آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی ترکیه ای 🥮 { دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی }

ما در اینجا به شما یک راهنمای جامع از طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی فوق‌العاده ارائه می‌دهیم تا بتوانید با لذت آن را در منزل تهیه کرده و با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.

در فصل رنگ‌های گرم و دل‌انگیز پاییز، چه چیزی می‌تواند لذت‌بخش‌تر از میل کردن یک کیک کدو حلوایی و زنجبیلی باشد؟ این دسر معطر و خوشمزه که در ترکیه، به‌ویژه استانبول، طرفداران بسیاری دارد، طراوت و تازگی پاییز را به خانه شما می‌آورد.

طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به عنوان یکی از دسرهای محبوب و سنتی، جایگاهی ویژه در میان اهالی ترکیه دارد. ترکیب منحصر به فرد کدو حلوایی، زنجبیل و ادویه‌جات، طعمی متفاوت و شگفت‌انگیز به این کیک می‌بخشد که هرگز از یادتان نخواهد رفت.

برای آموزش طرز تهیه بورک بهاره سیب زمینی ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و از میل کردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی

طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به زبان ترکی استانبولی و فارسی

ما در اینجا با یک دستور العمل بسیار متفاوت برای کسانی که از دستور العمل های کیک کلاسیک خسته شده اند، آمده ایم.

زنجبیل و کدو حلوایی که فواید بی پایانی دارد را کنار هم آوردیم و یه دسر خوشمزه تهیه کردیم.

با توجه به طعم آن ارزش درست کردن این کیک خوشمزه را دارد، اگر مواد شما آماده است بیایید آستین ها را بالا بزنیم و به آشپزخانه برویم تا در خانه کیک کدو حلوایی زنجبیلی درست کنیم.

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 1 ساعت و 10 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت 30 دقیقه

چند نفر: 6 نفر

Hazırlanma Süresi : 1 saat 10 dakika

 Pişirme Süresi : 1 saat 30 dakika

 Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی

فارسی

ترکی استانبولی

کدو تنبل کوچک 1 عدد

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری شکر گرانول قهوه ای

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف قاشق چایخوری دارچین

3 لیوان آرد

نصف قاشق چایخوری میخک

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری نارگیل

¾ فنجان کره بدون نمک

شکر گرانول 1.5 فنجان

3 عدد تخم مرغ

¾ فنجان خامه

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای روی مواد :

¼ فنجان شکر گرانول قهوه ای

1 قاشق چایخوری دارچین

آرد نصف لیوان

یک پیمانه دارچین

یک پیمانه نارگیل

1 پیمانه زنجبیل

کمی نمک

3 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک

برای سس کارامل زنجبیل

1 فنجان خامه غلیظ

1.5 قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل

1 فنجان شکر گرانول

1 لیوان آب

2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

کمی نمک

1 küçük boy bal kabağı

1 yemek kaşığı zeytinyağı

2 yemek kaşığı esmer toz şeker

2 çay kaşığı kabartma tozu

Yarım çay kaşığı karbonat

Yarım çay kaşığı tarçın

3 su bardağı un

Yarım çay kaşığı karanfil

Yarım çay kaşığı tuz

¼ çay kaşığı Hindistan cevizi

¾ su bardağı tuzsuz tereyağı

1.5 su bardağı toz şeker

3 yumurta

¾ su bardağı krema

1 çay kaşığı vanilya özütü

Üzeri için

¼ su bardağı esmer toz şeker

1 çay kaşığı tarçın

Yarım su bardağı un

Bir tutam tarçın

Bir tutam Hindistan cevizi

1 tutam zencefil

Bir tutam tuz

3 yemek kaşığı soğuk tuzsuz tereyağı

Zencefilli karamel sos için

1 su bardağı yoğunlaştırılmış krema

1.5 yemek kaşığı zencefil kökü

1 su bardağı toz şeker

1 su bardağı su

2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı

Bir tutam tuz

مواد لازم طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی

مرحله 1 طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به روش ترک ها

فارسی ترکی استانبولی
دانه های کدو تنبل را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید و روی کاغذ مومی قرار دهید.

روغن زیتون و شکر گرانول قهوه ای را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. کدو تنبل خنک شده را له کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، میخک، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

کره و شکر گرانول را در یک کاسه جداگانه بریزید. با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با کمک همزن به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

   Bal kabağının çekirdeklerini çıkartın ve küçük parçalar halinde kesip yağlı kağıt üzerine alın.

    Üzerine zeytinyağı ve esmer toz şeker ilave ederek önceden ısıtılmış 200 derecede fırında 45 dakika pişirin. Soğuyan kabakları ezerek püre haline getirip bir kenara alın.

   Geniş bir karıştırma kabında un, kabartma tozu, karbonat, tarçın, karanfil, tuz ve Hindistan cevizini karıştırın.

   Tereyağı ve toz şekeri ayrı bir karıştırma kabına alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.

   Yumurtaları teker teker ekleyin ve tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar mikser yardımıyla çırpmaya devam edin.

مرحله 2 طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به روش ترک ها

فارسی ترکی استانبولی
خامه، ¾ پوره کدو تنبل و عصاره وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا غلظت یکدستی به دست آید. سپس آن را با مخلوط آرد ترکیب کنید و کنار بگذارید.

برای رویه، شکر گرانول قهوه ای، آرد، دارچین، میخک، جوز هندی، زنجبیل، نمک و کره را در ظرفی مخلوط کنید.

مخلوط را با دستان خود ورز دهید تا خمیر خرد شده به دست آید.

نیمی از مخلوط تخم مرغ را در تابه ای به قطر 20 سانتی متر با کف آرد پاشی شده بریزید. 2/3 از خمیر خرد شده را روی آن بریزید.

مابقی کیک را اضافه کنید و خمیر خرد شده  باقی مانده را روی آن قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 1الی 1.5 ساعت بپزید.

   Krema, bal kabağı püresinin ¾’ünü ve vanilya özütünü de ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çırpmaya devam edin. Daha sonra unlu karışımla birleştirip bir kenara alın.

   Üzeri için, esmer toz şeker, un, tarçın, karanfil, Hindistan cevizi, zencefil, tuz ve tereyağını bir kapta karıştırın.

   Karışımı elinizle crumble kıvamında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

    Yumurtalı harcın yarısını tabanını unladığınız 20 cm çapında kelepçeli bir kaba dökün. Üzerine crumble hamurunu 2/3’ünü dökün.

10. Kalan kek karışımını ilave edip, üzerine kalan crumble hamurunu ilave edin. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında 1-1.5 saat pişirin.

 

مرحله 3 طرز تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به روش ترک ها

فارسی ترکی استانبولی
برای تهیه سس کارامل زنجبیل، خامه و زنجبیل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

از اجاق گاز برداشته و حدود 20 الی 30 دقیقه کنار بگذارید تا عطر زنجبیل به مشام برسد. مخلوط را از طریق یک صافی مشبک صاف کنید تا قوام یکدستی به دست آید.

در قابلمه ای شکر دانه ریز و آب را بجوشانید تا شکر کاملا حل شده و کاراملی شود. مخلوط در حال جوش را از روی حرارت بردارید و کرم زنجبیل را اضافه کنید.

سپس دوباره روی اجاق قرار دهید و کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست شود و از روی اجاق بردارید.

بعد از اینکه کیک پخته شده را از فر خارج کردید، اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود. روی آن را با سس کارامل زنجبیل خنک شده سرو کنید. نوش جان.

 Zencefilli karamel sosu hazırlamak için krema ve zencefili bir tencereye alarak orta ateşte ısıtın.

Ocaktan alın ve yaklaşık 2030 dakika zencefilin aromasını bırakması için kenarda bekletin.  Karışımı ince telli bir süzgeçten geçirerek pürüzsüz bir kıvam elde edin.

 Bir sos tenceresinde toz şeker ve suyu şeker tamamen eriyip karamelize olana kadar kaynatın. Kaynayan karışımı ocaktan alın ve zencefilli kremayı ekleyin.

 Daha sonra tekrar ocağa alarak tereyağını ilave edin ve kısık ateşte pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırıp ocaktan alın.

Pişen kekinizi fırından aldıktan sonra 10 dakika ılınması için bekletin. Üzerine soğuyan zencefilli karamel sosu dökerek servis yapın. Afiyet olsun.

 

برای آموزش طرز تهیه شربت عثمانی ترکیه و میل کردن آن با کیک خوشمزه کدو تنبل زنجبیلی این مقاله را مطالعه کنید.

سخن پایانی 

تهیه کیک کدو تنبل زنجبیلی به سبک ترکیه‌ای یک تجربه ذائقی منحصربه‌فرد است؛ این دسر با ترکیبی از عطر و طعم کدو تنبل و زنجبیل، حس لذت و شادابی را به دهان می‌برد.

همچنین با استفاده از مواد اولیه ساده و آسان قابل تهیه است، با رعایت دقیق فرآیند مراحل و ترکیب مواد، می‌توانید به سرعت این دسر فوق‌العاده را آماده کنید.

این کیک مناسب برای هر فصلی است، امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

اگر سوال یا نظری در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا