دانستنی های آلمان

آوسبیلدونگ بهیاری در آلمان: شرح وظایف+ مدارک لازم

همان طور که پیش از این نیز گفته شد دوره‌های بسیاری برای آمادگی ورود به بازار کار در آلمان وجود دارد. از جمله دوره‌های آوسبیلدونگ که در آلمان برای خارجی‌ها در دسترس است آوسبیلدونگ بهیاری می‌باشد. مشاغلی مانند بهیاری و امدادگری برای افرادی که روحیه هیجان طلبی دارند بسیار مناسب است. همچنین برای اینکه بخواهید در تیم نجات آلمان عضو شوید باید دوره بهیاری را سپری کنید.

معرفی آوسبیلدونگ بهیاری

آوسبیلدونگ بهیاری در آلمان با آموزش به عنوان یک امدادگر اورژانس به پایان می رسد. در واقع بهیار یک عضو تیم ارائه خدمات پزشکی است و در صورت نبود پزشک استقلال عمل زیادی ندارد و باید تحت نظر پزشک فعالیت کند. بهیار همیشه اولین کسی است که به محل حادثه می‌رسد و قبل از رسیدن پزشک اورژانس مسئولیت کمک‌های اولیه را بر عهده می‌گیرد. پس از کمک‌های اولیه در محل حادثه، امدادگران مصدوم را به کلینیک منتقل می‌کنند.

به منظور یادگیری مباحث تئوری به مدت یک سال در یک آموزشگاه حرفه‌ای تحصیل خواهید کرد و درباره ساختار بدن انسان، نحوه مراقبت از بیماران و احیای مجدد و حمل و نقل قربانیان خواهید آموخت. بعد از دوره تئوری آوسبیلدونگ بهیاری در آلمان، دوره کارآموزی یک ساله برای شما آغاز می‌گردد. دوره بهیاری ممکن است محتوا و مدت آن گاهی اوقات به طور قابل توجهی متفاوت باشد. آموزش برای پیراپزشکی شامل یک دوره مدرسه یک ساله و یک سال آموزش عملی است.  یک چیز واضح است، هیچ چیز بدون دانش پایه کار نمی‌کند، به همین دلیل است که در مدرسه باید اصول را یاد بگیرید. علاوه بر سوابق پزشکی، این دوره شامل روش‌های تاکتیکی و سازمانی نیز می‌باشد، زیرا ثانیه ها در این زمینه کاری اغلب می‌توانند تعیین کننده باشند.

بخش‌های آوسبیلدونگ بهیاری در آلمان

دروس این رشته پیچیده هستند و اغلب واحدهای درسی رشته پرستاری را باید بگذرانید. بنابراین شما به سطح بالایی از کوشش، پشتکار و جاه طلبی نیاز دارید. به این ترتیب، شما مرتبا محتوای درس را باید مرور کنید و برای امتحانات آماده شوید. به ویژه محتوای دشوار در قالب کار گروهی آموزش داده می‌شود، که در عین حال توانایی شما را برای کار در یک تیم تقویت می کند. با تمرینات عملی خواهید آموخت که چگونه آسیب‌های مختلف را از یکدیگر تفکیک کنید و از اقدامات نجات به موقع استفاده کنید. صحنه تصادف یک اتاق عمل استریل نیست، اما بالاترین سطح بهداشت باید در آن رعایت شود. شما همچنین یاد خواهید گرفت که منابع خطر را شناسایی و از بین ببرید.

مدرک و شرایط لازم برای آوسبیلدونگ بهیاری

برای تبدیل شدن به یک پیراپزشک، باید حداقل ۱۸ سال داشته باشید. البته، به عنوان یک امدادگر باید از لحاظ جسمانی و روحی در وضعیت عالی باشید. برای اثبات این موضوع، شما یک گواهی پزشکی باید ارائه دهید. برخی از مدارس فنی نیز به یک گواهی عدم سوءپیشینه احتیاج دارند. در دوره آوسبیلدونگ بهیاری نیاز به اعصاب قوی، کار گروهی و انعطاف پذیری دارید. شما همچنین باید در برخورد با مردم مهارت داشته باشید، زیرا اغلب مواقع مراقبت لازم است که قربانیان حادثه و افراد درگیر را آرام کنید. در هنگام شرایط اضطراری بایستی خونسردی خود را حفظ کنید، اقدامات لازم را انجام دهید و دیگران را به آرامش دعوت کنید.

دورره آموزش بهیاری در آلمان نیازمند یادگیری مباحث علمی پایه است. به همین دلیل کلاس‌ها در مدرسه آموزشی به صورت ماژول‌های نظری و عملی است. علاوه بر این، شما در شش ماه اول ۳ هفته کارآموزی خواهید کرد. امتحان نهایی در پایان سال اول است. این قسمت شامل یک قسمت کتبی، شفاهی و عملی است. اگر در این آزمون قبول شوید، در دوره کارآموزی یک ساله پذیرفته می شوید، دوره ای که آن را در یک ایستگاه امداد و نجات باید بگذرانید.

مسیر شغلی بهیاری در آلمان

پس از پایان دوره آوسبیلدونگ فذصت‌های شغلی زیادی پیش روی شما خواهد بود. می‌توانید با خدمات آمبولانس و امداد و نجات، نیروهای آتش نشانی شهر، با سازمان‌های امداد رسانی در برابر حوادث یا ایستگاه‌های نجات سازمان یافته محلی همکاری کنید. شما باید از قبل تصمیم بگیرید که می خواهید در کدام قسمت تخصص داشته باشید.

مدت زمان این دوره 2 سال است که در سال اول (یادگیری مباحث و دروس تئوری) حقوقی ندارید و در سال دوم در حدود 500 تا 1320 یورو دستمزد دریافت خواهید کرد.

وظایف و مسئولیت‌های یک بهیار در بیمارستان

  • مراقبت از بیماران (سرپایی و بستری) در مراکز بهداشتی و درمانی تحت نظارت سرپرست مربوطه
  • دریافت داروهای تجویز شده و خوراندن آن‌ها به بیمار طبق دستور پزشک و با مسئولیت او
  • انجام دادن انواع تزریقات سرم و خوراکی، پانسمان، درجه‌گذاری، گرفتن نمونه ادرار، مدفوع و خلط برای آزمایش طبق دستور و با مجوز کتبی پزشک
  • آماده کردن بیمار در موارد لازم برای انجام معاینات پزشکی و تهیه پرونده
  • کمک در پذیرش بیمار طبق خط مشی بیمارستان و مراکز پزشکی تحت نظارت سرپرست مسئول
  • مراقبت در حفظ نظم و نظافت بخش و پاکیزگی کلیه لوازم بیماران
  • نظافت و ضد عفونی لوازم و وسایل مورد نیاز بخش
  • شرکت در جریان زایمان‌های طبیعی و مراقبت از نوزادان و مادران
  • مراقبت های دورۀ سالمندی
  • تجویز دارو برای بیماری‌های سطحی
  • گرفتن شرح حال، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی بیمار
لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

کشفی

کارشناس سئو، نویسنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا