آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه برنج و مرغ بریان به ترکی استانبولی 🍗 + [ دستور پخت به فارسی و ترکی ]

خوش آمدید به دنیای طعم‌های خوشمزه و دل‌انگیز! در این مقاله، ما شما را با دستور تهیه یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مدیترانه‌ای، یعنی برنج و مرغ بریان به ترکی استانبولی ، آشنا می‌کنیم.

این دستور غذایی که به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی ارائه شده است، شما را در تهیه یک وعده غذایی لذیذ و مطبوع همراهی خواهد کرد.

مرغ بریان با پوستی برشته و طلایی و گوشتی آبدار و خوش طعم، در کنار برنج عطری و نرم، تجربه‌ای بی‌نظیر از یک وعده غذایی کامل و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

چه به دنبال یک دستور آسان برای شام خانوادگی باشید و چه قصد داشته باشید در مهمانی‌ها دست به کاری متفاوت بزنید، این دستور غذایی گزینه‌ای عالی برای شما خواهد بود. همراه ما باشید تا با هر قدم از این دستور، به طعم‌های خیره‌کننده و لذت‌بخش آشپزی مدیترانه‌ای نزدیک‌تر شویم.

برنج و مرغ بریان به ترکی استانبولی

برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه این مقاله را مطالعه کنید.

طرز تهیه برنج و مرغ بریان به ترکی استانبولی 

مرغ بریان ترکی استانبولی یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ترکیه است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

این غذا به خاطر طعم دلپذیر و بافت آبدار و لذیذ مرغش معروف است مرغ به طور معمول ابتدا با ادویه‌های خاص و مخلوطی از سیر، پیاز، و مرکبات مانند لیمو مزه‌دار می‌شود و سپس به روش کبابی یا در فر پخته می‌شود تا پوست آن ترد و طلایی شود.

در طرز تهیه مرغ بریان ترکی استانبولی، استفاده از ترکیبی منحصر به فرد از ادویه‌جات مانند پاپریکا، زردچوبه، زیره و گاهی حتی دارچین، به مرغ طعمی گرم و عمیق می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه برنج و مرغ بریان به ترکی 

فارسی

ترکی استانبولی

3 قاشق غذاخوری روغن

سه قاشق چایخوری کره

1 پیاز

2 عدد هویج

4 قاشق غذاخوری نخود فرنگی

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

1.5 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

2 فنجان برنج

ران مرغ 8 عدد (آب پز)

3 فنجان آب مرغ داغ

برای روی مواد:

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

3 yemek kaşığı sıvı yağ

uç tatlı kaşığı tereyağı

1 adet soğan (yemeklik doğranmış)

2 adet havuç (küp doğranmış)

4 yemek kaşığı bezelye

1 çay kaşığıdomates püresi

1,5 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

2 su bardağı pirinç

8 adet tavuk but (haşlanmış)

3 su bardağı sıcak tavuk suyu

Üzeri İçin:

1 yemek kaşığı domates salçası

3 yemek kaşığı zeytinyağı

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان

طرز تهیه برنج و مرغ بریان به ترکی استانبولی 

اطرز تهیه برنج و مرغ بریان به فارسی

طرز تهیه برنج و مرغ بریان به ترکی

پیازها را با روغن و کره به مدت 2 تا 3 دقیقه در تابه گرم شده تفت دهید.

هویج و نخود را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل را الک کنید.

سپس آن را به جوش بیاورید.

برنج شسته و آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید.

برنج آماده شده را داخل ظرف پخت بریزید. ران مرغ آب پز شده را روی آن بچینید.

آب مرغ داغ را در قالب بریزید، روغن زیتون و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کنید. این مخلوط را روی مرغ ها پخش کنید.

کاغذ پخت را خیس کنید و آن را مچاله کنید و روی کاسه را بپوشانید.

پلوی بریانی را که آماده کردید در فر با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید. اگر می خواهید مرغ ها بیشتر سرخ شوند، کاغذ فر را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

گرم سرو کنید. نوش جان!

Isınmış tencerede sıvı yağ ve tereyağ ile birlikte soğanları 2-3 dakika soteleyin.

Üzerine havuç ve bezelyeleri ekleyip kavurmaya devam edin.

Domates püresi, tuz ve karabiberini eleyin.

Daha sonra bir taşım kaynatın.

Yıkayıp suyunu süzdüğünüz pirinci de tencereye ekleyin ve 3-4 dakika kavurun. Ardından ocaktan alın.

Hazırladığınız pirinci fırın kabına alın. Üzerine haşlanmış tavuk butlarını dizin.

Sıcak tavuk suyunu da kalıba dökün. Bir kasede zeytinyağı ve salçayı karıştırın. Bu karışımı tavukların üzerine sürün.

Pişirme kağıdını ıslatın ve buruşturup kabın üzerini örtün.

Hazırladığınız büryan pilavını 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Tavukların daha fazla kızarmasını isterseniz pişirme kağıdını üzerinden alıp bir 5 dakika daha fırınlayın.

Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun!

 

برای یادگیری غذای دیگری با مرغ آموزش طرز تهیه سلطان کباب ترکیه با مرغ این مقاله را مطالعه کنید.

 

3.1/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا