آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی +✔️ به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به زبان ترکی استانبولی و ترجمه فارسی برای شما عزیزان قرار دادیم

برای آموزش دستور العمل پای سیب ترکیه ای کلیک کنید .

آزمون تعیین سطح گاما

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

در این بخش مواد لازم برای تهیه این سوپ خوشمزه را قرار دادیم.

مواد لازم

فارسی

ترکی استانبولی

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

کره ۲ قاشق

3 شاخه آویشن تازه

4 حبه سیر

۲ قاشق غذاخوری آرد

4 لیوان آبگوشت

1 قاشق چایخوری سس Worcestershire

1 برگ بو

نمک، فلفل

نان باگت

2 فنجان پنیر گرویر

yemek kaşığı Zeytinyağı

2 yemek kaşığı Tereyağı

3 dal Taze kekik

4 diş Sarımsak

2 yemek kaşığı Un

4 bardak Et suyu

1 tatlı kaşığı Worcestershire sos

1 defne yaprağı

Tuz, karabiber

Baget Ekmeği

2 bardak Gruyere Peyniri

تهیه سوپ پیاز فرانسوی به ترکی

تهیه سوپ پیاز فرانسوی

فارسی

ترکی استانبولی

روغن زیتون و کره را در تابه بریزید و کف آن را روشن کنید.

وقتی کره آب شد و داغ شد پیازهای خرد شده را در قابلمه بریزید.

با حرارت متوسط ​​بپزید و در بین هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود بدون اینکه بسوزد.

اگر متوجه شدید که در شرف سوختن است، می توانید هر کدام یک قطره آب اضافه کنید.

وقتی پیازها کاراملی شد، سیر خرد شده را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

آویشن تازه را با شاخه بریزید و مخلوط کنید.

سس Worcestershire را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

برگ بو و آرد را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سیر رنگ شود.

آب گوشت، نمک و فلفل را اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و به مدت 10-15 دقیقه به این صورت بپزید.

باگت را به صورت عمودی به نصف برش دهید.

سپس آن را به صورت افقی نصف کنید.

نان ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

روی آن ها پنیر گراویر یا گروی کارس بپاشید و در طبقه بالای فر قرار دهید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا پنیر آب شود و قهوه ای شود.

نوش جان.

Tencereye zeytinyağı ve tereyağı alın ve altını açın.

Tereyağı eriyip kızınca piyazlık doğranmış soğanları tencereye alın.

Orta ateşte, aralarda karıştırarak pişirin ve yanmadan kahverengi olmasını sağlayın.

Yanacak gibi olduğunu fark ederseniz, birer damla su ekleyebilirsiniz.

Soğanlar karamelize olunca kıyılmış sarımsakları ekleyip soğanla birlikte kavurun.

Taze kekiği sapıyla birlikte atın ve karıştırın.

Worcestershire sos ekleyin ve tekrar karıştırın.

Defne yaprağı ve unu da ekleyin ve sarımsağın rengi dönene kadar kavurmaya devam edin.

Et suyu, tuz ve karabiber ekleyip her şeyi karıştırın.

Kapağını kapatın ve 10-15 dakika bu şekilde pişirin.

Baget ekmeği dikey olacak şekilde ortadan ikiye kesin.

Ardından yatay şekilde ortadan ikiye kesin.

Ekmekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisinin üzerine alın.

Üzerlerine gruyere peyniri ya da Kars gravyeri serpip fırının en üst rafına yerleştirin.

Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynirler eriyip kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun.

برای آموزش دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای کلیک کنید

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا