آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه رول دارچینی ترکیه+ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

در این صفحه با طرز تهیه رول دارچینی ترکیه آشنا خواهید شد. رول دارچینی ترکیه یک رول نان حجیم با مغز شکر، کره و دارچین است. این شیرینی به عنوان دسر، عصرانه و یا صبحانه در کتار قهوه و چای طرفداران زیادی دارد. برای تهیه نان این شیرینی از خمیر مایه استفاده می کنند. شما با اصطلاحاتی نظیر خمیر مایه به ترکی استانبولی، دارچین به ترکی، پودر قند به ترکی استانبولی آشنا می شوید. ان رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی می باشد. این شیرینی خوشمزه بسیار مقوی بوده و مناسب میان وعده کودکان می باشد. برای تهیه رول دارچینی رول ها در کنار هم درون قالب قرار می گیرند. طرز تهیه رول دارچینی ترکیه را به دو زبان فارسی ترکی استانبولی برای شما قرار دادیم. همچنین برای آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای و آموزش دستور پخت نان تست هاوایی با ما همراه شوید.

رول دارچینی ترکیه

طرز تهیه رول دارچینی ترکیه

برای تهیه این رول دارچینی بسیار خوشمزه مواد لازم و طرز تهیه این را به دو زبان برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه رول دارچینی

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر؛

 

1 لیوان آب گرم (200 میلی لیتر)

1 لیوان شیر گرم (200 میلی لیتر)

روغن نصف لیوان (100 میلی لیتر)

1 عدد تخم مرغ

1 بسته مخمر فوری

3 قاشق غذاخوری شکر گرانول

1 قاشق چایخوری نمک

5.5 فنجان آرد

برای مواد داخلی؛

 

100 گرم کره

3 قاشق غذاخوری دارچین

2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای

برای کرم؛

 

1.5 پیمانه پودر قند

کره 50 گرم

1 بسته پنیر لبنه

1 بسته وانیل

Hamuru için;

1 su bardağı ılık su (200 ml)

1 su bardağı ılık süt (200 ml)

Yarım su bardağı sıvı yağ (100 ml)

1 adet yumurta

1 paket instant maya

3 yemek kaşığı toz şeker

1 çay kaşığı tuz

5,5 su bardağı un

İç harcı için;

100 gr tereyağı

3 yemek kaşığı tarçın

2 çay bardağı esmer şeker

Sosu için;

1,5 su bardağı pudra şekeri

50 gr tereyağı

1 paket labne peyniri

1 paket vanilya

طرز تهیه رول دارچینی به روش ترک ها

رول دارچینی ترکیه

فارسی

ترکی استانبولی

برای رول دارچینی که به رول دارچینی نیز معروف است، خمیر را با برداشتن شیر گرم، روغن، آب گرم، تخم مرغ، شکر گرانول، آرد و مایه خمیر در ظرف مناسبی ورز می دهیم.

خمیر را کش می دهیم و اجازه می دهیم 30 دقیقه ور بیاید.

برای قیمه، اجازه دهید کره را در تابه آب کنید.

شکر قهوه ای و دارچین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پس از گرفتن هوا از خمیر مایه، آن را روی پیشخوان جمع می کنیم.

سپس به کمک غلتک آن را باز می کنیم تا خیلی نازک نباشد.

روی آن ملات دارچین بمالید و همه جا پخش کنید.

از لبه بلند خمیر شروع میکنیم و به صورت رول میپیچیم و به عرض 2-3 انگشت برش میزنیم.

روی سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم، روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم.

رول های تخمیر شده را به مدت 25-30 دقیقه در فری که با آب بسیار کمی در مخزن آب پر کرده بودیم و با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم، می پزیم.

برای سس، کره، پنیر لبنه، وانیل و پودر قند را در ظرف مناسبی با همزن بزنید تا به حالت خامه ای درآید.

خامه ای که آماده کرده بودیم را روی رول های دارچینی که پخته شده و دمای اول آنها خارج می شود می ریزیم و سرو می کنیم.نوش جان

Cinnamon roll diğer adı ile tarçınlı rulo için öncelikle uygun bir kap içerisine ılık süt, sıvı yağ, ılık su, yumurta, toz şeker, un ve mayayı alarak hamurumuzu yoğuralım.

Kıvam alan hamurun üzerini streçleyelim ve 30 dakika kadar mayalandıralım.

İç harcı için tavda tereyağını eritelim.

Üzerine esmer şeker ve tarçını ekleyerek güzelce karıştıralım.

Mayası gelen hamurun havasını aldıktan sonra tezgahta şöyle bir toparlayalım.

Ardından merdane yardımı ile çok ince olmayacak şekilde açalım.

Üzerine tarçınlı harçtan sürelim ve her yerine yayalım.

Hamurun uzun kenarından başlayarak rulo şeklinde saralım.2-3 parmak genişliğinde keselim.

Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine alalım, üzerini temiz bir bezle örtelim ve 15 dakika dinlendirelim.

Mayalanan ruloları, su haznesine çok az su doldurup yerleştirdiğimiz ve 180°C de ısıttığımız fırında 25-30 dakika pişirelim.

Üzerinin sosu için tereyağı, labne peyniri, vanilya ve pudra şekerini uygun bir kapta krema kıvamına gelene kadar çırpalım.

Pişen ve ilk sıcaklıkları çıkan tarçınlı ruloların üzerine hazırladığımız kremayı gezdirelim ve servis edelim.!

در مرحله آخر اگر سطح کار طلایی نشد، می توان از گریل استفاده کرد. زمان گریل ۳ دقیقه است. وقتی پخت کامل شد، قالب را از فر خارج کرده و در کناری می گذاریم تا خنک شود. وقتی از حرارت افتاد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.

نکته

برای تهیه این شیرینی به خمیر مایه احتیاج داریم سعی کنید خمیر مایه را در یخچال نگهداری کنید و همیشه به مقدار کم بخرید تا تازه داشته باشید یکی از علل خراب شدن شیرینی و نان همین فعال نشدن خمیر مایه می باشد که می تواند به عوامل زیادی بستگی داشته باشد به طور مثال آب یا شیر دمای زیادی داشته یا آنقدر کم بوده خمیر مایه فعال نشده پس حتما از سالم بودن خمیر مایه خود اطمینان داشته باشید.

5/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *