طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای +✔️ تهیه به زبان فارسی ترکی استانبولی
ترکیبی عجیب اما جذاب، گوشت گوساله با گلابی یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد است که در برخی از فرهنگها و آشپزیها مورد استفاده قرار میگیرد. گوشت گوساله به دلیل طراوت و نرمی خود به همراه طعم خوبی که دارد، با گلابی که از ترکیبی از شیرینی و ترشی خوبی برخوردار است، ترکیبی کهنه اما لذیذی را بوجود میآورد. این ترکیب منحصر به فرد اغلب در آشپزی های سنتی و مورد علاقه برخی افراد قرار میگیرد و برای تجربه طعمهای جدید و خاص توصیه میشود.
طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای از آن دسته از غذاهای خاص و خوشمزه است . که دستور تهیه آمن را برای شما در این مقاله قرار دادیم .
برای آموزش دستور تهیه کوفته فلاح ترکیه ای کلیک کنید .
طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی
غنی شده با گلابی، هویج و فلفل دلمه ای، ترنس گوشت گوساله، برای کسانی که می گویند “من بدون گوشت نمی خورم.” بسیار مناسب می باشد.
فارسی | ترکی استانبولی |
زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 1 ساعت چند نفر: 2 نفر | Hazırlanma Süresi : 20 dakika Pişirme Süresi : 1 saat Kaç Kişilik: 2 Kişilik |
مواد لازم برای تهیه گوشت گوساله با گلابی
فارسی | ترکی استانبولی |
قاشق غذاخوری روغن زیتون یک گوشت گوساله برش 500 گرم نمک فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای 2 فنجان آب سبزیجات 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 عدد لیمو 3 عدد هویج گلابی متوسط 3 عدد 2 قاشق غذاخوری کشمش سلطانی 2 قاشق غذاخوری خامه برای روی مواد :
4-5 شاخه جعفری خرد شده برش گوساله گلابی | yemek kaşığı zeytinyağı 500 g dana tranç Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı yenibahar 2 su bardağı sebze suyu 1 yemek kaşığı sirke 1 limon 3 havuç 3 orta boy armut 2 yemek kaşığı sultaniye kuru üzüm 2 yemek kaşığı krema Üzeri için 4-5 dal kıyılmış maydanoz Armutlu dana tranç |
طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
روغن زیتون را در ماهیتابه نچسب بریزید و گوشت را به مدت 5 دقیقه ببندید. کمی نمک، فلفل و فلفل دلمه ای اضافه کنید. آب سبزیجات پخته شده، سرکه و لیموی ضخیم برش را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و 30 دقیقه بپزید. هویج و گلابی را پوست گرفته و درشت خرد کنید. هویج را به تابه اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر تفت دهید. کشمش و گلابی درشت خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید. آن را از روی اجاق گاز بردارید. خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. با تزئین جعفری خرد شده سرو کنید. | Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp eti 5 dakika mühürleyin. Bir tutam tuz, karabiber ve yenibaharı ilave edin. Kaynamış sebze suyu, sirke ve kalın dilimlenmiş limonu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve 30 dakika pişirin. Havuç ve armutların kabuklarını soyup iri doğrayın. Tencereye havuçları ekleyip 20 dakika daha pişirin. Kuru üzüm ve iri doğradığınız armutları ilave edip 15 dakika pişirin. Ocaktan alın. Kremayı ekleyip karıştırın. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın. |
سخن پایانی
برای آموزش طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای کلیک کنید .