آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای +✔️ تهیه به زبان فارسی ترکی استانبولی

ترکیبی عجیب اما جذاب، گوشت گوساله با گلابی یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد است که در برخی از فرهنگ‌ها و آشپزی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. گوشت گوساله به دلیل طراوت و نرمی خود به همراه طعم خوبی که دارد، با گلابی که از ترکیبی از شیرینی و ترشی خوبی برخوردار است، ترکیبی کهنه اما لذیذی را بوجود می‌آورد. این ترکیب منحصر به فرد اغلب در آشپزی های سنتی و مورد علاقه برخی افراد قرار می‌گیرد و برای تجربه طعم‌های جدید و خاص توصیه می‌شود.

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای از آن دسته از غذاهای خاص و خوشمزه است . که دستور تهیه آمن را برای شما در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش دستور تهیه کوفته فلاح ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

غنی شده با گلابی، هویج و فلفل دلمه ای، ترنس گوشت گوساله، برای کسانی که  می گویند “من بدون گوشت نمی خورم.” بسیار مناسب می باشد.

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

چند نفر: 2 نفر

Hazırlanma Süresi : 20 dakika

 Pişirme Süresi : 1 saat

 Kaç Kişilik: 2 Kişilik

مواد لازم برای تهیه گوشت گوساله با گلابی

فارسی ترکی استانبولی
قاشق غذاخوری روغن زیتون یک

گوشت گوساله برش 500 گرم

نمک

فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای

2 فنجان آب سبزیجات

1 قاشق غذاخوری سرکه

1 عدد لیمو

3 عدد هویج

گلابی متوسط ​​3 عدد

2 قاشق غذاخوری کشمش سلطانی

2 قاشق غذاخوری خامه

برای روی مواد :

 

4-5 شاخه جعفری خرد شده

برش گوساله گلابی

yemek kaşığı zeytinyağı

500 g dana tranç

Tuz

Karabiber

1 tatlı kaşığı yenibahar

2 su bardağı sebze suyu

1 yemek kaşığı sirke

1 limon

3 havuç

3 orta boy armut

2 yemek kaşığı sultaniye kuru üzüm

2 yemek kaşığı krema

Üzeri için

4-5 dal kıyılmış maydanoz

Armutlu dana tranç

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی به روش ترک ها

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی

فارسی

ترکی استانبولی

روغن زیتون را در ماهیتابه نچسب بریزید و گوشت را به مدت 5 دقیقه ببندید. کمی نمک، فلفل و فلفل دلمه ای اضافه کنید. آب سبزیجات پخته شده، سرکه و لیموی ضخیم برش را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و 30 دقیقه بپزید.

هویج و گلابی را پوست گرفته و درشت خرد کنید. هویج را به تابه اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر تفت دهید. کشمش و گلابی درشت خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید. آن را از روی اجاق گاز بردارید. خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. با تزئین جعفری خرد شده سرو کنید.

Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp eti 5 dakika mühürleyin. Bir tutam tuz, karabiber ve yenibaharı ilave edin. Kaynamış sebze suyu, sirke ve kalın dilimlenmiş limonu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve 30 dakika pişirin.

Havuç ve armutların kabuklarını soyup iri doğrayın. Tencereye havuçları ekleyip 20 dakika daha pişirin. Kuru üzüm ve iri doğradığınız armutları ilave edip 15 dakika pişirin. Ocaktan alın. Kremayı ekleyip karıştırın. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای

سخن پایانی

گوشت گوساله با گلابی یک ترکیب عجیب اما لذیذ است که طعم واقعی آشپزی سنتی را به ارمغان می‌آورد. این ترکیب غذایی فرصتی مناسب برای تجربه چیزهای جدید و لذت بردن از ترکیبات غذایی غیرمعمول است. امیدواریم که با آشنایی با این ترکیب، لذتی جدید از آشپزی و خوردن غذا برای شما به ارمغان آید و تنوع بیشتری به سفره خانواده شما بدهد.

برای آموزش طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای کلیک کنید .

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا