طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی 🍄 (دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی)
طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی را برای دوستداران غذای ترکی ای و زبان ترکی استانبولی در این مقاله قرار دادیم.
یکی از این غذاهای محبوب در فرهنگ آشپزی ترکیه استانبولی، تاپاس قارچ صدفی است. این دستور غذایی با استفاده از قارچهای صدفی تازه و مواد اولیه ساده، یک طعم بینظیر و منحصر به فرد به غذا میبخشد.
امروزه این دستور غذایی محبوب به عنوان یک پیشغذای محبوب در رستورانها و سفرههای خانه مورد استفاده قرار میگیرد و برای طرفداران غذاهای سنتی ترکیه، یک انتخاب ایدهآل است.
برای آموزش طرز تهیه ساندویچ نخود و پیتا تن به این مقاله مراجعه کنید و از توضیحات و دستورالعملهای آن بهرهمند شوید. این مقاله به شما راهنمایی کاملی برای آموزش طرز تهیه این ساندویچ محبوب و خوشمزه میدهد.
طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به زبان فارسی و ترکی استانبولی
به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی می توانید طرز پخت قارچ صدفی ساده و سریع را تهیه کنید و نوش جان کنید.
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر : برای 2 نفر زمان آماده سازی:10 دقیقه زمان پخت و پز :8 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK:2 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dakika PİŞİRME SÜRESİ: 8 dakika |
مواد لازم برای تهیه تاپاس قارچ صدفی
فارسی | ترکی استانبولی |
150 گرم قارچ صدفی 2 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سس سویا پیازچه 3 عدد 2 برش نان سبوس دار پنیر لبنه 30 گرم | 150 gram istiridye mantarı 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı soya sosu 3 dal taze soğan 2 dilim tam buğday ekmeği 30 gram labne peyniri |
طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
کره و روغن زیتون را در یک تابه نچسب بریزید و بعد از اینکه روغن کمی گرم شد سیر ریز خرد شده را اضافه کنید. به محض اینکه سیر شروع به بوییدن کرد، قارچ صدفی شسته و خرد شده را اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه تفت دادن قارچ، سس سویا و 2 عدد پیاز ریز خرد شده (پیاز دیگر را برای تزیین رزرو کرده بودیم) اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 5-6 دقیقه با درب بسته بپزد. در بشقاب سرو، نان هایی را که روی آن ها پنیر لبنه پهن کرده اید قرار دهید. هاون قارچی که آماده کردید را روی برش های نان تقسیم کنید. با پیازچه ریز خرد شده سرو کنید. می توانید آن را گرم یا سرد سرو کنید. | Yapışmaz tabanlı bir tavaya tereyağını ve zeytinyağını alın, yağ biraz ısındıktan sonra ince ince doğradığınız sarımsakları ekleyin. Sarımsakların kokusu gelmeye başlar başlamaz, yıkanmış ve doğranmış istiridye mantarlarını ilave edin. Mantarları 2 dakika kadar kavurduktan sonra, soya sosunu ve ince ince doğradığınız 2 dal taze soğanı (diğer taze soğanı süsleme için ayırdık) ilave edin ve 5-6 dakika kadar kapağı kapalı bir şekilde pişmeye bırakın. Bir servis tabağına üstlerine labne peyniri sürdüğünüz ekmekleri yerleştirin. Hazırladığınız mantarlı harcı ekmek dilimlerinin üstüne paylaştırın. İnce ince doğradığınız taze soğanla servis edin. Ilık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz. |
توصیه آشپزی برای طرز پخت قارچ صدفی
نمک نزنید چون سس سویا ذاتا شور است وگرنه خیلی شور می شود.
برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر این مقاله را مطالعه کنید و از توضیحات و دستورالعملهای آن بهرهمند شوید. این مقاله به شما راهنمایی جامعی برای آموزش طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه و منحصر به فرد میدهد.