دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای +✔️تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای که یک دسر سنتی ترکی نیمه ژلاتینی است که از هویج کاراملیشده، نارگیل خرد شده و گردو، فندق یا پسته بو داده تهیه میشود. را برای شما عزیزان قرار دادیم.
برای آموزش دستور العمل کرفس پرتقال ترکیه ای کلیک کنید .
دستور دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی
این دسر منشأ آن از استان مرسین ترکیه در شرق مدیترانه است.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی Cezerye ترکیه ای
فارسی |
ترکی استانبولی |
5 عدد هویج
1 فنجان بلغور جو دوسر 1 قاشق چایخوری گردو 3 قاشق غذاخوری عسل 1 بسته نارگیل (50 گرم) یک قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق غذاخوری کره برای لایه بیرونی: 250 گرم شکلات تلخ |
5 adet havuç 1 su bardağı yulaf ezmesi 1 çay bardağı ceviz içi 3 yemek kaşığı bal 1paket Hindistan cevizi (50 gram) 1 tatlı kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı tereyağı Dışı için: 250 gram bitter çikolata |
طرز تهیه دسر شکلاتی Cezerye به روش ترک ها
فارسی |
ترکی استانبولی |
هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
یک تابه نچسب بردارید و کره را روی آن بیفزایید و هویج ها را بپزید تا آب آنها خارج شود و نرم شوند و بعد از اینکه آب آن تبخیر شد گردوی خرد شده و دارچین را اضافه کنید. پس از برداشتن از روی آتش، نارگیل را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود و جو را داخل آن بیفزایید. آن را با دست خوب ورز دهید و با فشار دادن کف دست شکل دهید و در سینی بچینید و در فریزر بگذارید و حدود 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. در مدتی که منتظر هستند شکلات را به صورت بن ماری ذوب کنید و جزری هایی را که در فریزر قرار دادید ،در شکلات آب شده فرو کنید و در بشقاب کاغذ روغنی منتقل کنید. صبر کنید تا خنک شوند و در یخچال قرار دهید تا کاملا یخ بزنند و بعد از 1 ساعت استراحت در یخچال سرو کنید.نوش جان . |
Havuçların kabuklarını soyun ve rendeleyin. Yapışmaz tabanlı bir tencereye alın ve üstüne tereyağını ekleyin.Orta ateşte havuçlar suyunu salıp yumuşayana dek karıştırarak pişirin.Suyunu çektikten sonra içine doğranmış cevizi, ve tarçını ekleyin. Ateşten aldıktan sonra da Hindistan cevizini ekleyin.Biraz soğumasını bekleyin ve içine yulafı ilave edin. Güzelce elinizle yoğurun ve avcunuzda sıkıp şekil verin.Bir tepsiye dizin ve buzluğa kaldırın.15 dakika kadar buzlukta bekletin. Onlar beklerken siz de benmari usulü çikolatayı eritin.Buzluktan aldığınız cezeryeleri erimiş çikolataya batırın ve yağlı kâğıt serdiğiniz bir tabağa alın. Soğumalarını bekleyin ve tamamen donmaları için buzdolabına kaldırın.1 saat kadar da buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin. Afiyetler olsun! |
برای آموزش طرز تهیه گوشت گوساله با گلابی ترکیه ای کلیک کنید.