sosumuzun altını kapatmadan önce tuz ekleyip karıştırarak ocağı kapatalım.

Son olarak ince kıyılmış maydanozları da ekleyelim ve karıştıralım.

Hazırladığımız fellah köftelerimizi de sosumuzun içerisine alalım ve sosa bulanması için karıştıralım.

Bol soslu fellah köftem servise hazır.

برای یادگیری یک پاستا خوشمزه ترکیه ای آماده‌اید؟ پس مقاله طرز تهیه پاستا با اسفناج ترکیه ای را مطالعه کنید.

 

سخن پایانی 

با پایان یافتن این مقاله  ، امیدواریم که توانسته باشید طعم و مزه‌ی واقعی کوفته فلاح ترکیه‌ای را در آشپزخانه خود تجربه کنید.

ما امیدواریم که این مقاله نه تنها به شما کمک کرده باشد تا طرز تهیه کوفته فلاح را یاد بگیرید بلکه شما را تشویق کرده باشد تا به کشف و تجربه‌ی بیشتر فرهنگ غنی و متنوع آشپزی ترکیه بپردازید.

اگر سوال یا مشکلی در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا