آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای+ طرز تهیه و مواد لازم

دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای که یک دسر سنتی ترکی نیمه ژلاتینی است که از هویج کاراملی‌شده، نارگیل خرد شده و گردو، فندق یا پسته بو داده تهیه می‌شود. را برای شما عزیزان قرار دادیم. طرز تهیه فندق ازمه ترکیه در ادامه برایتان آورده شده است که یکی از دسرهای شکلاتی خووشمزه ترکی است. شما با یادگیری دستور تهیه دسرها یک سری واژگان مانند شکلات به ترکی استانبولی را نیز یاد می گیرید. همچنین برای آموزش دستور العمل کرفس پرتقال ترکیه ای و آموزش طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای با ما همراه شوید.

دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

این دسر منشأ آن از استان مرسین ترکیه در شرق مدیترانه است.

آزمون تعیین سطح گاما

مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

5 عدد هویج

1 فنجان بلغور جو دوسر

1 قاشق چایخوری گردو

3 قاشق غذاخوری عسل

1 بسته نارگیل (50 گرم)

یک قاشق چایخوری دارچین

1 قاشق غذاخوری کره

برای لایه بیرونی:

250 گرم شکلات تلخ

5 adet havuç

1 su bardağı yulaf ezmesi

1 çay bardağı ceviz içi

3 yemek kaşığı bal

1paket Hindistan cevizi (50 gram)

1 tatlı kaşığı tarçın

1 yemek kaşığı tereyağı

Dışı için:

250 gram bitter çikolata

طرز تهیه دسر شکلاتی Cezerye به روش ترک ها

تهیه دسر شکلاتی Cezerye

فارسی

ترکی استانبولی

هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

یک تابه نچسب بردارید و کره را روی آن بیفزایید و هویج ها را بپزید تا آب آنها خارج شود و نرم شوند و بعد از اینکه آب آن تبخیر شد گردوی خرد شده و دارچین را اضافه کنید.

پس از برداشتن از روی آتش، نارگیل را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود و جو را داخل آن بیفزایید.

آن را با دست خوب ورز دهید و با فشار دادن کف دست شکل دهید و در سینی بچینید و در فریزر بگذارید و حدود 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

در مدتی که منتظر هستند شکلات را به صورت بن ماری ذوب کنید و جزری هایی را که در فریزر قرار دادید ،در شکلات آب شده فرو کنید و در بشقاب کاغذ روغنی منتقل کنید.

صبر کنید تا خنک شوند و در یخچال قرار دهید تا کاملا یخ بزنند و بعد از 1 ساعت استراحت در یخچال سرو کنید.نوش جان .

Havuçların kabuklarını soyun ve rendeleyin.

Yapışmaz tabanlı bir tencereye alın ve üstüne tereyağını ekleyin.Orta ateşte havuçlar suyunu salıp yumuşayana dek karıştırarak pişirin.Suyunu çektikten sonra içine doğranmış cevizi, ve tarçını ekleyin.

Ateşten aldıktan sonra da Hindistan cevizini ekleyin.Biraz soğumasını bekleyin ve içine yulafı ilave edin.

Güzelce elinizle yoğurun ve avcunuzda sıkıp şekil verin.Bir tepsiye dizin ve buzluğa kaldırın.15 dakika kadar buzlukta bekletin.

Onlar beklerken siz de benmari usulü çikolatayı eritin.Buzluktan aldığınız cezeryeleri erimiş çikolataya batırın ve yağlı kâğıt serdiğiniz bir tabağa alın.

Soğumalarını bekleyin ve tamamen donmaları için buzdolabına kaldırın.1 saat kadar da buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin.  Afiyetler olsun!

 

طرز تهیه:

  1. هویج رنده شده را با شکر در قابمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید تا هویج نرم شود و شربت غلیظ شود.
  3. گردو، کره، دارچین، پودر کاکائو، پودر هل و نمک را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید.
  4. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  5. سپس آن را در قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  6. دسر را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش دهید.
  7. می توانید آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید.

نکات:

  • می توانید به جای گردو از بادام یا پسته استفاده کنید.
  • اگر شربت دسر خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
  • می توانید دسر را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

اطلاعاتی درباره این دسر ترکی

  • دسر cezerye یک دسر سنتی ترکیه ای است که از هویج، شکر، گردو و ادویه جات تهیه می شود.
  • این دسر طعمی شیرین و دلچسب دارد و به عنوان یک دسر سالم و مقوی شناخته می شود.
  • cezerye را می توان به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو کرد.
  • این دسر را می توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد.
  • cezerye یک دسر مناسب برای افراد گیاهخوار است.

امیدواریم از این اطلاعات مفید واقع شده باشد.

4.2/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا