آموزش غذاهای ترکیه ای

کدو سبز و بادمجان تمپورا+ دستور تهیه فارسی و ترکی استانبولی✔️

طرز تهیه کدو سبز و بادمجان تمپورا به زبان ترکی استانبولی و ترجمه فارسی را در این مقاله خواهید خواند. برای تهیه غذاهای ترکی استانبولی یادگیری واژگان ترکی حائز اهمیت است. به عنوان مثال بایستی بادمجان به ترکی استانبولی، کدو به ترکی، کدو سبز به ترکی استانبولی، کدو حلوایی به ترکی استانبولی و … بلد باشید. همچنین برای آموزش دستور العمل دوروم سبزیجات ترکیه ای و طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با ما همراه شوید.

کدو سبز و بادمجان تمپورا به زبان فارسی و ترکی استانبولی

در دستور پخت کریسپی، سبزیجات در خمیر آرد و سودا سرخ می شوند و وقتی تمام شد، با رنگ طلایی و طعم تردش، یک میان وعده عالی است. یونانی ها آن را با پاشیدن پنیر فتا سرو می کنند. در این دستور من پنیر سفید را روی آن رنده کردم. در صورت تمایل می توانید آن را با ماست سیر سرو کنید. این سرخ شده ترد که با بافت ترد و ظاهر لذیذش اشتها آور است، هم گزینه ای خوشمزه و هم بسیار کاربردی برای سفره های تابستانی است.

آزمون تعیین سطح گاما

در ادامه با مواد لازم تهیه کدو سبز و بادمجان تمپورا آشنا شوید.

بادمجان تمپورا

مواد لازم کدو سبز و بادمجان تمپورا

فارسی

ترکی استانبولی

½ کدو سبز

½ بادمجان

نمک

½ فنجان آرد

150 میلی لیتر نوشابه

روغن برای سرخ کردن

پنیر سفید برای رویه

½ kabak

½ patlıcan

Tuz

½ bardak un

150 ml soda

Kızartmak için sıvıyağ

Üzeri için beyaz peynir

طرز تهیه کدو سبز و بادمجان تمپورا به روش ترک ها

کدو سبز و بادمجان تمپورا

فارسی

ترکی استانبولی

بادمجان ها را رنگی پوست بگیرید.

برش های نازک بادمجان و کدو سبز را با پوست کن سبزیجات جدا کنید.

اولین برش ها کمی نازک تر خواهند بود، اما با رسیدن به وسط، برش های کمی ضخیم تر ظاهر می شوند.

کدو حلوایی و بادمجان ها را در ظرفی بریزید و مقداری نمک روی آنها بمالید و با دست بمالید.

آرد را در ظرفی بریزید و نوشابه را اضافه کنید و با کمک چنگال مواد را خوب مخلوط کنید.

یک سانت روغن در تابه بریزید و کف آن را روشن کنید و روغن را داغ کنید.

سبزیجات را به مخلوط آرد آغشته کنید و آرد اضافی را تکان دهید و داخل روغن بگذارید.

وقتی دیدید بیرون قهوه ای شده است، سبزیجات را روی دستمال کاغذی بردارید.

سپس سبزیجات را در بشقاب سرو بریزید و پنیر سفید را روی آنها رنده کنید.

اگر پنیر فتا را 10 دقیقه قبل از رنده کردن در فریزر نگه دارید، می توانید قوام پنیر سفت تری به دست آورید.

نوش جان.

Patlıcanı alacalı soyun.

Bir sebze soyacağı ile patlıcan ve kabaktan ince dilimler çıkarın.

İlk dilimler biraz daha ince olacak ancak ortalarına geldikçe biraz daha kalın dilimler çıkmaya başlayacaktır.

Dilimlenmiş kabak ve patlıcanları bir kaseye alın ve üzerinden biraz tuz gezdirip elinizle ovalayarak tuzu yedirin.

Unu bir kaseye alın ve içerisine sodayı da ilave edip bir çatal yardımıyla malzemeleri güzelce karıştırın.

Bir tavaya bir parmak yüksekliğinde sıvıyağ koyun ve altını açıp yağı ısıtın.

Sebzeleri unlu karışıma batırın ve unun fazlasını silkeleyip yağın içerisine bırakın.

Dışının kızardığını görünce sebzeleri kağıt havlunun üzerine alın.

Daha sonra sebzeleri servis tabağına alın ve üzerlerine beyaz peynir rendeleyin.

Beyaz peyniri, rendelemeden önce 10 dakika dondurucuda bekletirseniz daha sert bir peynir kıvamı elde edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

 

5/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا