آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی 🍄 (دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی)

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی را برای دوستداران غذای ترکی ای و زبان ترکی استانبولی در این مقاله قرار دادیم.

یکی از این غذاهای محبوب در فرهنگ آشپزی ترکیه استانبولی، تاپاس قارچ صدفی است. این دستور غذایی با استفاده از قارچ‌های صدفی تازه و مواد اولیه ساده، یک طعم بی‌نظیر و منحصر به فرد به غذا می‌بخشد.

امروزه این دستور غذایی محبوب به عنوان یک پیش‌غذای محبوب در رستوران‌ها و سفره‌های خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای طرفداران غذاهای سنتی ترکیه، یک انتخاب ایده‌آل است.

برای آموزش طرز تهیه ساندویچ نخود و پیتا تن به این مقاله مراجعه کنید و از توضیحات و دستورالعمل‌های آن بهره‌مند شوید. این مقاله به شما راهنمایی کاملی برای آموزش طرز تهیه این ساندویچ محبوب و خوشمزه می‌دهد.

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی می توانید طرز پخت قارچ صدفی ساده و سریع را تهیه کنید و نوش جان کنید.

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر : برای 2 نفر

زمان آماده سازی:10 دقیقه

زمان پخت و پز :8 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK:2 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ: 8 dakika

 

مواد لازم برای تهیه تاپاس قارچ صدفی

فارسی

ترکی استانبولی

150 گرم قارچ صدفی

2 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری سس سویا

پیازچه 3 عدد

2 برش نان سبوس دار

پنیر لبنه 30 گرم

150 gram istiridye mantarı

2 diş sarımsak

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı zeytinyağı

2 yemek kaşığı soya sosu

3 dal taze soğan

2 dilim tam buğday ekmeği

30 gram labne peyniri

مواد لازم برای تهیه تاپاس قارچ صدفی

 

 طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

کره و روغن زیتون را در یک تابه نچسب بریزید و بعد از اینکه روغن کمی گرم شد سیر ریز خرد شده را اضافه کنید.

به محض اینکه سیر شروع به بوییدن کرد، قارچ صدفی شسته و خرد شده را اضافه کنید.

بعد از 2 دقیقه تفت دادن قارچ، سس سویا و 2 عدد پیاز ریز خرد شده (پیاز دیگر را برای تزیین رزرو کرده بودیم) اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 5-6 دقیقه با درب بسته بپزد.

در بشقاب سرو، نان هایی را که روی آن ها پنیر لبنه پهن کرده اید قرار دهید. هاون قارچی که آماده کردید را روی برش های نان تقسیم کنید.

با پیازچه ریز خرد شده سرو کنید. می توانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.

   Yapışmaz tabanlı bir tavaya tereyağını ve zeytinyağını alın, yağ biraz ısındıktan sonra ince ince doğradığınız sarımsakları ekleyin.

   Sarımsakların kokusu gelmeye başlar başlamaz, yıkanmış ve doğranmış istiridye mantarlarını ilave edin.

   Mantarları 2 dakika kadar kavurduktan sonra, soya sosunu ve ince ince doğradığınız 2 dal taze soğanı (diğer taze soğanı süsleme için ayırdık) ilave edin ve 5-6 dakika kadar kapağı kapalı bir şekilde pişmeye bırakın.

    Bir servis tabağına üstlerine labne peyniri sürdüğünüz ekmekleri yerleştirin. Hazırladığınız mantarlı harcı ekmek dilimlerinin üstüne paylaştırın.

  İnce ince doğradığınız taze soğanla servis edin. Ilık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz.

 

توصیه آشپزی برای طرز پخت قارچ صدفی 

نمک نزنید چون سس سویا ذاتا شور است وگرنه خیلی شور می شود.

برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر این مقاله را مطالعه کنید و از توضیحات و دستورالعمل‌های آن بهره‌مند شوید. این مقاله به شما راهنمایی جامعی برای آموزش طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه و منحصر به فرد می‌دهد.

 

سخن پایانی

با اتمام این دستور تهیه تاپاس قارچ صدفی شما می‌توانید لذت یک طعم شگفت‌انگیز و خاص را تجربه کنید.

این دستور با استفاده از مواد ساده و فرآیند آسان، به شما امکان می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن، یک غذای خوشمزه و شگفت‌انگیز را در خانه خود تهیه کنید و از لحظات شیرین آشپزی لذت ببرید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد، اگر سوال یا نظری در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *